2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bana daha önce ortapedi doktoru ilaçlar verdi resmen uyuşturucu etkisi yarattı bende o ay ilaçları yarım bıraktım ki iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim bide fıtık var bende ona da vuruyor bazen çürük elma gibi hissediyorum kendimi ne gebeliğe zararsa sıkıntı oluşturacak hepsi bünyemde toplanmış
Sizin cinsiyette kesinleşir o zamana kadar

Bendede hem boyun hem bel fıtığı var Ama herşeye rağmen kızım için denedim tekrar Allah yardımcımız olsun...
Cinsiyet olayını çok merak etmiyorum açıkçası,12.haftada erkeğe benziyo demişti...kızımda 26. Haftada öğrenmiştim Ne zaman kesinleşirse o zaman öğreniriz,hiç öğrenmesek doğumda yine öğreneceğiz Sağlıkla inşallah....

Demi ya ağzına sağlık bende öyle düşünüyorum millet hiç heyecan yok mu diyor özellikle eşim bedelliye giderken sana kırıldım sen isteseydin öğrenirdik dedi heyecan var tabi ama benim için suyu iyi mi rahim ağzı iyi mi kendi sağlığı i mi bu üçü tamamsa başım üstüne ne olursa artık diyorum herkese garip geliyor
Kızlar geç göstermekte usta zaten canım hanımefendi onlar

Ben dün hematologa sordum iğne aşırı kanama sebebi olabilir diyodu . bugün başka bir kadın dogumcuya gideceğim. acibademde cem batukan. bakalım o ne dicek . bu çentikler yaşla artıyo mu bilmiyorum.centik sebebi pıhtılaşma mi yoksa pıhtılaşma sebebebi çentik mi anlayamadım. sana ilk gebelikte 5 aydan sonra mi iğne verdiler yoksa basından beri mi ? oğlun kaç kilo doğdu? bu arada bugünkü görüşme sonrası yazacağım burdan yine

canım benim ilk gebeliğimde de detaylı ultrasonda çentik görüldü kendi doktorum tansiyonuna dikkat et belli seviyeye çıkmasın dedi kan sulandırıcı falan vermedi gayet sağlıklı bir şekilde doğum yaptım ama herkesin durumu farklıdır için rahat edecekse git elbette doktora ama kafana fazla takıp bebeği de kendini de strese sokma

gerçekten çok rahatladım şiuan, en azından çok kötü bir sonuca yol açmayabiliyormuş bunu gördüm. sizde iki taraflı çentik mi vardı? tansiyonunuza nasıl dikkat ettiniz. ben birkaç gün tuzu tamamen kestim ama başım filan dönmeye başlamıştı. dr larsa yemek konusunda birşey demiyorlar

benim rahim duvarının orada vardı diye hatırlıyorum 2 taraflı değildi tansiyonumu sık sık ölçüyordum hatta bu sıralarda bir trafik kazası yaşadık ambulans falan geldi ilk tansiyonumu ölçtürmüştüm ağlaya ağlaya şükür ki bir şey olmadı bana doktorum baştan beri tuz şeker makarna pilav tatlı yemek yok demişti bende fazla tuzlu yiyen biri değilim hamileliğimde eşimin de desteğiyle çok stres yaşamadım bu nedenle tansiyon sorunum olmadı

canım benim bazı günler sümük kıvamında ama bazı günler de su gibi oluyor çamaşırım ıslanıyor doktora sordum bu zamanda su sızması olmaz akıntıdır normal demişti

ya benımde oyle ama ıkı gundur hıc yok kupkuru normal mı acaba

Kızlar merhaba bende 12+3 günlük hamileyim dün kontrolümüz vardı benim ara ara pembe lekelerim gelşyodu çok az peçeteyle silince progestan kullanıyorjm sabah akşam dünki kontrolde doktor kanama alanı gördü en son lekelenmemde geçen cumartesi olmuştu oda midem çok bulanmıştı öğürürken kendimi çok zorladım ondan oldu sanırım doktoruma sordum kanama alanı sorun yaratırmı çok sıkınto yaratmaz ama birazcık daha lekelenmelerin olur dedi ilaca devam dedi ben ikili test yaptırmadım ama ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı ölçüsü gayet iyi çıktı ondan gerek duymuyorum her türlü benim bebeğim dün kırk dk uğraştı doktorum üç kere girdim muaneye ölçü alabilmesi için en son üçüncüde hareketlendi sıpam nasıl tekmeler atıyodu maşallah ama beni bu kanama alanı korkutuyo doktorum çok ufak dedi bundan sonra sıkıntı olmaz bebeğin gelişimi güzel dezesede ben çok evham yaptım böyle devam edip sağlıklı bir şekilde doğum yapan varmı bu lekeler normalmi ayrıca ilk gebeliğim ve çok bekletti bizi

Bugün ikili testimi yaptırdım kızlar . Ense kalınlığı burun kemiği her şey yolunda . Kan da verdim 1 hafta sonra belli olacakmış ama içim çok rahat neden bilmiyorum Cinsiyet belli olmadı 3 boyutlu ultrasonda baktık resmen bacaklarını kapatmış Bi de folik asidi bıraktım kan ilacına başlattı

Ben de kanama geçirdiğimde herkes "hamileliği boyunca sürekli kanaması olup sağlıklı doğuranlar var" diye beni teselli ediyordu. neden olmasın doktor da telâşlanmamış sonuçta. Siz de olumlu düşünün olumlu olsun.

Merhaba kızlar. Bende bugün kontrole gittim ikili test bu hastanede yapılmıyor üçlü test yapılıyor dedi. Folik asiti bırak imom isimli omega takviyesi verdi. Onun harici bir vitamin vermedi. İmom kullananlar var mı acaba

Bana da onu vermişti arkadaşıma regenesis vermiş doktoru. Eczacıya aralarındaki farkı sordum regenesis daha bitkisel dedi daha iyi dedi bi kutu imom kullandm şimdi regenesise geçtim

Kızlar merhaba benim de bugün randevum vardı ikili test için ölçümler yapıldı problem yoktu kan verdim haftaya Cuma çıkacakmış sonuçlar cinsiyeti sormadım doktorda birşey söylemedi ben ikili test yaptırmak istemiyordum aslında ama doktor başladı ölçü almaya sonra da kan için form doldu yani yaptırmak istiyor Muş’un diye sormuyorlar sanırım

Kızlar bugün herkes kontroldeydi sanırım sıkıntısız devam etsin gebeliğimiz inşallah bizde bugün bir sorun çıktı çok şükür bebeğim gayet iyi ama benim iki tarafımda kasık fıtığı varmış genel cerraha göründüm ultrasonda baktılar orada da görüldü ileri boyutta değil seni doğuma kadar götürmeye çalışacağız dedi doğum bitince genel cerrah müdahale edecek ama olurda ağrılar zorlarsa doğum öncesi ameliyat konuşulacakmış

Geçmiş olsun inşallah Doğuma kadar sıkıntı yaşamazsın sonrada ihmal etmezsin sıkma canını şakın

Çok geçmiş olsun canım benim Kötü düşünme kendini de bebeğini de üzme Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…