2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aslında kanama hiç görmedim ben yaşamadım sadece ufak lekelenme oldu en son haftasonu oldu başkada yok ama korkutuyor malesef

Ben hiç kilo almadım 41 buçuk kiloyum. Umarım alırım artık. Bu arada bugün okulda arkadaşlar bebek çok hareketli olunca kordon dolanma riski daha fazla oluyor dedi. Öyle bişey var mı? Benimki ile ilgili hiç öyle yorum yapmadı zaten çok konuşmuyor doktorum ama her duyduğum şeyden etkileniyorum.
Hala hissedemiyorum hareketlerini. Sanırım 19. Haftayı buluyormuş ilk gebelikte. Annem 3 aylıkken hissediyordum diyor belki de yanlış hatırlıyor :)

41,5 mu maşallah canım sen bayağı zayıfmışsın ben 71 le başladım 70 oldum hala kilo almadım sanırım gebelikte yaşadığımız hormon ve yeme içme düzeniyle alakalı normalde ben kilo almaya meyilliyimdir şuana kadar kendimi 5 kilo almış olarak görürüm diyordum
Boşver her duyduğuna inanma yiğenim çok hareketli bir bebekti hatta ters hareketleri bile çok oldu ama şimdi bir yaşında tam bir cadı

Geçmiş olsun bende bayramda oldum anca geçiyor 15. Günde hala geniz akıntım var...Sıcak suya bal limon karabiber karışımını ekleyip içtim günde 2 kere ve dinlendim..eğer çok başım ağrırsa arada parol içtim...birde burnuma tuzlu su çektim... Yinede 2 hafta sürdü..Ateş olmadı bende,ateş olursa mutlaka dr a görünün...

41,5 nedir güzelim en son ortaokulda o kilodaydım ben Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah...
Bende ilk gittiğimde 5 haftalıkken 55 kiloydum şimdi 58 -59 kiloyum...kızımda 17-18 kilo almıştım 52 ile başladım 70 le doğumq gittim,bu seferkinin devamı gelirse hedefim en fazla 15 hayırlısı olsun...sağlıkla kucaklayalım inşallah bebeklerimizi...

Ay yok öyle birşey o son aylarda problem olan bir şey oda doğum normal mi sezeryan mi olucak onu etkiliyor kordon dolanması bildiğim kadarıyla sadece Doğum anında sorun oluyor doğarken bebek aşşağı doğru geldiği için sıkışıp boğulma riski var rahim su içinde 5 tur dolansa yine kan akışı devam ediyor hiçbir sıkıntı olmaz. Sen o kiloyla nasıl yaşıyorsunuz sanki boyunda baya uzundu bu arada ben oğlumda 3 aylıkken bariz hissetmeye başladım üç buçukta minik minik pıt pıt tekmelerinide hissediyordum bunda hissetmiyorum diye uslu sandım meğer bu daha fenaymış hepsi bir olmuyormuş bazısı erken hissediliyor bazısı geç yengem 6. Ayda net hissetmeye başladı mesela

Herkese merhaba ben de 14. Haftanın içindeyim doktor 12. Haftada mide bulantılarımın kaybolacagini söyledi ama nerde bi dr çok çabuk yoruluyorum ve her şeye çok daha fazla üzülüyorum sizde durumlar nasıl?

Kızlar günaydın
1 haftadır falan sabahları çok erken uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum . Eskiden bana mısın demezdim hele hafta sonu Allah ne verdiyse öğleden sonra 2-3 . Şimdi hafta sonu bile en geç 7 de zınk diye ayaktayım . Gece bilerek geç yatıyorum ki uyuyayım diye ama yok yok yok

Evet bende öyleyim 6 da uyanıyorum sonra uyumaya çalışıyorum dön dön yatakta ama nafile

Tek olmadığıma sevindim bir günde toplam 10 saatten fazlasını uyuyarak geçiren ben artık en fazla 6 saat uyuyorum gün içinde yorulursam bir iki saat daha yatıyorum

Teşekkürler canım.soguk alginligi geçti cok sukur oksuruk hâlâ sürüyor geceleri burnum tıkanıyor nefes alamıyorum boğazım kupkuru.atesim yok.bende sirkeli suya bal koyup sıcak sıcak içiyorum bide gargara yapıyorum.insaAllah iyi gelir ya kaç gündür çekiyorum

Zayıfım ama değerlerim iyi :) bu arada düz yatınca armut gibi bi bombe çıkıyor :))) hala kasıkta yukarı doğru ne zaman ilerleyecek merak ediyorum. Hareket hissetmeyince insan gidip görmek istiyor daha 2 hafta oldu göreli ama dayanamıyorum pazartesi yine gidicem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…