2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
benim iğne tamamen doktorun ilaç kar meselesiydi canım genetik tahlil istedi sende pıhtılaşma var dedi 5 ay kullandım iki buçuk aydan yedinci aya kadar sonra 3 doktor bırakmamı söyledi gerek yok boşuna kullanmışsın dedi pıhtılaşma ve çentik farklı şeyler canım ikisinin hiç alakası yok pıhtılaşma genetik tansiyona vs bağlı oluyor genelde çentik ise rahime giden damarların 4. Aydan sonra genişlememesi kan akışının az olması demek valla ilk te çok taktım bunda oluruna bırakıp herşeyi doğal ilerlemesini istiyorum 2 kilo 630 gram46 cm doğdu canım ama şimdi yaşıtlarının önünde gelişimi
çok geçmiş olsun canım bende doktora sordum yemeyle alakalı değil dedi ama ben oğlumda tuzu tamamen çıkardığım hafta 200 gr almıştı bende biraz dikkat etmeye çalışıcam hem sağlıklı beslenmiş oluruz
akıntılarınız nasl
bende ciddi bir azalma var ilk haftalar gibi değil baya azaldı canım

Mart anneleri gurubundayken çoğu arkadaş kanamadan yatarak geçirdi hamileliğini canım 5,6 kişi bu şekilde bebeklerini kucağına aldılar düşecek olan zaten şiddetli kanamayla hemencecik düşüyor böyle kanamalardan korkma birşey olmaz inşAllah
bana sordu canım ben yaptırmadım ultrasonda ense kalınlığına bakalım bari dedi ben öğrenmek istemiyorum kalın çıkarsa hamilelik boyu stres yapıcam dedim oda bakar söylemem dedi iyi çıkınca herşeyi normal burun kemiğide var ense kalınlığıda normal dedi kan vermedik imza attık istemiyoruz diye
çok geçmiş olsun inş sorunsuz atlatırsın bu süreci bir problem olmaz canım
geçmiş olsun fena salgın var ateş yoksa ter hastalık attırır bol c vitamini tüketmek çabuk toparlıyor bol bol meyve ye canım

çok güzel düşünmüşler hep bizmi sürpriz yapıcaz cinsiyeti sıra onlarda
Herkese merhaba...
Kilolar ne alemde?Kimler aldı kimler verdi?
Ben hiç vermedim aldım yine ,ilk gebeliğimdeki gibi...3 kilo fazlam var ☺
oğlumda ilk dört ay 4 kilo almıştım ama bunda zaten kilolu hamile kaldığım İçin dikkat ediyorum 62 ile kaldım 60 a düştüm şimdi yine 62 yim İnan rağmen ciddi bir irileştim dün gittim hamile pantolonu aldım kendime eskiler imkanı yok olmuyor

Kızlar bizde dün kontroldeydik çok güzel geçti aşırı tatlıydı koca dudaklı çok sevimli birşeydi yaaa çok hareketliydi doktor oğlumu kucağına aldı ultrasona rahat bakmak İçin tutabilmek ne mümkün ne içerdeki duruyor ne dışarıdaki içerdekini yakalıyoruz ölçüm İçin oğlum hop düğmeye basıp resmî kaybediyor budefa içerdeki bir saniye durmuyor tekrar yakalamak imkansız baya eğlenceli bir ultrason oldu 4 gün geriden geliyorduk normal günümüzden şimdi normal günümüzden 4 gün ileride çıkıyor cinsiyet tahminini duruşa göre yapıyormuş ama bizimki herşeyini ulu orta açtı duruşa gerek kalmadı teyit etmek için kontrol süren dolmadan yine gel bakalım dedi 10 gün sonra yine gidicez hem görmüş olucaz hem tekrar cinsiyete bakıcak☺☺ erkek dedi birtane daha fırlama geliyor bu abisine papucunu ters giydirecek cinsten yaramaz birşeyd“

geçmiş olsun inşallah sonuna kadar idare eder seni

ay okurken ben heyecanlandım allah bağışlasın tabi iki erkek çocuğu ile biraz yorulursunuz ama değer:)

ay çok tatlı inşallah gönlünüzden geçen olur gözünüzaydın:)

Canım ben de Ankara'dayım.A life Hospital var eski adı Etimed.Etimesgut tren garının orda.Ben çok memnunum oradan.Gitmek istersen tavsiye edebilirim.

Herkese merhaba...
Kilolar ne alemde?Kimler aldı kimler verdi?
Ben hiç vermedim aldım yine ,ilk gebeliğimdeki gibi...3 kilo fazlam var ☺
selam tartıda aldıgım kilo 1,2 henüz ama bi irileştim ki sorma bel çevrem acayip kalınlaştı ya lastikli şort pantolon giyip duruyorum henüz.
elbise giydiğimde de gögüslerimin maşallahı oluyor, füze gibi afedersiniz.
anlayacağınız 1.2 kgs almama ragmen sanki 5 -6 kilo gibi duruyor şuan.
20 Haziran ı iple çekiyorum , ikili test var. ne kadra büyüdüğünü merak var. birde bir umut cinsiyet ögreniriz mekağı var. ( 12+6 olacak )

İnşallahhh canımm çok sağol neyseki bebeğe zararı olmuyormuş buda büyük teselli oldu

Ben de en son kalp atışını dinleme gittiğimde görmüştüm, noktaydı zaten ozamanda. Çok merak ediyorum şuan. 2li teste de daha 1 hafta var. Nasıl geçecek bakalım 1 hafta.

İnşallah canım işten bir hafta yıllık izne ayrıldım zaten bu hafta hep yattım inşallah sağsalim alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

ya bendede aynı 3 gundur neredeyse yok senınlede aynı haftadayz donemselmı acaba

İnşallah canım işten bir hafta yıllık izne ayrıldım zaten bu hafta hep yattım inşallah sağsalim alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
çok iyi yapmışsın geçmezse rapor alır dinlenmeye devam edersin yine biran önce geçer inşAllah ablamda bayramdan beri yatıyor kanamdan
ya bendede aynı 3 gundur neredeyse yok senınlede aynı haftadayz donemselmı acaba
bencede dönemsel olabilir o krem kıvamı sürekli aşırı akıntı kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…