- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #21.601
Hayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)Insallah canim k.v neden kiz istemiomus ilk bebegin mi
Cok pahali bencede hem uygun fıyatlı cok güzel hastaneler var.Bu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
Allah verio canim senin elinde mi kiz erkek olmasi hayirlisi ne ise mevlam onu verir bekle bi bakalim hemde kesin dememis degisir belkiHayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)
Canım illa tüp bebeği o yaptı diye onda doğurmak zorunda değilsin benim ark da tüp bebek oldu arada başka dr da gidiyo ame doğumu ıda başka yerde yapcak pahalı olduğu için senin ikiz olduğu icin sezeryan olcaksın sanırım iyi bi dr da bunu makul fiyata yapabilir benceBu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
Valla çok komikler senin elinde mi o allahın dediği olur çocuk doğsun sevdirme bence annenlere hak etmiyorlar anane babanne olmayı inşş gönlüne göre olur ama değişebilir cinsiyeti erken çünküHayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)
Evet diyorum doğduğunda hiç sevmiycekmisin? diye niye sevmiyorum ya.diyor ama simdi onu öldürmediğim için bana kızıyo bi qarip işteValla çok komikler senin elinde mi o allahın dediği olur çocuk doğsun sevdirme bence annenlere hak etmiyorlar anane babanne olmayı inşş gönlüne göre olur ama değişebilir cinsiyeti erken çünkü
Teşekkür ederimEvet doktorunuz 16 da ne dediyse doğrudur değişmez
Ben doğum işinin abartıldığını düşünüyorum. Kadının doğasında var bu durum ve sağlıklı bir gebelikse ki çoğumızun öyle sonuçları çok kontrole gitmek vb şeylerin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 15 bin lira alan doktorda da doğuruyoruz devlet hastanesinde de bir çok kadın doğuruyor. Bence içini ferah tut ve doğal bir süreç olarak gör ve daha makul bir doktora geç. Doktorların bazı şeyleri ticarete çevirmiş ve belli kesime hitap etmelerini de hiç etik bulmuyorum.Bu hafta başka bir doktor bulup gidicem. Bir kaç kişi başladığın doktoru değiştirme falan dedi ama yok yani o rakamı veremem. Aylar öncede sormuştum kem küm edip söylememişti bilsem çok daha önce değiştirebilirdim.
Neyi öldürmek anlayamadım kürtaj mı ol demek istiyorlar??Evet diyorum doğduğunda hiç sevmiycekmisin? diye niye sevmiyorum ya.diyor ama simdi onu öldürmediğim için bana kızıyo bi qarip işte
Evet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladımNeyi öldürmek anlayamadım kürtaj mı ol demek istiyorlar??
Ozel bise yapti. Mi erkek bebek olsun die yumurtlama gununu filan ayarlamak vb.Evet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
Allah akil fikir ihsan etsin yaratmaya kalksak tovbe haşa bir tuylerini yaratamayiz herzman hayirlisiyla iste canimEvet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
Yazık ne cahil insanlar varEvet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
Hastane ücreti ne kadar abartıymış. Benim ilk bebeğim de tüp bebekti. Doktorumun muayene ücreti 350 tl idi . Doğumu Liv Hospital’da yaptım. Doktor ve hastane 5.000 tl ödedim 2015 Aralık’ta. Hastane hangi hastane sizin? Bir de yanlış anlamış olmayasınız? Çok yüksek bir meblağ çünkü.Kızlar bir şey danışacağım kafam çok karıştı. Ben 36 hatta 37 artık yaşında olduğum ve 4. Tüp bebek denemem olacağı için şehrin iyi bilinen ama pahalı bir doktoruyla başladım. Tüp bebek başarılı oluncada kendisi aynı zamanda riskli gebelik uzmanı olduğu için devam etmeye karar verdim. Ama muayenehanne ücreti 400 ama ailemin desteği ile devam ediyordum. Doğum ücretini sordum hastane ile 15bin dedi. Yani çok iyi doktor tamam ama artık bu rakam beni aşıyor. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum ama sonra pişman olur muyum korkusu var. Bu haftalarda doktor değiştirilir mi bunu bile bilmiyorum.
onların hepsi fesat insanlar.bana görümcem saçmaşayıo duruo yok ev kusmuk kokacak ciş kokacak.eşimde dedi temizlersen kokmaz benim karım temiz dediHayal gibi valla anlattıkların bana hiç böyle güzel şeyler söylemiyorlar. Mahvolacaksın, uykusuzluktan öleceksin falan hep kötü senaryolar duymaktan bıktım. Inşallah bizimde böyle güzel günlerimiz olsun.
Şuanda şoke oldum resmen insan bilerek nasıl torununa öl der pes artık allah yardımcın olsun çok inançlı değiller anlaşılan bence fazla yakın olma annende olsa bu işin affı yok benim gözümde kusura bakma canımEvet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?