2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hangi doktora gidiyorsunuz? Ben de oraya gidiyorum ama kafamda soru işaretleri var

Ben Aşkın hocaya gidiyorum siz kime gidiyorsunuz ?
Soru işaretleriniz neler ki Merak ettim
Ben ilk öğrendiğimde nöbetçi aytekin bey vardı ona gittim, 2. Ye şehir dışında birine gittim. 2li test için haftaya cumartesi aşkın beyden randevu aldım, memnun kalırsam onda devam etmek istiyorum. Enerjisi yüksek bir doktora ihtiyacım var.
Koru hastanesi evime ve işime çok yakın ama kadın doğum servisi hakkında bazı hoş olmayan yorumlar var, bilemedim.
Şehir dışındaki doktorum her seferinde tansiyon ve kilo takibi yapardı mutlaka, burada da yaparlar inşallah.

Aşkın hoca kilo takibi yapıyor bana tansiyon için alet aldırdı 2 günde bir ölç belli bir sayının üzerine çıkarsa haber ver dedi henüz yüksek çıkmadı zaten hep düşük . Daha önceden de tanıyordum bir aile yakınım ona gitmişti ben memnunum siz de memnun kalırsınız inşallah . Dediğiniz yorumları ben de okudum hatta ilk başta ben de tereddüt ettim hastanede bulunan bir çalışana sordum o olaylara sebep olan doktorlar hastaneden ayrılmış . Aşkın hocadan da memnun kalınca da rahatladım

Kizlar selam ikili testi yaptirdik bugun . doktor suan icin burun kemigi ve ense kalinligi iyi dedi. Sonclari da gormeden rahatlayamam. Normal takvime gore 13+4 ama doktor 13+6 gordu. Sizce bu bi sorun olsturur mu ?

Teşekkür ederim, inşallah ben de memnun kalırım.

Koru da Aşkın Beye git,tek geçerim

Ben Aşkın hocaya gidiyorum siz kime gidiyorsunuz ?
Soru işaretleriniz neler ki Merak ettim
Ahh benim sevgili doktorum,onun takibinde doğurmak nasip olmadı bana,size olsun inşallah
Fethiye de iken doktorumdu,iki kez düşük yaşadım takibindeyken ,ben hayatımda bu kadar pozitif enerji veren bir dr tanımadım,çok şanslısınız...

Kizlar selam ikili testi yaptirdik bugun . doktor suan icin burun kemigi ve ense kalinligi iyi dedi. Sonclari da gormeden rahatlayamam. Normal takvime gore 13+4 ama doktor 13+6 gordu. Sizce bu bi sorun olsturur mu ?
Kan testi de güzel çıkar inşallah. Hayır ultrasonda +3-3 çıkar zaten bunlar sorun değil biz çoğunlukla - 2 çıkıyoruz mesela alıştık

umarım hayırlı haberler alırsın canm

Canim hemen telas etme.2.6 cm mi mm mi? 2'li 3lü testlerin hiçbiri %100dogru sonucu vermez
Icini ferah tut bol dua et.Allah yardımcımız olsun.hayirli güzel haberler alasın

kızlar parfum kullanmanın bır zararı varmı
mümkün olduğunca kullanmayın derim illa şartsa kıyafetlerinize sıkın hamileyken yapılan bir araştırmada bebek kordonunda 340 tan fazla kimyasal madde tespit edilmiş kullanılan şampuan, sabun, deodorant, temizlik maddeleri, saç boyaları vs. tümü cilt tarafından emiliyor mümkün olduğunca doğala yönelmek en iyisi özellikle çamaşır suyu, banyo mutfak temizleyicisi kullanacaksanız eldiven takın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…