Yok canım memurum, 15 aydır ücretsiz içindeydim, 2 . gelince mecbur başlamak zorunda kaldım ve mecbur tayin yaptırmak zorunda kaldım. Bu yüzden hiç bilmediğim yeni bir yerde işe başlamış oldum.canım selam özel sektör mü?
hamile olduğunu biliyorlar mı? eğer bilmiyorlarsa 6 ay içinde seni tazminatsız işten çıkarabilirler, buna dikkat et derim.
Ben 21 aylıkken kestim memeden, şuan 23.5 aylık ama 1 yıldır pilav makarna dışında bir şey yemiyor, iştahı da artmadı, başka yemek de yemiyor, siz mutluysanız alabildiği kadar anne sütü alsın bence boşverin başkalarını, hem gece de emmiyormuş şanşlısınız@Asmii kuzum benimki ne süt ne mama yemiyor zaten iştahsız bir bebek makarna pilavla besleniyor kesince iştahı gelir diyorum inşşş yani gece memeye alternatif bir şey bulmam lazım ama daha tadına bile bakmıyor ne yapıcam bilmiyorum
Ben sizin yerinizde olsam suratlarına 'Maşallah hepiniz dr dan iyi biliyorsunuz.Siz kendi çocuğunuza öyle yapın bu konu ile ilgili konuşmayı sevmiyorum' der oturturum. asla taviz vermem.kimse kusura bakmasın sende bu cahillere kafanı takmabende sizin gibi düşünüyorum ama kızım hem zayıf hem çok iştahsız yediği makarna ve pilav o kadar memeyi bırakınca belki başka şeylere yönelir diye düşünüyorum yoksa vitaminsiz kalacak anne sütü eskisi kadar zengin içerikli değil artık birde etraftan bunaldım herkes bıraktır diyor
Bize de buyuk olasılıkla erkek dendi 13+3 te. Yarın kontrole gidiyoruz kesin söylerim artık dedi bakalım benim.icime hala kız doğuyor ama :)kızlar bugün cinsiyet öğrendik, bir erkek bebiş daha geliyor :)) 12+2deyiz.. Darısı isteyen herkese inşallah.. Sizlerden var mı cinsiyet öğrenen?
Benimde 12+1de erkek demisti.hayirlisi sagliklisi olsun.ben oglusum die sevmeye basladim bileBize de buyuk olasılıkla erkek dendi 13+3 te. Yarın kontrole gidiyoruz kesin söylerim artık dedi bakalım benim.icime hala kız doğuyor ama :)
Çok geçmiş olsun,11 gündür hastayım ama ilk günlerdeki gibi değilim çok şükür ... Sıcak suya bal ,limon ve karabiler ekleyerek içtim hep,birde bol su içtim ve dinlendim. Çok başım ağrıdığında parasetamol kullandım günde 1 kez.Hala burnum tıkalı koku ve tat duyum yerine gelmedi henüz,yavaşta olsa geçiyor...Kizceler selam
13+3 ten sesleniyorum. Iki uc gndur deli gibi oksuruk nezle ne ararsanz var. Korkudan doktorun iceblrsn dedigi ilaclari bile icemiyorum. Neler yaptnz hastalk surecini nasi atlattnz. Tabi bnm gibi kendine bakamayio hasta olaniniz var sa eger?
Yoksa ne yapsam nasiiyi olurum yardm edin cok fenayim
Aay cok gecmis olsun cnm bnm . 11 gun ne yaÇok geçmiş olsun,11 gündür hastayım ama ilk günlerdeki gibi değilim çok şükür ... Sıcak suya bal ,limon ve karabiler ekleyerek içtim hep,birde bol su içtim ve dinlendim. Çok başım ağrıdığında parasetamol kullandım günde 1 kez.Hala burnum tıkalı koku ve tat duyum yerine gelmedi henüz,yavaşta olsa geçiyor...
Teşekkür ederim canımAay cok gecmis olsun cnm bnm . 11 gun ne ya
Limonlu su iciyorum. Biraz terletti gibi atesim yok cok sukur. Bol su tuketmye calsym.
Kv diyo ki oksurukten cocugu dusurcen. Hamile olmasam bu tip seylere inanmazdm ama smdi bi acaba mi diyorm kafa gitti iyice.
Bnmde cok sukur atesim yok. Oyuzden gitmeyi dusunmyrm. Umarm iyilesirizTeşekkür ederim canım
Kayınvalidelerin her dediğine inanma
Dr a git gitmediysen,çocuklar için kullanılan öksürük şuruplarından verir...Benim öksürük yoktu ama Burun akıntısı ve tıkanıklık sabaha kadar uyuyamıyordum burnumdan nefes alamadığım için...En kötüsü koku ve tat duyum gittiBi daha hiç geri gelmeyecek gibi geliyor ☺ Ateşim olmadığı için dr a gitmedim ben...Çabucak iyileşiriz inşallah...
olabilir benım oğlumda 12. haftada soylemıstı, benımde bu cumartesı randbvum 15ınde , 12+ 1 olcam bakalım soyleyecekmi
merhaba canım benım ıkıncı gebelıgım 13 aylık oglum var :)selamlarbuzmavileylak
benim de 27 aralık gözükmüştü son ultrasonda
ben de hayırlısı diyorum ama içten içe merak ediyorum cinsiyetini
ve benim de randevum cumartesi
hadi bakalım hayırlısı. :)
sizin de ilk gebeliginiz mi?
benimde 11+3 de çıkıntı yok am tam olarak kız da diyemem dedi bu ctesi randevum var bakalım ne diyecekselamlarbuzmavileylak
benim de 27 aralık gözükmüştü son ultrasonda
ben de hayırlısı diyorum ama içten içe merak ediyorum cinsiyetini
ve benim de randevum cumartesi
hadi bakalım hayırlısı. :)
sizin de ilk gebeliginiz mi?
kızlar bugün cinsiyet öğrendik, bir erkek bebiş daha geliyor :)) 12+2deyiz.. Darısı isteyen herkese inşallah.. Sizlerden var mı cinsiyet öğrenen?
Kizceler selam
13+3 ten sesleniyorum. Iki uc gndur deli gibi oksuruk nezle ne ararsanz var. Korkudan doktorun iceblrsn dedigi ilaclari bile icemiyorum. Neler yaptnz hastalk surecini nasi atlattnz. Tabi bnm gibi kendine bakamayio hasta olaniniz var sa eger?
Yoksa ne yapsam nasiiyi olurum yardm edin cok fenayim
Çok geçmiş olsun,11 gündür hastayım ama ilk günlerdeki gibi değilim çok şükür ... Sıcak suya bal ,limon ve karabiler ekleyerek içtim hep,birde bol su içtim ve dinlendim. Çok başım ağrıdığında parasetamol kullandım günde 1 kez.Hala burnum tıkalı koku ve tat duyum yerine gelmedi henüz,yavaşta olsa geçiyor...
Ben vinelac diye bir multivitamin kullanıyorum.Kızlar 12. Haftadan sonra doktor ne vitaminleri veriyor. Ben İstanbul Anadolu yakasında bir devlet hastanesine gidicem. Devlet doktorları vitamin yazmıyor diyorlar. Bakalım ilgili bir doktora rastlarım umarım
merhaba hamilelikte zencefil kullanımı düşük sebebi demişti bana doktor.Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla gelsin :)
Çok geçmiş olsun ikinize de
Zencefil iyi geliyor bildiğim
Bir de ekinezya
Ben vinelac diye bir multivitamin kullanıyorum.
Kızlar 12. Haftadan sonra doktor ne vitaminleri veriyor. Ben İstanbul Anadolu yakasında bir devlet hastanesine gidicem. Devlet doktorları vitamin yazmıyor diyorlar. Bakalım ilgili bir doktora rastlarım umarım
ikili tarama yapılmışmıydıMerhaba hanımlar .
Bugün cinsiyet öğrenmek için doktora gittik. Bir oğlumuz olacağını öğrendik. Bu arada bebeğin kafası 1 hafta büyük görünüyordu. Doktorumuz buna istinaden mi bilmiyorum önümüzdeki hafta 3 lü tarama testi önerdi . Kafa ölçümünü doktorumuz yapacak bir de kan verecekmişim . Down sendromu için %90 doğru sonuç verdiğini söyledi . Henüz karar veremedim yaptırmaya. Daha önceki gebeliklerinde yaptıran var mı ? Ben kızımda yaptırmıştım ama tabi o zaman pek bilinçli araştırarak değil rutin olarak yaptırdığım için pek bişey hatırlamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?