- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.481
Kimse yazmamış bana ama devam edeyim. Kalp atışları tekdüze gittiği için dr bebek sıkıntıda olabilşr dedi. Serum bağlıyken hareket ediyor serum yokken hareket etmiyor ve kalp atışları düzleşiyor. Sonuç olarak her an sezeryana girebilirim. Dularınızı bekliyoruz
Dini olarakta sakinca olucagini bende dusunmuyorum cnm arastirmadim ama ztn belli bi zamandan sonra ztn baba alt vs ilgilenmicek ilk yillarda caizdir yaniÇoğunluk dini olarak merak ettim, bi sakıncası yokmuş
Kızlar nasılsınız giremiyorum artık. Oğluşumla yapışık ikiz gibiyiz. :) doğum hikayeme gelirsek anlatmaya başlıyım.
Sancım suyum vs hiç bişeyim yoktu. 5temmuz gününe yatış verdi doktor 40+1 olıyordum o gün. Bir hafta daha bekleyebiliriz dedi doktor. Bebeğin iri değil dedi. Doğumdan 4gün önce 2700 demişti. Ben beklemek istemedim. 40doluyor sonuçta gelişim tamamlandı dedim ve kakasını yemesinden korktum.
Sabah 9da yatışım yapıldı. Açılmam 3cm imiş. Bekleyelim biraz dediler. Bu arada bebeğin kalp atışları 70lere düştü. Doktor geldi. Kordon dolanıyor sağına yat dedi. Oksijen verdiler bana. Biraz düzeldi sonra çok şükür. saat 10 da suni vermeye başladılar ama çok az açtılar. Bir saat filan geçti. 4cm oldu açılma. Sancılar artmaya başladı. En son 12 buçukta ben artık Allah’ım yardım et diye gözlerim kapalı inliyordum yatağın kıyısına yapıştım ebe geldi. 5cm dedi. Şok oldum. 10cm olana kadar dayanamam diye düşündüm. Annem eşim Kardeşim ağlamışlar hep. Gözüm görmedi onları. Sezeryanmı olsa epiduralmi alsa diye konuşmuşlar. Sonra 15-20dk geçti 5cm dediğinden itibaren birden ıkınma geldi bana bağırdım. Ebe geldi tam açılma var doğumhaneye alıyoruz dedi. Ben ikinci kere şok! Aldılar beni tekerlekli sandalyeye indik doğumhaneye. Ben bağırıyorum hala ıkınma geliyor diye ıkın dediler masaya aldılar. Doktor geldi. Hadi güçlü ıkın dedi doktor afedersiniz büyük tuvaletimi yapar gibi tüm gücümle ıkındım. Sonra birden oğlumun ağlamasını duydum o an anlatılmaz kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Onu görünce bütün ağrılar sancılar bitti zaten. O mis kokulu yavrumu kucağıma bi aldım kimselere veresim gelmiyor valla:)
Bu arada iyi ki bir gün fazladan bile beklememişim oğlum doğum hanede yaptı kakasını. Belki yarım saat geçse karnımda yapacaktı.
Kilosu da 3050 gr oğlumun. Ultrasondan daha fazla çıktı. Ya da 4günde 350gr aldı :)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar:))
Hastaneden cikarken cocuk dru soyle dedi bize. Eger kan koyu renkli kurumus eski kansa siknti yok. Ama parlak kirmizi taze kansa aktif kanama olabilir ona bakmamiz lazim.Doğum yapanlara bir sorum olacak
Bugün 10 günlük olduk kızımın göbek bağı düşmek üzere ama dünden beri kan görüyorum atletinde huzursuz oluyorum normal mi ? Sizlerde de oldu mi
Doktora sordum pazartesiye geçmezse getir göreyim dedi
Ben her leke gördüğümde içim daralıyor
Baba 5-6 yasina kadar sakincali degil dinen caiz. Bende arastirdim dini boyutunu kizimda. Ama onun disinda kimsenin yaninda kizimin ne altini aciyorum nede baskasina actiriyorum. Annem ve babannesi disinda. Hatta 3-4 ayliktan veri babasi yikar kizimi.Dini olarakta sakinca olucagini bende dusunmuyorum cnm arastirmadim ama ztn belli bi zamandan sonra ztn baba alt vs ilgilenmicek ilk yillarda caizdir yani
Canım o banti bana hemen yapistirmadilarBen de ameliyatın ertesi gün o bant üzerindeyken hızlıca bi Sıcak suya girip çıktım şimdi 4. Gün bgn direkt banyo yapmayı planlıyorum. Kendi kendine bant çıkar mı bilmiyorum. Genel olarak hiç bir şeyi kaldırmayın deniliyor.
Bebeğne kavuşmuş anneler doğumdan hemen sonra kac kilo gitdi?
Hala doğuramayanlar kac kilo aldınız?
Duserkende dustukten sonrada supruntu şeklinde kan geliyor yani ic zibinina falan bulasiyor yada kanayip kurumus sekilde sekilde gozlemliyorsun. Ama aktif bir kanama olmuyor. Bu uc dort gun surebilir. Kizimda bu sekilde olmustu. Ama canli kirmizi ce aktif bir kanamaysa dr a goturmelisin.Doğum yapanlara bir sorum olacak
Bugün 10 günlük olduk kızımın göbek bağı düşmek üzere ama dünden beri kan görüyorum atletinde huzursuz oluyorum normal mi ? Sizlerde de oldu mi
Doktora sordum pazartesiye geçmezse getir göreyim dedi
Ben her leke gördüğümde içim daralıyor
Kimse yazmamış bana ama devam edeyim. Kalp atışları tekdüze gittiği için dr bebek sıkıntıda olabilşr dedi. Serum bağlıyken hareket ediyor serum yokken hareket etmiyor ve kalp atışları düzleşiyor. Sonuç olarak her an sezeryana girebilirim. Dularınızı bekliyoruz
Kızlar nasılsınız giremiyorum artık. Oğluşumla yapışık ikiz gibiyiz. :) doğum hikayeme gelirsek anlatmaya başlıyım.
Sancım suyum vs hiç bişeyim yoktu. 5temmuz gününe yatış verdi doktor 40+1 olıyordum o gün. Bir hafta daha bekleyebiliriz dedi doktor. Bebeğin iri değil dedi. Doğumdan 4gün önce 2700 demişti. Ben beklemek istemedim. 40doluyor sonuçta gelişim tamamlandı dedim ve kakasını yemesinden korktum.
Sabah 9da yatışım yapıldı. Açılmam 3cm imiş. Bekleyelim biraz dediler. Bu arada bebeğin kalp atışları 70lere düştü. Doktor geldi. Kordon dolanıyor sağına yat dedi. Oksijen verdiler bana. Biraz düzeldi sonra çok şükür. saat 10 da suni vermeye başladılar ama çok az açtılar. Bir saat filan geçti. 4cm oldu açılma. Sancılar artmaya başladı. En son 12 buçukta ben artık Allah’ım yardım et diye gözlerim kapalı inliyordum yatağın kıyısına yapıştım ebe geldi. 5cm dedi. Şok oldum. 10cm olana kadar dayanamam diye düşündüm. Annem eşim Kardeşim ağlamışlar hep. Gözüm görmedi onları. Sezeryanmı olsa epiduralmi alsa diye konuşmuşlar. Sonra 15-20dk geçti 5cm dediğinden itibaren birden ıkınma geldi bana bağırdım. Ebe geldi tam açılma var doğumhaneye alıyoruz dedi. Ben ikinci kere şok! Aldılar beni tekerlekli sandalyeye indik doğumhaneye. Ben bağırıyorum hala ıkınma geliyor diye ıkın dediler masaya aldılar. Doktor geldi. Hadi güçlü ıkın dedi doktor afedersiniz büyük tuvaletimi yapar gibi tüm gücümle ıkındım. Sonra birden oğlumun ağlamasını duydum o an anlatılmaz kızlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Onu görünce bütün ağrılar sancılar bitti zaten. O mis kokulu yavrumu kucağıma bi aldım kimselere veresim gelmiyor valla:)
Bu arada iyi ki bir gün fazladan bile beklememişim oğlum doğum hanede yaptı kakasını. Belki yarım saat geçse karnımda yapacaktı.
Kilosu da 3050 gr oğlumun. Ultrasondan daha fazla çıktı. Ya da 4günde 350gr aldı :)
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar:))
Canım msjları okuyamadm çok birikmş doğumhaneyi niye gördün sen
Kızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
Canim sancim vardi acile gittik.Nst cektiler Shezofren88 ile ayni hastanede dogum yapcaz.Canım msjları okuyamadm çok birikmş doğumhaneyi niye gördün sen
Maşallah canım allah analı babalı büyütsün, ay ben düşünürken bile bi an ağlamam geliyoKızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
güle güle büyüsün ömrü bahtı açık olsun gözünüz aydınKızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..
Tabiki gerekiyor yoksa enfeksiyon kaparsın canımEvet canim ama burası yenidogan servisi
Kadın doğum servisi farklı bina da...
Benimki yapıştırma değil canım sanirim
Görmedim ama burdaki doktorlar dikiyormus
Yani pansuman yapmam gerekiyor mu
gerekmiyor mu...
Hastaneden çıkarken bunla ilgili hiçbişey demediler.
Kendinkendine cıktı benimki ama napcam..
Doktor iyice gerdirip öyle yapistirmisti ama tek ba sima da yapmam imkansis gibi.
Dikiş alınacak vs demedi ama herhangibir kadimndoguma git kontrole dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?