2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dermatitli anneler ne kullaniyorsunuz. Bu doktorun verdigin ilac coresarin cok kafami karistirdi.
Ben kızım için linola isimli dermakozmetik bir krem kullanmıştım bir araştır bakalım ilk zamanlar ileri boyuttaydi bir iki gün kortizonlu krem kullandık ama bu dediğim kremi uzun süre kullandım memnunda kaldım eczaneden aliyordum

Aguline gaz şurubu kullanan var mı ? Faydasini goruyor musunuz ?Benim oğlan kabız degil şükür sonradan daha da cıvık yaparmı kakayi

Yine ic dis parazit ve karma asi. Ama 5 haftaliktan once asilanmiyor yavru kediler.
Hımm tmm canım. Kardeşime annesi ölmüş yavru bi kedi vermişler 1 haftalıkmış hiç o kadar küçük görmemştim ya nasıl minik. Aşılarını falan yaptırın dedim de daha erkenmiş o zaman

Hımm tmm canım. Kardeşime annesi ölmüş yavru bi kedi vermişler 1 haftalıkmış hiç o kadar küçük görmemştim ya nasıl minik. Aşılarını falan yaptırın dedim de daha erkenmiş o zaman
1 haftaliksa erken. Neyle besliyor annen. Sakin inek sutu vermesin kediler ozellikle yavru kediler icin öldürücü oluyor inek sutu.

Bu gaz ne zaman bitecek Allah aşkına :kızgın:artık tahammülsüz olmaya başlıyorum bu saat itibariyle. Tam dalıyor gaz sancısına uyanıyor. Lanet olsun artık diyorum ya. Ne o uyuyor adam akıllı ne ben. Gazı olmasa 3 saat deliksiz uyuyor yavrum. Daha napayım yok mu bi çaresi bunun.
Ya ben de isyandayim. Solucan gibi kıvranıyor el kadar bebek. Rezene iciyorum, sab simplex iciriyorum yokk... Olmuyor gecmiyor gaz sancisi

Hadi ya. Veterinere sormuşlar inek sütünü sulandırıp verin demiş. Şırıngayla onu veriyorlarmış
Ayni insanlar gibi kedi yavrularida inek sutundeki laktozu sindiremiyor. Ya keçi sutu alsin versin. Ya laktozsuz sut yada veterinerlerde satilan kedi sutu tozu var ayni bizim bebek mamalari gibi onlardan alsin versin.

Inek sutunu sulandirip vermek acil durumda kisa surede olur ama surekli olmaz.

Son düzenleme:
maviucurtma33 maviucurtma33 @gsm_lee uyumustu 2 saat aç aç. Sonra kalkıp yine emmek istedi çok az emzirdim korkumdan 5 dakika bile değildi. Gazını falan da cikardi. İlk kusmadi hemen ben de sevindim. Sonra 5er dakika arayaa 4 kez kustu. Hastaneye geldik yatirdilar tahlil için kan aldılar karın ultrason çektiler. Serum taktılar şimdi de yatıyoruz. Uyudu yavrum yine aç aç. Aglamaktan mahvolduk ikimiz de.
Bu kadr sık olduysa gazdan değilmiş zaten kuzu ya inşsllah kötü bir şey yoktur ne dediler tahlil sonucu çıktı mı

kızlar 28 gunluguz kakasinda kan lekeleri var siz daha texrubelisiniz intte sut urunlerinden geçebileceğini yazmislar degisik olarak cecil peyniri yemistim prs gnu kontrolumuz vat sabahtan beklesem bisey olur mu yoksa cok onemli bi durum mu gotureyimmi doktora

E müslümanmissin da zaten daha ne bunlar sana neden eziyet ediyorlar anlamadım dertleri ne ya ?içinden gelerek kapandiysan alâ bi lafim yok..evet her istediklerini yaparsan tepene çıkarlar öyle bi hale gelirsin ki bi vakitten sonra hiçbirşeye ses edemessin :KK43: Allah bunlara akıl fikir ihsan eylesin gelin aldığın kız senin kızın sayılır dövmek nedir yani senin kapina gelin gelmiş oğluna eş hayat yoldasi olmuş yani saygı duyman lazim o kadina...böyle insanlar sesi çıkmayan cahil ezik gelin isterler asla cahil diye küçümsemek değil amacım okumuş kendi ayakları üstünde duran kültürlü sesi çıkan gelin sevmezler malesef :) Bu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etsin Yar yardımcın olsun gönlüne göre versin zor isin ama Allah büyüktür korkma..
Maalesef oyleler degismicekler degiseceklerinide sanmiyorum ama bn eski Liviya olmicam artik Destegin icin cok saol kuzum Allah razi olsun Allah onlara insaf vicdan nasip etsin insallah

Ben kızım için linola isimli dermakozmetik bir krem kullanmıştım bir araştır bakalım ilk zamanlar ileri boyuttaydi bir iki gün kortizonlu krem kullandık ama bu dediğim kremi uzun süre kullandım memnunda kaldım eczaneden aliyordum
Canim bu bahsettiginiz egzama mi benim kuzumdada cikti bi kere isminde pembe olan bi krem kullandik cok iyi geldi

Canım benim bebişte fazla kilolu değil sadece anne sütü veriyorum bende bana da mama alan bebekler daha çok kilo alıyor gibi geliyor tabi birazda yapısal bende ben neyim ki çocuğum ne olsun diye kendimi avutuyorum :) önemli olan sağlıklı olmaları tabi ki bunun farkındayız ama her anne birazcık kilosu iyi olsun istiyor tabi

Ben minyon sayılmam ama eşimin ailesi minyon tipli. Görüncem, rahmetli kayınvelidem çıtı pıtı dediğimiz tarzda. Onlar da beni öyle teselli ediyor bizim gibi bize benziyor diyorlar. Ben hamileyken normal doğum istediğimden 3kilo doğsun fazla olmasın diyordun hiç takılmadım kiloya ama şimdi dr az almış deyince ister istemez takılıyorum.

Hayir cnm sadece anne sutu veriyorum su ve d vitamini bile vermiyorum

Maşallah kuzuya. Ne yiyip içsem ne yapsam bilemiyorum bende. Saatli mi emziriyorsun canım? Ben her istediğinde veriyorum hatta istemeden. 2ayı geçti. Acaba sütüm dolmadan veriyorum devamlı ondan mı kilo almıyor, devamlı ön sütü mü çekiyor?

Kızlar çok teşekkür ederim kan tahlil sonuçları cikmadi hala. İdrar zaten veremedik yapmadi hiç. Serum alıyor ağladı emmek için çok az emzirdim ama hala aranıyor. Kusacak diye çok da veremiyorum. O kustukça ben de kötü oldum basım dönüyor elim ayağım boşalıyor.

Canım geçmiş olsun tekrardan. Ne oldu birdenbire yahuo_O

Geçmiş olsun dileğinde bulunanlara çok teşekkür ederim. Yine hastanedeyiz çok daralmış durumda oksijen ventolin veriliyor:KK43:

Geçmiş olsun canım. Ne oldu bu bebelere böyleo_O

Canim bu bahsettiginiz egzama mi benim kuzumdada cikti bi kere isminde pembe olan bi krem kullandik cok iyi geldi
Coresatin pembe. Banada doktor onu verdi ama güvenemedim hakkinda iyi seyler yazmiyor. Hatta bugun bdv de konu var kizin yuzu mahvolmus o ilactan dolayi rozasea li bir konu basligi.

Kizlar sizin bebislerde parmaklarini emiyormu benmkisi savahtan aksama kadar parmaklar agizda ya kiyafetleri bile cok islaniyo eline ne gelirse agzina sokuuo

Back
X