2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sancı dediğin şey kasılma olcak işte düzenli olcak gaz sancısı düzenli dakikalı olmaz ya da tüm akşam devam etmez mesela öyle ayırabilirsin. Bende gaz sancısı olmadı hic doğum oncesi
1 haftadır böyle sürekli değil gelip gidio ve gazın ağrısı batınca bebeğim sertleşio

nst de bişi görünmüyor sanırım drum bişi yok tamam dio nst çıktısına bakınca.

Kız ne bel ağrısı o dikişlerin acısından sonra 10 gün kıpırdamadan yatmak isterdim. Benimki spinaldi belki epidural daha farklı olur. Sonda sokulurken evet acıdı biraz da kanadi belki cok kaldigi icin bir de benim canım tatlıdır belki sen hiç hissetmezsin. İlk kalkışta dikiş acisindan bayikacaktim nerdeyse. Sonrakinde kambur bir şekilde ayakta durmayı başardım. Piti piti adım attım. Ama bebekle anca gece yarısı ilgilenebildim. Daha da sürerdi ama evlat aşkı dürttu sürekli her saniye görmek dokunmak istiyor insan

Sezeryan olan atkadaslar doktorum bana 36.haftamda anestezi için tahlıl ıstedı yaptım sonuc cıkmıs salı kontrolde gostercm ama merk ettıgım bıkac sey war anlayan olur mu foto cekıp atsam bırkac degerım yuksek we dusuk???

1 haftadır böyle sürekli değil gelip gidio ve gazın ağrısı batınca bebeğim sertleşio
Canım göbeğinin on tarafinda bağırsak yok artık diye biliyorum yani gaz sancısı yanlarda ya da arkalarfa hissedersin. Doğum sancısı ise önlerde belinde ve bebeğin çıkacağı yerde hissediliyor. Seninki hafiften geliyorum diyor bence

Canım bencede yanında bi büyük şart. En güzelini yapıyorsun annen sana çok yardımcı olur bende manevi olarakda, gülerek dönmen duasıyla inşş
Sağolun kızlar. Eşimle öyle atisir barisiriz biz ama bu stresle yine kavga etcez kesin yani. Beyimiz sürekli uyuyor benim uyuyamadıklarimi da kendine hak görüyor sanki bir de depresyonda ona ne oluyorsa çok bıkmış çocuk aglamasindan derdini anlamamaktan. Günün 2 saati bile bakmıyor çocuğu. Daha doğrusu bsktirmiyorum çünkü her aglamasinda gaz şurubu mu versek diyor. Şimdi ben buna nasıl emanet ederim çocuğu. Daha bir kere alt değiştirdi. Acil bişey çıksa altını değiştirmek zorunda kalsa Söve Söve her şeyi yanlış yapacak sinirden kızarcak bozarcak. Bugün evi süpürdü tuvaletleri yikadi gönlümü aldı ama gene uyumaya gitti şuanda.

Kızlar yaklaşık 2saattir sanki adet kanamam geliyomuş gibi hissediyorum gidiyorum yok ama idrarım adet kanı gibi kokuyo. Adet ağrısı yok.nasıl bişey yaşıyorum anlamıyorum..varmı böyle olup nişanı gelen

Kızlar ustum başım kalmadi
Bizim oğlan fışkırır tarzda kakasini yapıyor.
Çarşaf üstüm başım hep kaka oluyor.
Siz besledikten hemen sonra mi degistiriyosunuz altını
Yoksa bekliyomusunuz
Canım emzirmeden önce altını değiş sonra emzir sonrada gazını çıkar. Emzirdikten sonra altını değişirsen midesi baskı görür ve kusar.

nst de bişi görünmüyor sanırım drum bişi yok tamam dio nst çıktısına bakınca.
Benim de cikmiyordu ama artık cikiyor .Su an yine batmalar basladi hastane yolu görünüyor gibi .
Off off insallah hemen atlatiriz .Ben de spinal olcam Allah yardımcımız olsun .

Canım erkek milleti kadın gibi olamaz bebeğe bakamazsa ev işleri yapsın o da iyi. Ama bebeğinizin gaz sancıları geçince bence sorumlluk yüklemek lazım, biraz ele avuca gelsin bebiş inşş sonra acısını çıkarırsın

Ben de ameliyatın ertesi gün o bant üzerindeyken hızlıca bi Sıcak suya girip çıktım şimdi 4. Gün bgn direkt banyo yapmayı planlıyorum. Kendi kendine bant çıkar mı bilmiyorum. Genel olarak hiç bir şeyi kaldırmayın deniliyor.

Ya kızlar bişe sorcam biraz saçma gerçi amakız bebeği olan arkadaşlar çocuğunuzun altını babasına açtırdınız mı hiç? Açmalı mı sizce?

Ya kızlar bişe sorcam biraz saçma gerçi amakız bebeği olan arkadaşlar çocuğunuzun altını babasına açtırdınız mı hiç? Açmalı mı sizce?
Benim kizim 13 aylik bir kez babası poposnu acmadı, ben değişirken git başka odada yap yada ben gitdikden sonra yap dedi, gerci erkek olsa da bir şey deyişmezdi, ama kizim pişik olduğunda bezsız babası kucağna alıyor.

Ben 16 kilo aldım canım toplamda salı inş doğuma gireceğim. Bakalım kaç gidecek? Bende çok meraktayım valla
Allah kolay doğum nasıp etsin saglikla kavuş bebeğne.
16 kilonun
5 kilo hemen gider 5,5 da kırkın cıkana 5,5 da az az daha sonra gider, bir yerde boyle hesap vardı ordakine göre boyle olucak doğum sonrası kilo kaybin.
Kizimda bu hesap tutu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…