Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim. Doktor 10 haftalıktan beri ensesi kalın diyor. Bugün ikili yestbiçin kan verdim sonç 3 bafta sonra çıkacakmış. Ensesini 2.6 ölçtü. Uyuyamaıdm bu saatte kalktım. Çok üzgünüm
mümkün olduğunca kullanmayın derim illa şartsa kıyafetlerinize sıkın hamileyken yapılan bir araştırmada bebek kordonunda 340 tan fazla kimyasal madde tespit edilmiş kullanılan şampuan, sabun, deodorant, temizlik maddeleri, saç boyaları vs. tümü cilt tarafından emiliyor mümkün olduğunca doğala yönelmek en iyisi özellikle çamaşır suyu, banyo mutfak temizleyicisi kullanacaksanız eldiven takın mutlaka
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim. Doktor 10 haftalıktan beri ensesi kalın diyor. Bugün ikili yestbiçin kan verdim sonç 3 bafta sonra çıkacakmış. Ensesini 2.6 ölçtü. Uyuyamaıdm bu saatte kalktım. Çok üzgünüm
Canım ilk sayfada cinsiyet kısmı var bazı arkadaşlar öğrendi orayı ne zaman düzenlersin merak ediyorum açıkçası kimin nesi olacak bide böyle yukarda anket oluyordu sanırım kızımız olacak, oğlumuz olacak, bir kız bir oğlumuz olacak diye işte ondan da yapalım mı
Tabiki yapalım cinsiyet düzenlemesi benim de aklımda ama herkesin belli değil ya bi de belli olması için erken zamanlardayız hepimiz. Ondan biraz daha bekliyim dedim. Ama yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin beni ekleyelim arkadaşlar
Ahh benim sevgili doktorum,onun takibinde doğurmak nasip olmadı bana,size olsun inşallah
Fethiye de iken doktorumdu,iki kez düşük yaşadım takibindeyken ,ben hayatımda bu kadar pozitif enerji veren bir dr tanımadım,çok şanslısınız...
Ben de çok seviyorum kendisini enerjisi hiç bitmiyor sabah ilk kontrollere gidiyoruz hep ona rağmen yüzü hep gülüyor bizden daha enerjik İnşallah sağlıklıya kucağımıza alırız ikimiz de
Tabiki yapalım cinsiyet düzenlemesi benim de aklımda ama herkesin belli değil ya bi de belli olması için erken zamanlardayız hepimiz. Ondan biraz daha bekliyim dedim. Ama yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa etiketleyin beni ekleyelim arkadaşlar
valla ben gecen nısanda dogum yaptım oglum oldu esım cok ıstıyor kızı olsun tabı saglıklı olsun oncelıgımız dıyorkı buda erkek cıakrsa seneeye bırdaha hamılesın
En son 12+4 'de kontrole gitmiştim doktorum bana da folik asiti bırakmamı önerdi.Omega-3 Yağ asitlerini içeren bir vitamin almaya devam ediyorum.Bu arada aranızda doktorun söylediği cinsiyeti bir sonraki kontrolde teyid edeni var mı? Hani 12. haftalarda ihtimal söylüyorlar ya sonra değişir mi diye merak ediyorum.
valla ben gecen nısanda dogum yaptım oglum oldu esım cok ıstıyor kızı olsun tabı saglıklı olsun oncelıgımız dıyorkı buda erkek cıakrsa seneeye bırdaha hamılesın
Öyle mi çok memnun oldum ben aslında issume tarafında oturuyorum İskenderun sıcağından kaçtım ama en yakın hastane yine İskenderun da. Sen kime gidiyorsun?