- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Çok sevindim canımİkili test sonucum çok iyi çıktı. Şükürler olsun.
Ben dün muayenedeydim bana da 2 hafta sonra gel dedi. 16.hafta cinsiyet söyleyecem diyordu biz ona yorudukNeden 16. Haftada çağırıldınız acaba? 16. Haftanın bi önemi yok tesadüf değil mi? 17. Haftada 4lü test oluyor.
Maşallah
Benimde çıktı tahlil sonuçları ama dr a henüz sormadım yarın sorucam...
Değerler kaç çıktı sizin??
Haklısın cnm bende öyleyim. İş ev çocuk hamilelik kendimi unuttumSeni o kadar iyi anlıyorum kidün yoldan geldik, hamilelik bende sadece uyku ve yorgunluk yapıyor, kızım uyumamak için direndi, artık uyu diye çıkıştım , gece 4 te kalkıp oyun oynayalım dedi, 6ya kadar oyun oynadık, sonra halının üzerinde sızdık...
15 ay aradan sonra yarın yeni bir yerde işe başlayacağım, yorgunluk uykusuzluk çocuk hamilelik.... Of çok gözümde büyüyor.
İlk hamileliği olanlar tadını çıkartınyiyin, gezin, eğlenin, uyuyun )
Bayanlar Gelecek bayramı inşâAllah Anne olarak karşılayacak olanlarhepinizin bayramı mübarek olsun.
Yahu 11 haziranda ikili testim var.
Şu an ufaklık ne durumda çok merak ediyorum.
Aceba herşey yolundamı büyüdümü
artık hareketler yapmaya başladımı
kafamda bir yıgın tedirginlik.
Sanırım onu yeniden görene kadar geçmeyecek merakım.
Birde iki gündür aşırı baş agrım var.
Bu sizlerde de oldumu kızlar.
Normal mi.
baya hayatımı etkiliyor
Bende olmadı ama çoğu hamilede oluyor.Deniz suyu iyi geliyor diyorlarKızlar size danışmak istiyorum
Hasta değilim grip soğuk algınlığı falan ama sürekli burnum tıkalı . Tiksinmeyin afedersiniz peçeteye lavaboya hiç bir şey gelmiyor ama yok sürekli tıkalı . 2 gecedir zor uyuyorum tuzlu su çektim biraz dğn gece ama korktum da bi şey olur mu diye . Sizde var mı böyle bi durum
Fıtık falan var mıydıKızlar sırt ağrım çok var haftamız erken biliyorum topuklu ayakkabı vs de giymiyorum başlarda giydim ama bıraktım sizde de var mı sırt ,bel ağrısı
Baş ağrısı fenaBende daha ne göbek çıktı ne bişey hala eski kıyafetlerini giyiyorum hamile kaldığımdan beri de 1 kilo almışım sadece
Birde bugün baş ağrısıyla uyandım o yüzden günüm zor geçiyor, sizlerin nasıl?
Zemcefil çayı önermişti bana doktorum.Bir de ıhlamurSelam güzel annişler...Geçmiş bayramınız kutlu olsun.
Geçen hafta Cumartesi gününden beri griple uğraşıyorumBu havada grip oldum.Boğaz ağrım yok ama burun tıkanıklığı ve baş ağrısı,koku ve tad alma duyumu yitirdim Ateş olmadığı için dr a gitmedim.Limolu ballı sıcak su içiyorum ama başka yapabileceğim birşey varmı önerilerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar ikili test yaptırıp sonucunu alan varmı??Nasıl çıktı sonuçlar??
Maşallah çok güzel çıkmış...Benimde trisomi 13/18 : 1/99000
canım selam özel sektör mü?Seni o kadar iyi anlıyorum kidün yoldan geldik, hamilelik bende sadece uyku ve yorgunluk yapıyor, kızım uyumamak için direndi, artık uyu diye çıkıştım , gece 4 te kalkıp oyun oynayalım dedi, 6ya kadar oyun oynadık, sonra halının üzerinde sızdık...
15 ay aradan sonra yarın yeni bir yerde işe başlayacağım, yorgunluk uykusuzluk çocuk hamilelik.... Of çok gözümde büyüyor.
İlk hamileliği olanlar tadını çıkartınyiyin, gezin, eğlenin, uyuyun )
Gunaydin canim.. Bizim bugün ilk günümüz inşallah istikrarli bir şekilde devam ederiz.. oğlum 22 aylık kademe kademe ilerledik.. önce emmeden uyumuyordu onu kestik sonra gece sütünü kestik sonra tek memeyi kestim.. Bugün de tamamen kesmeye karar verdim.. istedigi zaman biten göğsümü verip aaa bitmiş artik süt bak görüyor musun falan diyorum abi olacakmis oglum artik büyüdü falan diyorum.. bol bol biberonla süt veriyorum karnini doyiruyorum bakalim insallah krizsiz sorunsuz atlatiriz.. ben tiksindirmek istemedim.. normaldede sevdiği şeyler için aa bitti dediğim zaman ısrar etmez umarim bunda da öyle olur..kızlar günaydın nasılsınız bayram tatili boyunca pek giremedim inş herkesin bebişleri iyidir. size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler memeyi nasıl bıraktırdınız kızıma artık bıraktırmak istiyorum zaten bayramda kadını erkeği emzirmeme taktı kızımın emdiğini öğrenen emzirme uzmanı kesiliyor mübarek yok yaramazmış, yok zayıflatırmış, yok içerdekini etkilermiş doktor 20. haftaya kadar emzirebilirsin dedi diyorum o ne bilcek diyen oldu ağzına çarpasım geldi en kötüsü de eşim de onlardan yana her emzirişimde hani bırakıyordun diyor kızım da aksine meme düşkünü oldu önceden hiç aramazdı zaten erken hamile kaldım yavruma kıyamıyorum ama laflardan da bunaldım artık
Canim biraz sabırlı olunca gece sütten kesmesi yaklaşık 3 4 gün çok değil.. ben gece sütünü kestikten sonra ciddi anlamda uyku su düzene girdi.. Sende tamamen kessen gece bir şey vermesen daha iyi olur hem sabaha da iyi acıkmış olur kahvaltı yapar belki
Tecrübem yok ama alıyorsa emzirin bence doktorun bir bildiği vardır tadı kötü gelse zaten kendisi de istemez karnınızdaki bebeği de etkilemez niye etkilesin kardeş onlar kimse başkasının nasibini yemez içmez :)kızlar günaydın nasılsınız bayram tatili boyunca pek giremedim inş herkesin bebişleri iyidir. size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler memeyi nasıl bıraktırdınız kızıma artık bıraktırmak istiyorum zaten bayramda kadını erkeği emzirmeme taktı kızımın emdiğini öğrenen emzirme uzmanı kesiliyor mübarek yok yaramazmış, yok zayıflatırmış, yok içerdekini etkilermiş doktor 20. haftaya kadar emzirebilirsin dedi diyorum o ne bilcek diyen oldu ağzına çarpasım geldi en kötüsü de eşim de onlardan yana her emzirişimde hani bırakıyordun diyor kızım da aksine meme düşkünü oldu önceden hiç aramazdı zaten erken hamile kaldım yavruma kıyamıyorum ama laflardan da bunaldım artık
canım bizim gece emmesi yok sadece uyurken emiyor birde sabah uyanınca gece emmelerini kendisi bıraktı zaten çok ekstra bir durum olmadığı sürece gece uyanmıyorCanim biraz sabırlı olunca gece sütten kesmesi yaklaşık 3 4 gün çok değil.. ben gece sütünü kestikten sonra ciddi anlamda uyku su düzene girdi.. Sende tamamen kessen gece bir şey vermesen daha iyi olur hem sabaha da iyi acıkmış olur kahvaltı yapar belki
bende sizin gibi düşünüyorum ama kızım hem zayıf hem çok iştahsız yediği makarna ve pilav o kadar memeyi bırakınca belki başka şeylere yönelir diye düşünüyorum yoksa vitaminsiz kalacak anne sütü eskisi kadar zengin içerikli değil artık birde etraftan bunaldım herkes bıraktır diyorTecrübem yok ama alıyorsa emzirin bence doktorun bir bildiği vardır tadı kötü gelse zaten kendisi de istemez karnınızdaki bebeği de etkilemez niye etkilesin kardeş onlar kimse başkasının nasibini yemez içmez :)
ay ben cok merk edıyorumkızlar bugün cinsiyet öğrendik, bir erkek bebiş daha geliyor :)) 12+2deyiz.. Darısı isteyen herkese inşallah.. Sizlerden var mı cinsiyet öğrenen?
bende merak ediyorum ya, 1 haziran da 10+1 idik, 20 haziran a randevu aldık doktordan ikili test için sizce cinsiyette belli olur mu ya?ay ben cok merk edıyorum
olabilir benım oğlumda 12. haftada soylemıstı, benımde bu cumartesı randbvum 15ınde , 12+ 1 olcam bakalım soyleyecekmibende merak ediyorum ya, 1 haziran da 10+1 idik, 20 haziran a randevu aldık doktordan ikili test için sizce cinsiyette belli olur mu ya?
ay hadi bakalım inşallah söyler sana daolabilir benım oğlumda 12. haftada soylemıstı, benımde bu cumartesı randbvum 15ınde , 12+ 1 olcam bakalım soyleyecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?