Selam
Benimde göbeğim çıktı bu son 2 hafta içinde,halbuki sıfır göbektim ben ilk gebeliğimdede çok çabuk çıkmıştı iç karnım yok heralde benim Hayırlısıyla doğsunlar inşallah
Bende tatilde gezerken gayet iyiydim yedin içtim herşeyi eve geldim yine bulantım başladı yiyemiyorum haftaya ikili test yaptıracağım, cinsiyet tahmini yapan oldu mu bu testte? İlk kızımda söylememişti doktorda ben merak ediyorum bu sefer keşke söylese
Bende tatilde gezerken gayet iyiydim yedin içtim herşeyi eve geldim yine bulantım başladı yiyemiyorum haftaya ikili test yaptıracağım, cinsiyet tahmini yapan oldu mu bu testte? İlk kızımda söylememişti doktorda ben merak ediyorum bu sefer keşke söylese
Kızlarr selamm bu tiksinmeler ne zaman biter tatil boyunca iyiydim ama eve girince kusmalarım yine başladı. Evden tiksinir mi insan ben tiksindim oysa ev kuşuydum cok severdim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dün yoldan geldik, hamilelik bende sadece uyku ve yorgunluk yapıyor, kızım uyumamak için direndi, artık uyu diye çıkıştım, gece 4 te kalkıp oyun oynayalım dedi, 6ya kadar oyun oynadık, sonra halının üzerinde sızdık...
15 ay aradan sonra yarın yeni bir yerde işe başlayacağım, yorgunluk uykusuzluk çocuk hamilelik.... Of çok gözümde büyüyor.
İlk hamileliği olanlar tadını çıkartın yiyin, gezin, eğlenin, uyuyun )
Kızlarr selamm bu tiksinmeler ne zaman biter tatil boyunca iyiydim ama eve girince kusmalarım yine başladı. Evden tiksinir mi insan ben tiksindim oysa ev kuşuydum cok severdim
Ben de hala çok tiksinmeye devam ediyorum çoğu şeyden . Özellikle dışarıdaki yemeklerden öyle böyle değil sosyal hayatım sıfırlandı bulantı ve koku hassasiyetinden
Yanlız değilsin canım şiddetli kulak ağrısı çekiyordu oğlum bizde gece uyumadık sabah beş buçukta kalktık gerçekten ilk hamileliği olanlar sonuna kadar tadını çıkarsınlar çocuklu hamilelik zor uyku yorgunluk hat safhada