2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok pahali bencede hem uygun fıyatlı cok güzel hastaneler var.

Canım illa tüp bebeği o yaptı diye onda doğurmak zorunda değilsin benim ark da tüp bebek oldu arada başka dr da gidiyo ame doğumu ıda başka yerde yapcak pahalı olduğu için senin ikiz olduğu icin sezeryan olcaksın sanırım iyi bi dr da bunu makul fiyata yapabilir bence

Hayır ikinci. bir kızım var kv bi kenara dursun annem 2 ci kızı doğurucam diye her gordüğünde demediğni burakmiyo sankı suc işlemişim. :)
Valla çok komikler senin elinde mi o allahın dediği olur çocuk doğsun sevdirme bence annenlere hak etmiyorlar anane babanne olmayı inşş gönlüne göre olur ama değişebilir cinsiyeti erken çünkü

Valla çok komikler senin elinde mi o allahın dediği olur çocuk doğsun sevdirme bence annenlere hak etmiyorlar anane babanne olmayı inşş gönlüne göre olur ama değişebilir cinsiyeti erken çünkü
Evet diyorum doğduğunda hiç sevmiycekmisin? diye niye sevmiyorum ya.diyor ama simdi onu öldürmediğim için bana kızıyo bi qarip işte

Ben doğum işinin abartıldığını düşünüyorum. Kadının doğasında var bu durum ve sağlıklı bir gebelikse ki çoğumızun öyle sonuçları çok kontrole gitmek vb şeylerin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 15 bin lira alan doktorda da doğuruyoruz devlet hastanesinde de bir çok kadın doğuruyor. Bence içini ferah tut ve doğal bir süreç olarak gör ve daha makul bir doktora geç. Doktorların bazı şeyleri ticarete çevirmiş ve belli kesime hitap etmelerini de hiç etik bulmuyorum.

Tamam kızlar merhaba benim bir kızım olacakmış isim düşünüyorum bu isimlerden hangisi olsa coknkakarsizimm fikirlerinizi bekliyorum benim aklımdaki isimler:
Duru Hazel Alkım Yade Nisan Umay Burçak Gökçe yada Gökçen

Evet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
Yazık ne cahil insanlar var çocuk oluyor ve beğenmiyorlar bide.. burda çocuğum olsun diye yıllarını verene insanlar var hiç zahmet etmeden hamile kalanlarda cinsiyet seçme hakkına sahip olduklarını sanıyorlar aslında diycek çok şey var ama anlatsamda değişen bişey olmayacak

Hastane ücreti ne kadar abartıymış. Benim ilk bebeğim de tüp bebekti. Doktorumun muayene ücreti 350 tl idi . Doğumu Liv Hospital’da yaptım. Doktor ve hastane 5.000 tl ödedim 2015 Aralık’ta. Hastane hangi hastane sizin? Bir de yanlış anlamış olmayasınız? Çok yüksek bir meblağ çünkü.

onların hepsi fesat insanlar.bana görümcem saçmaşayıo duruo yok ev kusmuk kokacak ciş kokacak.eşimde dedi temizlersen kokmaz benim karım temiz dedi bende en son dayanamadım amma motive edion dedim bozuldu.hiç umrumda değil herşeyin zorluğu var bu hayatta.eminim onların kokularını içimize çektikçe hiç bişi zor gelmicek evimize şenlik olcaklar.bilmiş bilmiş konuşan hünersizler onlar öle düşün

Evet neden kültaj olmadın yada burda bi hastanede para karşiliği ilacla düşük yaptıroyorla cok berbat yani o yuzden 13 hafta bitene hadar annemlerden sakladım
Şuanda şoke oldum resmen insan bilerek nasıl torununa öl der pes artık allah yardımcın olsun çok inançlı değiller anlaşılan bence fazla yakın olma annende olsa bu işin affı yok benim gözümde kusura bakma canım

Kizlar cok şükür alisverise ciktik.Gonlumce aldim cinsiyet belli olunca isim kolaylasti .Dinlenince aldıklarımızı topigimde paylascam .

Kızlar slm haftaya cumartesi kendi doktorumda randevum var ama benim için rahat etmedi diye oturduğum bölgede özel hastaneye gidip bebeğimi gormek istedim. Baktim herkesin bebeğinde hareket var bende niye yok diye tedirgin oldum açıkçası kafaya takip bekleyeceğime en iyisi bi kontrol olayim dedim neyse gittim bebeğimin kalp atisi vardı gitmişken cinsiyette öğrenirim dedim ama yok bizimki bacakları komple kapatmış yine uyuyordu doktor uğraştı uyanmadı bu arada boyu 20 cm ağırlığı 305 gr olmuş minigimin. :) doktora hareketlerini anlayamıyorum dedim doktor 5. Aydan sonra anlarsın dedi bi kac hafta daha sabret dedi. Bu arada detaylı ultrason fiyatını da sordum 200 tl dediler eğer benim gittiğim hastanede pahalıysa bu hastanede yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…