2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktor bize 80/110 arası demişti sütüm gidince saat vermedi acıkıp ağladıkça demişti baktın bitirdi arkasına takviye yaparsin demişti bence 4 saate bir ver bitiremiyorsa
Henüz 6 kilo olamadi canım ben takilmiyorum ama insanlar germeye basliyor bir yerden sonra. İki gündür 3 saatte iyi yiyor insallah böyle gider bir de kendi sutumu sagip veriyorum o da ayri bir iskence

tatlım dün özendim dedim bi deniyeyim geç yatsın bakalım diye. akşam gene 7 ye doğru uyudu. 10 a doğru uyandı emzirdim. uyanmışken uykusunu açayım daha geç yatırayım dedim. uyandı tamamen saat 12 ye doğru tekrar uyuttum. 4 gibi uyandı.emzirdim. 5 buçukta bidaha uyandı. tekrar uyumadı. ben işe gelince annem uyutmuş. eski hali daha iyiydi en azından 11 de yatardım ayol :KK43:
:D :D :D demek ki düzen bir günde desgismiyormus o zaman birakalim bebekler free takilsin :))

Günaydın P Prime18 anlattığın süt sağma yöntemini yaptım 20 dk sağdım 10 dk bekledim 10 sağdım 10 dk bekledim bunu her gün mü yapacağız sol meme iyice söndü 20 cc bile çıkmadı süt damlası bende de işe yaramıyor büt çayı da üç ay içtim ne yapsam olmuyor :KK43:
Aynı durumdayiz canım ya bende de hiçbir şey ise yaramıyor ne yapacağız bilmiyorum. Sürekli sagmayi da yapamıyorum :-(

Bizim düzen 1 günde değişiyor
Çünkü 2 saat geçsin beni yatır diye ortalıkta bağırıyor
O yüzden kaçta kalksın 2 saat sonra yatış , artık akşamlara denk gelirse

Kızlar bebeklerimizin kusma durumları nasıl ? İki gündür Aptamil pregomin as özel mama kullaniyorduk kusmasi yine aynı dedin Dr a gelin başka mama vereyim dedi ! Kusmasi balgamli oluyor .. çarşamba tartildi çıplak 5540 geldi kilo alacakken almiyor ama motor gelişimi çok iyi dedi Dr la konuştu resmen bakışları cikardigo seslere şaşırdı :) çok zeki olacak bu dedi :) bir de babasının kucağındaydi aynı baba ya dedi :)) dedim eşime artık dilinden dusmeZ doçent teşhisli diye :)
Karşık bir hallerdeyim
Süt alarjisi olan bebekleriniz nasıl kızlar kusmasi kilo alımı beslenmesi ? Mama anne sütü ?

Günaydın P Prime18 anlattığın süt sağma yöntemini yaptım 20 dk sağdım 10 dk bekledim 10 sağdım 10 dk bekledim bunu her gün mü yapacağız sol meme iyice söndü 20 cc bile çıkmadı süt damlası bende de işe yaramıyor büt çayı da üç ay içtim ne yapsam olmuyor :KK43:
Her gün her meme icin tek sefer
Gunde bir kere yapılıyor sadece

Benim mastit tekrarladı iki gün olmustu antibiyotik biteli gece yine agri memede sancı yine ayni yerde tomurcuk doktoru arattı eşim antibiyotik devam sürekli sağsın demiş her akşam sağıyorum ama gün içinde hiç vakit olmiyor kızdan ve dışarı çıkarsamda yapamıyorum
O memeyi hala uçtan emdiği icin tam kavrayamadığı icin kurtulamayacağım galiba ben bu mastitten
Üstüne üstlük gece ikiden beri1 saate 40 dk uyandi ve adetim agrim var sanırım ateşimde basladi

:KK70: :KK70: :KK70: demek ki düzen bir günde desgismiyormus o zaman birakalim bebekler free takilsin :))
Nova ferrum :)

Valla doktor hic tahlilden bahsetmedi. Direk 4. Ay basliycaz dedi.

@gurbet d vitamini zaten size gerek degildi sanirim erken kapandigi icin bingildak. Ama keske rotayi yaptirsaydin. Bu yillarda asiri salgin rotavirus malum mülteci sorunu vs turkiyenin tum hastalik haritasini degistirdi.

Nova ferrum :)

Valla doktor hic tahlilden bahsetmedi. Direk 4. Ay basliycaz dedi.

@gurbet d vitamini zaten size gerek degildi sanirim erken kapandigi icin bingildak. Ama keske rotayi yaptirsaydin. Bu yillarda asiri salgin rotavirus malum mülteci sorunu vs turkiyenin tum hastalik haritasini degistirdi.
:KK70:sagol canim.daha geceb haftalarda okumustum.hicc hafiza mafiza bisey kalmadi ya.yaslaniyorumm:işsiz:

Benim mastit tekrarladı iki gün olmustu antibiyotik biteli gece yine agri memede sancı yine ayni yerde tomurcuk doktoru arattı eşim antibiyotik devam sürekli sağsın demiş her akşam sağıyorum ama gün içinde hiç vakit olmiyor kızdan ve dışarı çıkarsamda yapamıyorum
O memeyi hala uçtan emdiği icin tam kavrayamadığı icin kurtulamayacağım galiba ben bu mastitten
Üstüne üstlük gece ikiden beri1 saate 40 dk uyandi ve adetim agrim var sanırım ateşimde basladi
Üst üste gelmiş hep Geçmiş olsun canim

Kızlar size danışmam lazım işe başlayan analar.

Şimdi ben aslında işe dönmesem mi bıraksam mı filan diyordum ama dönmek de istiyordum. Çünkü türkiye şartlarında iyi sayılabilecek bi maaşım var sgk yüksek yatıyor filan. Normalde 28mayısta işe dönmem gerek yani 10günüm kaldı. Ama belki hayırlayanlar vardır ben gezi rehberliği yapıyorum belediyede ve yazın pek iş olmuyor. Şöyle söyliyim geçen yaz haftada 2gün çalışıp 5gün izin yaptım taa ekime kadar. Bu yaz da öyle geçecek. Şimdi ben haftaya işe dönsem bu şekilde az çalışmayla ekime kadar devam etsem ekimde de 6ay ücretsiz izin alsam diyorum. Yaz boyu 4ay az çalışarak tam maaş almış olucam. Ve 6ay sonunda seneye nisanda işe başlıcam. 1.5 ay çalışıcam aktif olarak ve yine mayıs ortası ramazan başlangıcıyla yine işler azalıcak. Seneye zaten 2.çocuğu da planlıyorum, aralarında 2yaş olsun diye. Seneye şubat mart gibi hamile kalsam kasımda doğar o zamana kadar çalışır rapor paramı alır ayrılırım. Bu hesapla 2019 şubat ayına kadar toplamda 4,5 ay filan ciddi çalışıcam ama cebime en sade hesapla 60bin para giricek. Sıkıntım şu bebem meme emiyor biberon emzik almıyor. Bana çok bağımlı. Ben onu bu şekilde bırakabilir miyim? Annemde duruyor genellikle ben bırakıp çarşıya pazara çıkınca ama aklım hep onda. Siz ne yapardınız? Bu paraya sıkı sıkıya ihtiyacım var mı derseniz yok açıkcası. Eşim idare ediyor bizi. Ben bu parayı kazanırsam da direk kızıma açtığımız hesaba yatırıcam alıp alıp.

Bu arada annem bize arabayla 15dk. Eğer işe başlarsam sabah alıp kızımı anneme bırakıcam ordan servise binicem. Geri gelişte zaten işim öğlen 3-4gibi bitiyor. Kendim anneme dönüp bebemi alıp eve gelcem.

Back
X