2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
bu arada bugün şu çentik meselesi için gittiğim dr iğneye gerek yok şimdilik dedi. 3 kadın doğumcu bir hematolog gördüm. iki kadın doğumcu ecoprin yeterli diyo biri ayrıca iğne de almalısın diyo. sanırım iğne olmayacak. elimden geleni yaptım doğrusu buysa hayırlısı. bu arada bugünkü dr p15 gibi biseyine baktılar mi dedi bilmiyorum dedim . dosyama baktı basılmamış dedi. nolcak şimdi dedim . o 12. hafta bakılan bişey artık bakılmaz dedi. şimdi de canım buna sıkıldı. herşeyin hayırlısı. zor bi surecmis inşallah bebelerimiz sağlıkla tutunur bize

Çok geçmiş olsun canım önemli olan bebeği beslemen. dr lar bebeğe zarar vermeyecek şekild e hareket eder. bu durum geçici diye düşünüyorum
İnşallahhh canım zaten şuan onun için ilaç dahi almadan bekleyeceğiz. Fazla ayakta kalma, uzun süre hareketsiz uzun süre hareketli olma kilona dikkat et dedi gerisi Allah'a kalmış umarım sorunsuz atlatırız

Sana da geçmiş olsun canım her doktor farklı bir bakış açısına sahip işte inşallah ecoprin yeterli olur

Gözün aydın :) bana da 12. Haftada erkeğe benziyor demişti. Pazartesi gideceğim bakalım yine erkek mi diyecek :)

Herkese merhaba...
Kilolar ne alemde?Kimler aldı kimler verdi?
Ben hiç vermedim aldım yine ,ilk gebeliğimdeki gibi...3 kilo fazlam var ☺
Hiç sorma her kontrolde doktorum alma diyor ama ben alıyorum
72 yle başladım şu an 75 doktorun tartısına göre
Kendi tartıma göre 70 le başladım şimdi 73 aslında değişen bi şey yok ben 3 kilo almışım

Herkese merhaba...
Kilolar ne alemde?Kimler aldı kimler verdi?
Ben hiç vermedim aldım yine ,ilk gebeliğimdeki gibi...3 kilo fazlam var ☺

Ben 4 kilo verdim şimdiye kadar ama hala mide yanmalarım devam ediyor..Çoğu kişi sonlara doğru alman gereken kiloyu hızlıca alırsın diyor ama hayırlısı sağlıklı olsun da

Kızlar çok fena soğuk algınlığı ve öksürük yaşıyorum 2gundur.bugün viks sürdüm ayaklarımın altına sırtıma öyle yatacağım bide sıkıca giyindim terlemek için bebeğe bir zararı olmaz demişti bir arkadaş oda yapmış hamileyken.ilac kullanmak istemedim.bisey olmaz insaALLAH ya. Çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…