Kızlar günaydın
1 haftadır falan sabahları çok erken uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum . Eskiden bana mısın demezdim hele hafta sonu Allah ne verdiyse öğleden sonra 2-3 . Şimdi hafta sonu bile en geç 7 de zınk diye ayaktayım . Gece bilerek geç yatıyorum ki uyuyayım diye ama yok yok yok
Arkadaşlar uyusam uyansamda kendimi hiç dinlenmiş gibi hissettmiyorum bu aralar.Birde tuvalete gitme sıklığım arttı o yüzden gece afedersiniz çok eriniyorum tuvalete gitmeye o da uykumu etkiliyor olabilir.
Arkadaşlar uyusam uyansamda kendimi hiç dinlenmiş gibi hissettmiyorum bu aralar.Birde tuvalete gitme sıklığım arttı o yüzden gece afedersiniz çok eriniyorum tuvalete gitmeye o da uykumu etkiliyor olabilir.
Bu gece falan sık tuvalet gelmesi olayı bende de var ve gerçekten çok uykumu bölüyor bir de artık hafif bebeğin hareketlerinden sanırım kasılma gibi bişeyler hissediyorum artık
Merhabalar.
Nasip olursa bende aralık annesi olacağım.
Tam 14 haftaligiz. -2 kilo ile devam ediyorum. Mide bulantısı ve kusma vardi. Çok şükür baya azaldı ama bulantı sabahları devam ediyor..
2.buçuk yaşında bir oğlum var. İkinciyede erkek dedi Dr. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde elimize almayi nasip etsin.
Sağlıkli hayırlı bir hamilelik geçirelim inş.
Merhabalar.
Nasip olursa bende aralık annesi olacağım.
Tam 14 haftaligiz. -2 kilo ile devam ediyorum. Mide bulantısı ve kusma vardi. Çok şükür baya azaldı ama bulantı sabahları devam ediyor..
2.buçuk yaşında bir oğlum var. İkinciyede erkek dedi Dr. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli bir şekilde elimize almayi nasip etsin.
Sağlıkli hayırlı bir hamilelik geçirelim inş.
Ahh hadi bakalım hayırlısı olsun
Banada doktorum oğlan gibi demişti 12. Haftada...Hiç kız diyen yokmu yaa??
Benim kızımdada kız senesiydi,yine böyle br forumda arkadaşlarımız vardı ki hala görüşürüz,30 kişi filandık sadece 3 kişinin oğlu olmuştı
Benim kızımdada kız senesiydi,yine böyle br forumda arkadaşlarımız vardı ki hala görüşürüz,30 kişi filandık sadece 3 kişinin oğlu olmuştı
Artık hareketlerini bariz hissediyorum kızlar Harika birşey yaaa tombiş dudaklımın hareketlerini karınımdan bile görüyorum sol tarafta takılıyor genelde çok yumuşak henüz hareketleri ama artık çoook net hissediliyor tabi sırt üstü uzanınca sadece
Ben geçen hafta ikili test yaptırdım. Ultrasonda sorun çıkmadı ama kan tahlilim için doktorum yaşım 33 olduğu için biyokimyasal riskin yüksek çıktığı ve bu yüzden perinatolopun görmesi gerektiğini söyledi. Kendiside yengem oluyor. Endişe edicek birley yok ama ben yakınım olduğun için titiz davranıyorım dedi. Yinede rndişelendim tabi
Günaydın kızlaaar bizede gören erkeğe benziyor diyor. Doktorumuz pek ketum erkenden söylemiyor okudukça erkeğe daha çok alıştım kız olursa birinin beni ciddi ciddi ikna etmesi gerekecek
Ben geçen hafta ikili test yaptırdım. Ultrasonda sorun çıkmadı ama kan tahlilim için doktorum yaşım 33 olduğu için biyokimyasal riskin yüksek çıktığı ve bu yüzden perinatolopun görmesi gerektiğini söyledi. Kendiside yengem oluyor. Endişe edicek birley yok ama ben yakınım olduğun için titiz davranıyorım dedi. Yinede rndişelendim tabi
İçini ferah tut canım bu teste olumsuz birşey çıkmamış ama farzet ki çıktı bu test sadece olasılık yanılma payları yüksek o yüzden sen tedbirli ol iyi bir perinatoloğa görün hem içinde rahatlar.