2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
rabbim hayırlı haberlerle içini ferahlatsın canım ama ölçümler bile sapabiliyor dua ve tevekkül et bol bol

anladım cnm tesekkur ederım, kıyafetıme sıktım zaten ama onun bıle kokusu rahatsız ettı, solumanında bır zararı olabılcegını dusundum gercı etrafta bıle ne kokularvar herseye dıkkat edemesekte . Temızlık ıcın eldıven ıyı fıkırmıs

telaşa kapılmayın o testler sadece yuzdelik ihtimal verir yüzdeliği çok çıkıp sağlıklı doğan çok be ek var inşallah sağlıklıdır stres yapma

benide eklermisiniz:))

Tabiki yapalım cinsiyet düzenlemesi benim de aklımda ama herkesin belli değil ya bi de belli olması için erken zamanlardayız hepimiz. Ondan biraz daha bekliyim dedim. Ama yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin beni ekleyelim arkadaşlar

Ben de çok seviyorum kendisini enerjisi hiç bitmiyor sabah ilk kontrollere gidiyoruz hep ona rağmen yüzü hep gülüyor bizden daha enerjik İnşallah sağlıklıya kucağımıza alırız ikimiz de

Haklısın canım ben tahmin bile koparamadım doktordan cinsiyet konusunda ama bazı arkadaşlar 12.haftada öğrendi

valla ben gecen nısanda dogum yaptım oglum oldu esım cok ıstıyor kızı olsun tabı saglıklı olsun oncelıgımız dıyorkı buda erkek cıakrsa seneeye bırdaha hamılesın

Benim erkek kesinleşti ve ilk gebelik yaş da 28

Benim degismedi kız dedi hala kız diyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…