- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızım için linola isimli dermakozmetik bir krem kullanmıştım bir araştır bakalım ilk zamanlar ileri boyuttaydi bir iki gün kortizonlu krem kullandık ama bu dediğim kremi uzun süre kullandım memnunda kaldım eczaneden aliyordumDermatitli anneler ne kullaniyorsunuz. Bu doktorun verdigin ilac coresarin cok kafami karistirdi.
Hımm tmm canım. Kardeşime annesi ölmüş yavru bi kedi vermişler 1 haftalıkmış hiç o kadar küçük görmemştim ya nasıl minik. Aşılarını falan yaptırın dedim de daha erkenmiş o zamanYine ic dis parazit ve karma asi. Ama 5 haftaliktan once asilanmiyor yavru kediler.
1 haftaliksa erken. Neyle besliyor annen. Sakin inek sutu vermesin kediler ozellikle yavru kediler icin öldürücü oluyor inek sutu.Hımm tmm canım. Kardeşime annesi ölmüş yavru bi kedi vermişler 1 haftalıkmış hiç o kadar küçük görmemştim ya nasıl minik. Aşılarını falan yaptırın dedim de daha erkenmiş o zaman
Ya ben de isyandayim. Solucan gibi kıvranıyor el kadar bebek. Rezene iciyorum, sab simplex iciriyorum yokk... Olmuyor gecmiyor gaz sancisiBu gaz ne zaman bitecek Allah aşkınaartık tahammülsüz olmaya başlıyorum bu saat itibariyle. Tam dalıyor gaz sancısına uyanıyor. Lanet olsun artık diyorum ya. Ne o uyuyor adam akıllı ne ben. Gazı olmasa 3 saat deliksiz uyuyor yavrum. Daha napayım yok mu bi çaresi bunun.
Hadi ya. Veterinere sormuşlar inek sütünü sulandırıp verin demiş. Şırıngayla onu veriyorlarmış1 haftaliksa erken. Neyle besliyor annen. Sakin inek sutu vermesin kediler ozellikle yavru kediler icin öldürücü oluyor inek sutu.
Ayni insanlar gibi kedi yavrularida inek sutundeki laktozu sindiremiyor. Ya keçi sutu alsin versin. Ya laktozsuz sut yada veterinerlerde satilan kedi sutu tozu var ayni bizim bebek mamalari gibi onlardan alsin versin.Hadi ya. Veterinere sormuşlar inek sütünü sulandırıp verin demiş. Şırıngayla onu veriyorlarmış
6.100 kg canim. Boy 63 cm.Kizlar 3 aylik kontrolune gittiginizde bebislerinizin boy ve kilosunu yazabilir misiniz?
66cm 7300 gr canmKizlar 3 aylik kontrolune gittiginizde bebislerinizin boy ve kilosunu yazabilir misiniz?
Bu kadr sık olduysa gazdan değilmiş zaten kuzu ya inşsllah kötü bir şey yoktur ne dediler tahlil sonucu çıktı mımaviucurtma33 @gsm_lee uyumustu 2 saat aç aç. Sonra kalkıp yine emmek istedi çok az emzirdim korkumdan 5 dakika bile değildi. Gazını falan da cikardi. İlk kusmadi hemen ben de sevindim. Sonra 5er dakika arayaa 4 kez kustu. Hastaneye geldik yatirdilar tahlil için kan aldılar karın ultrason çektiler. Serum taktılar şimdi de yatıyoruz. Uyudu yavrum yine aç aç. Aglamaktan mahvolduk ikimiz de.
Biz daha gitmedik canım cuma günü gideceğizKizlar 3 aylik kontrolune gittiginizde bebislerinizin boy ve kilosunu yazabilir misiniz?
Maalesef oyleler degismicekler degiseceklerinide sanmiyorum ama bn eski Liviya olmicam artik Destegin icin cok saol kuzum Allah razi olsun Allah onlara insaf vicdan nasip etsin insallahE müslümanmissin da zaten daha ne bunlar sana neden eziyet ediyorlar anlamadım dertleri ne ya ?içinden gelerek kapandiysan alâ bi lafim yok..evet her istediklerini yaparsan tepene çıkarlar öyle bi hale gelirsin ki bi vakitten sonra hiçbirşeye ses edemessinAllah bunlara akıl fikir ihsan eylesin gelin aldığın kız senin kızın sayılır dövmek nedir yani senin kapina gelin gelmiş oğluna eş hayat yoldasi olmuş yani saygı duyman lazim o kadina...böyle insanlar sesi çıkmayan cahil ezik gelin isterler asla cahil diye küçümsemek değil amacım okumuş kendi ayakları üstünde duran kültürlü sesi çıkan gelin sevmezler malesef :) Bu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etsin Yar yardımcın olsun gönlüne göre versin zor isin ama Allah büyüktür korkma..
Canim bu bahsettiginiz egzama mi benim kuzumdada cikti bi kere isminde pembe olan bi krem kullandik cok iyi geldiBen kızım için linola isimli dermakozmetik bir krem kullanmıştım bir araştır bakalım ilk zamanlar ileri boyuttaydi bir iki gün kortizonlu krem kullandık ama bu dediğim kremi uzun süre kullandım memnunda kaldım eczaneden aliyordum
Canım benim bebişte fazla kilolu değil sadece anne sütü veriyorum bende bana da mama alan bebekler daha çok kilo alıyor gibi geliyor tabi birazda yapısal bende ben neyim ki çocuğum ne olsun diye kendimi avutuyorum :) önemli olan sağlıklı olmaları tabi ki bunun farkındayız ama her anne birazcık kilosu iyi olsun istiyor tabi
Hayir cnm sadece anne sutu veriyorum su ve d vitamini bile vermiyorum
Kızlar çok teşekkür ederim kan tahlil sonuçları cikmadi hala. İdrar zaten veremedik yapmadi hiç. Serum alıyor ağladı emmek için çok az emzirdim ama hala aranıyor. Kusacak diye çok da veremiyorum. O kustukça ben de kötü oldum basım dönüyor elim ayağım boşalıyor.
Geçmiş olsun dileğinde bulunanlara çok teşekkür ederim. Yine hastanedeyiz çok daralmış durumda oksijen ventolin veriliyor![]()
Coresatin pembe. Banada doktor onu verdi ama güvenemedim hakkinda iyi seyler yazmiyor. Hatta bugun bdv de konu var kizin yuzu mahvolmus o ilactan dolayi rozasea li bir konu basligi.Canim bu bahsettiginiz egzama mi benim kuzumdada cikti bi kere isminde pembe olan bi krem kullandik cok iyi geldi