2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Haklısın cnm bende öyleyim. İş ev çocuk hamilelik kendimi unuttum

Bende oluyor baş ağrısı.Migrenim var bir de.O tutunca 2 gün pertim ama diğer baş ağrısını nane yağıyla masaj yapıp buz koyarak atlatıyorum.
Su içemiyorsan da bir sürahinin içine yeşil elma,limon,portakal vs koy beklet.Aromalı olunca daha kolay içiliyor.Bir de içtiğin suyun markasını değiştirmeyi deneyebilirsin.İşyerindeki su benim misemi bulandırıyor.Dışardan başka marka aldım rahat ettim.
Bende olmadı ama çoğu hamilede oluyor.Deniz suyu iyi geliyor diyorlar
Kızlar sırt ağrım çok var haftamız erken biliyorum topuklu ayakkabı vs de giymiyorum başlarda giydim ama bıraktım sizde de var mı sırt ,bel ağrısı
Fıtık falan var mıydı
Baş ağrısı fena
Çok özeniyorum sizin gibi şimdiden kilo almayan hamilelere.Ben 3,5 kilo aldım bile yemekten
Zemcefil çayı önermişti bana doktorum.Bir de ıhlamur
Arkadaşlar ikili test yaptırıp sonucunu alan varmı??Nasıl çıktı sonuçlar??

İyi çıktı benim.10.000 de 1 gibi bir şeydi

canım selam özel sektör mü?
hamile olduğunu biliyorlar mı? eğer bilmiyorlarsa 6 ay içinde seni tazminatsız işten çıkarabilirler, buna dikkat et derim.

kızlar günaydın nasılsınız bayram tatili boyunca pek giremedim inş herkesin bebişleri iyidir. size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler memeyi nasıl bıraktırdınız kızıma artık bıraktırmak istiyorum zaten bayramda kadını erkeği emzirmeme taktı kızımın emdiğini öğrenen emzirme uzmanı kesiliyor mübarek yok yaramazmış, yok zayıflatırmış, yok içerdekini etkilermiş doktor 20. haftaya kadar emzirebilirsin dedi diyorum o ne bilcek diyen oldu ağzına çarpasım geldi en kötüsü de eşim de onlardan yana her emzirişimde hani bırakıyordun diyor kızım da aksine meme düşkünü oldu önceden hiç aramazdı zaten erken hamile kaldım yavruma kıyamıyorum ama laflardan da bunaldım artık

Gunaydin canim.. Bizim bugün ilk günümüz inşallah istikrarli bir şekilde devam ederiz.. oğlum 22 aylık kademe kademe ilerledik.. önce emmeden uyumuyordu onu kestik sonra gece sütünü kestik sonra tek memeyi kestim.. Bugün de tamamen kesmeye karar verdim.. istedigi zaman biten göğsümü verip aaa bitmiş artik süt bak görüyor musun falan diyorum abi olacakmis oglum artik büyüdü falan diyorum.. bol bol biberonla süt veriyorum karnini doyiruyorum bakalim insallah krizsiz sorunsuz atlatiriz.. ben tiksindirmek istemedim.. normaldede sevdiği şeyler için aa bitti dediğim zaman ısrar etmez umarim bunda da öyle olur..

A Asmii kuzum benimki ne süt ne mama yemiyor zaten iştahsız bir bebek makarna pilavla besleniyor kesince iştahı gelir diyorum inşşş yani gece memeye alternatif bir şey bulmam lazım ama daha tadına bile bakmıyor ne yapıcam bilmiyorum

Canim biraz sabırlı olunca gece sütten kesmesi yaklaşık 3 4 gün çok değil.. ben gece sütünü kestikten sonra ciddi anlamda uyku su düzene girdi.. Sende tamamen kessen gece bir şey vermesen daha iyi olur hem sabaha da iyi acıkmış olur kahvaltı yapar belki

benımkıde oyle emmıyo artık 13 aylık ama ıstahsız dedıgın gbı bende kavanoz mama falan verıyorum en kotu bsyler yesn dıye emmeyı bırakınca ıyıce zorm oldu bızde beslenme

Tecrübem yok ama alıyorsa emzirin bence doktorun bir bildiği vardır tadı kötü gelse zaten kendisi de istemez karnınızdaki bebeği de etkilemez niye etkilesin kardeş onlar kimse başkasının nasibini yemez içmez :)

canım bizim gece emmesi yok sadece uyurken emiyor birde sabah uyanınca gece emmelerini kendisi bıraktı zaten çok ekstra bir durum olmadığı sürece gece uyanmıyor

bende sizin gibi düşünüyorum ama kızım hem zayıf hem çok iştahsız yediği makarna ve pilav o kadar memeyi bırakınca belki başka şeylere yönelir diye düşünüyorum yoksa vitaminsiz kalacak anne sütü eskisi kadar zengin içerikli değil artık birde etraftan bunaldım herkes bıraktır diyor

bende merak ediyorum ya, 1 haziran da 10+1 idik, 20 haziran a randevu aldık doktordan ikili test için sizce cinsiyette belli olur mu ya?
olabilir benım oğlumda 12. haftada soylemıstı, benımde bu cumartesı randbvum 15ınde , 12+ 1 olcam bakalım soyleyecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…