2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek tehlikedeyse bekletmezler daha fazla sağlıkla hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah

Sağlıkla kavuştun bebeğine çok şükür. Hayırla büyüsün inşallah.
Benimde pazartesi 40 haftam bitecek hala tık yok ve suni sancı almaktan korkuyorum

Hastaneden cikarken cocuk dru soyle dedi bize. Eger kan koyu renkli kurumus eski kansa siknti yok. Ama parlak kirmizi taze kansa aktif kanama olabilir ona bakmamiz lazim.

Kizlar hastanedeydim yine
Aksam ustu cok agrim oldu .Esim biraz hava alalim dışarı cikalim dedi .Ciktik yarim saat sonra agri girdi karnima .Esime beni hastaneye götür hemen dedim .Ilk kez kendim istedim gitmeyi .Yolda giderken kendime geldim biraz .Düzensiz sancilarim cıktı. Acilma var mi diye bakcakti istemedim .Dr da hastanedeymis.Telefonla konustuk.Ama ameliyat uzun diye beklemedim eve gidiyoruz.Bir sey olursa gece gitcez .

Dini olarakta sakinca olucagini bende dusunmuyorum cnm arastirmadim ama ztn belli bi zamandan sonra ztn baba alt vs ilgilenmicek ilk yillarda caizdir yani
Baba 5-6 yasina kadar sakincali degil dinen caiz. Bende arastirdim dini boyutunu kizimda. Ama onun disinda kimsenin yaninda kizimin ne altini aciyorum nede baskasina actiriyorum. Annem ve babannesi disinda. Hatta 3-4 ayliktan veri babasi yikar kizimi.

Canım o banti bana hemen yapistirmadilar
Bir gece yoğun bakımda kaldım.
Ertesi gün pansuman yaptılar
Sonra da bir gecede normal odadw kaldim.
Taburcu olduğum zaman şu geçirmez bant yapistirdilar.

Bebeğne kavuşmuş anneler doğumdan hemen sonra kac kilo gitdi?
Hala doğuramayanlar kac kilo aldınız?

Ben daha tartılmadım canım.
Bebegim 3400 doğdu zaten.
Göbeğim çok az var hala
Zamanla toplar kendini inşallah

Duserkende dustukten sonrada supruntu şeklinde kan geliyor yani ic zibinina falan bulasiyor yada kanayip kurumus sekilde sekilde gozlemliyorsun. Ama aktif bir kanama olmuyor. Bu uc dort gun surebilir. Kizimda bu sekilde olmustu. Ama canli kirmizi ce aktif bir kanamaysa dr a goturmelisin.

Hayırlısı olsun Allah kolaylık versin....

Çok güzel bir doğum olmuş canım...
Bebisinle huzurlu mutlu günler ınslalah....

Göbek kordonu bizim kanamıyor.
Ben iç zibinda giydirmiyorum bebeğime.
Kan falan yok şuan.

Kızlarrr ben anne oldum:) çok şükür Allahıma ameliyat güzel geçti oğlumun sesini duyunca okadar duygulandm ki gözlerimden yaşlar süzüldü gerçekten bambaşka bir duyguymuş.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşlarımada en güzelinden yaşatsın..

Hadi gözün aydın canım , Allah bağışlaşın , analı babalı büyütsün mevlam

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün, ay ben düşünürken bile bi an ağlamam geliyo eminim yaşamak daha güzeldir

Bence olabildiğince relaks olalim kizlar. Her belirtide eyvah doguruyorum demek bizi daha da geriyor gibi. Ben gibi de olmayin tabi. Yere yapisip da 3 saat sonra otobuse yarim km yürüyüp sonra otonusle hastaneye gidip geri otobusle dönmeyin

güle güle büyüsün ömrü bahtı açık olsun gözünüz aydın

Arkadaşlar göğüs kalkanı almıştım çantaya koymadan onu da kaynatıp sterilize etmek gerekir mi sizce

Arkadaşlar göğüs kalkanı almıştım çantaya koymadan onu da kaynatıp sterilize etmek gerekir mi sizce

Tabiki gerekiyor yoksa enfeksiyon kaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…