2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ne zararı var ki kan sulandırıcının. Ben de kullanıyorum hem aspirin hem de cilt altı iğne kullan için rahat etsin nolur ki
Bende kullanıyorum hem hap hem iğne...Şimdilik bi sorun yok çok şükür,ama bundan önceki gebeliğimde kullandığım halde kese gelişmedi...

Benim doktorum eşim iki defa sorunca kafamdan atarım bak dedi o oldu 16.haftayı bekliyoruz. Ya ben detaylı ultrasonda cinsiyet değiştiğini bile duydum galiba en kesini doğum ama sıkıntılı haftaların ardından en tatlı telaş bu haftalar işte

Aynen doğuma kadar aynı şeyi söyleyip doğumdan sonra farklı olanlar bile var ya. Aynen çok şükür ben geçtim sanırım balayı haftalarına

Aynen doğuma kadar aynı şeyi söyleyip doğumdan sonra farklı olanlar bile var ya. Aynen çok şükür ben geçtim sanırım balayı haftalarına
Çok şükür bende atlattım gibi bulantılar falan uçtu gitti nadir yanmalar oluyor daha enerjik hissediyorum kendimi. Ama hala ayakta fazla durunca belim ağrıyor

Bende buradan hep erkek duydukça diyorum erkek senesi bu sene ama ben kız istiyorum çoook doktor pozisyon uygunsa 16.haftada bakacağım dedi .Hayırlısı diyorum ama bel ağrım, akıntım devam ediyor.Çok şükür mide bulantılarım azaldı.Herhangi bir ilaç kullanmıyorum doktor decavit verdiydi benim gibi kullanmayan var mı sorun olur mu ki acaba...

Nasıl genetik olarak vsr cnm test yapılmadan anlaşılmıyor ki

Haklısın benim 3 dusugum olduğu için kullanıyorum

Bende kullanmıyorum ama vitamin değerlerim hem çok iyi hemde ilaçtan beter yememe içmeme dikkat ediyorum. Vitamin depolarınız doluysa doktorunuz mutlaka kullan demediyse bir sıkıntı olmaz.

K kaderyok benimde oğluma hamileyken beşinci Aydan sonra gelişimi yavaşladı iki taraflı çentik vardı son ayda nerdeyse durdu gelişimi 38 haftada sezeryan oldum bana ilk doktorum genetik tahlil yaptırdı tedbiren iğne başlattır doktorumu değiştim diğer 3 doktor boşuna başlamışsın iğneye gerek yok dedi anlamadığım şu kan sulanmasına ihtiyacımız yoksa neden tedbiren aspirin veriyorlar banada bu ay başlıyıcaz Cuma yada ctesi gidicem bakalım bize ne diyecek doktor onada aynı şeyi söyledim siz aspirin diyorsunuz ben ilk gebeliğimde iğne kullanmama rağmen gelişmiyordu kan gitmiyordu dedim sessiz kaldı budefa detaylı sorucam neden aspirin neden kan sulandırıcı iğne değil diye

Kalp atışı bile oluşmamıştı canım,6 veya 7. Haftadaydım biraz bekledik ama sonuç olumsuzdu sonra 8. Haftanın bitiminde alındı zaten...
Çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın bende 5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım şimdi hem hap hem iğne vurulıyorum arada korkuyorum birşey olur mu diye

Çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın bende 5 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım şimdi hem hap hem iğne vurulıyorum arada korkuyorum birşey olur mu diye
Sağol canım Amin inşallah...Sanada çok geçmiş olsun...Benim ondan öncede bir düşüğüm oldu,onda kalp atışı vardı 11. Haftada durdu kürtaj oldum...fakat ında ilaç iğne kullanmamıştım çünkü kan pıhtılaşması olduğunu bilmiyordum...12 yıl önce kızıma hamileyken folikasit dışında hiçbirşey kullanmadım vitamin bile... Sapasağlam doğdu çok şükür...Evet bende çok endişeliyim ama korkunun ecele faydası yok ki bende yaş faktörüde var...Allahtan gelene boynum kıldan ince her önlemi aldım gerisini Allaha bıraktım...Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...

Amin inşallah canım normal kontrolüm haftaya ama yarın tekrar gidecem kireçlenme oluştu bende ne yana dönsem eklemlerde çıtırtı geliyor belki magnezyum desteği verir gitmişken bide göreyim sıpayı içim rahat etsin bakalım iğne ilaçla büyütüyoruz resmen inşallah işe yarar

Geçmiş olsun canım inşallah yarayacak İğneleri vurmak zor tabi ama insan herşeye alışıyor,doktorum bana magnezyum verdi vitaminle birlikte ama kramp olursa kullanırsın dedi,benim kontrolüm 24 haziranda 16+1 de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…