ikili tarama yapılmışmıydı
ben ikili tarama yapıldıktan ve sonuçları iyi çıktıktan sonra diğerlerini yaptırmayacağım.Evet yapıldı sonucları güzel çıktı .
Ben Çukurambar koru ya gidiyorum çok memnunum aynı hastane ve aynı doktora gidip memnun kalmayabilirsiniz beklentilere bağlı sanırım :) Devlete daha önce 1 kere gittim hamile kalmadan önce yapamayacağımı anlayınca bıraktım .Arkadaşlar bende dün ikili tahlil sonuçlarını göstermeye gittim herşey iyi dedi cinsiyeti merak ediyorum dedim 2 hafta sonra gelin o zaman bakacağım duruşu uygunsa dedi.Devlete gidiyorum ve malesef beklediğim ilgi yok hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum.14 haftalık hamileyim Ultrasona ilk kalp atışı için girdim bir de ikili taramaya gittiğim zaman. Tabi hiç çocuk mocuk görmedim.Içeride ne yapıyor haberim yokAnkarada oturup özele gidip memnun kalan var mı .Sincan koruya mi gitsem diyorum
Kizlar bende bugun cok cok yuksek nabiz atmasi var.kalbim yerinden firlayacak gibi.117cikti neden olabilirki dersiniz
merhaba hamilelikte zencefil kullanımı düşük sebebi demişti bana doktor.
aman diyim, danışmadan tüketmeyin
Merhaba hanımlar .
Bugün cinsiyet öğrenmek için doktora gittik. Bir oğlumuz olacağını öğrendik. Bu arada bebeğin kafası 1 hafta büyük görünüyordu. Doktorumuz buna istinaden mi bilmiyorum önümüzdeki hafta 3 lü tarama testi önerdi . Kafa ölçümünü doktorumuz yapacak bir de kan verecekmişim . Down sendromu için %90 doğru sonuç verdiğini söyledi . Henüz karar veremedim yaptırmaya. Daha önceki gebeliklerinde yaptıran var mı ? Ben kızımda yaptırmıştım ama tabi o zaman pek bilinçli araştırarak değil rutin olarak yaptırdığım için pek bişey hatırlamıyorum .
zencefili önerdiğiniz içi size bir özel mesaj attım.Geçmiş olsun. Doktora danışsan iyi olur bence. Hamilelik tansiyonu gibi bir şeydir belki.
Bana da doktorum önerdi bizzat.
Öncelikle hayırlı olsun:)
Ben olsan 3'lü testi de yaptırırdım.
zencefili önerdiğiniz içi size bir özel mesaj attım.
aman diyim Allah sizi de bebişleri de korusun
Evet miktarını da yazmışlarBana doktorum önerdi. Kullanabilirsin dedi. Yeşil çay yasak dedi mesela. Ada çayı yasak dedi vs.
Tabi ki her şeyin çoğu zarar. Su bile çok içildiğinde zehirliyor örneğin.
Kızlar folik asidi ne zaman bıraktınız
Doktorum 12. Haftada bırakıcaz kan ilacına başlayacağız dedi
benimde 11+3 de çıkıntı yok am tam olarak kız da diyemem dedi bu ctesi randevum var bakalım ne diyecek
merhaba canım benım ıkıncı gebelıgım 13 aylık oglum var :)
Ben yarın bu soruya cevap verebilirimEn son 12+4 'de kontrole gitmiştim doktorum bana da folik asiti bırakmamı önerdi.Omega-3 Yağ asitlerini içeren bir vitamin almaya devam ediyorum.Bu arada aranızda doktorun söylediği cinsiyeti bir sonraki kontrolde teyid edeni var mı? Hani 12. haftalarda ihtimal söylüyorlar ya sonra değişir mi diye merak ediyorum.
Son muayeneye gittigimizde 13+3 haftalık ti çok büyük ihtimal erkek demişti şimdi 14+6 oldu ve doğruladı kesin erkek diye. Erkek denince değişmiyor genelde ama kız denince sonradan erkek olduğu geç anlaşılabiliyor.En son 12+4 'de kontrole gitmiştim doktorum bana da folik asiti bırakmamı önerdi.Omega-3 Yağ asitlerini içeren bir vitamin almaya devam ediyorum.Bu arada aranızda doktorun söylediği cinsiyeti bir sonraki kontrolde teyid edeni var mı? Hani 12. haftalarda ihtimal söylüyorlar ya sonra değişir mi diye merak ediyorum.
Canım ilk sayfada cinsiyet kısmı var bazı arkadaşlar öğrendi orayı ne zaman düzenlersin merak ediyorum açıkçası kimin nesi olacakBen yarın bu soruya cevap verebilirimilk erkek demişti bakalım değişecek mi
Gözünüz aydın biz haftaya perşembe öğreniriz büyük ihtimalle bize gören herkes erkek diyor bakalım ne çıkacakBiz de bugün Allah nasip ederse bir oğlumuz olacağını öğrendik çok şükür.
Son muayeneye gittigimizde 13+3 haftalık ti çok büyük ihtimal erkek demişti şimdi 14+6 oldu ve doğruladı kesin erkek diye. Erkek denince değişmiyor genelde ama kız denince sonradan erkek olduğu geç anlaşılabiliyor.
Yaaaaa çok tatlı keyfe bakBayanlarhamdolsun bugün 12+3 günlük ikili teste girdim.
Burun kemigi var ve ense kalınlıgı 1.6 çıktı
Şükürler olsun minik fasülyem artık büyümüşte elleri ayakları parmakları Ya Rabbim dedim bundan daha güzel birşey olabilirmi.
Doktor , sizinki pek keyfine düşkün içerde tatil yapıyor sırt üstü uzanmış ayak ayak üstüne atmış elleride başın altına koymuş dedi
Birde baktımki cidden öyle kerata şimdiden annesine çekmiş
İnşaAllah Rabbi herkese şu yaşadıgım duyguyu muhakakak yaşaysın ya.
İnanın üzerimden daglar kalktı onu iri diri gördüm ya
Herkes yaşıyor daha bebekler çok küçük senin beslenmenin onu etkilemez korkma cnm benim gebelik şekerim vardı neredeyse aç gezdim ilk hamileliğimde şükür sağ salim sağlıklı doğdu korkma hcbjsey olmazAllah bağışlasın yavrularınızı
hiç cevremde hamile yok. çoğu doğurup geçmişi unutmuş. dertlesemiyorum.
benim ilk haftalarda bulantım yoktu simdi 11. haftada artti. ozellikle diş fircalarken bi bastiriyor.
et süt ürünlerini zaten çok sevmezdim. şimdi çok sevdiğim balıktan tiksindim. et ve süt ürünlerinin tadı daha da kötü geliyor.. tam yüksek besin değerli beslenme yapmam gerekirken böyle olması canımı sıkıyor. abur cubur yemek istiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?