2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben maşallah tosun gibi oldum ama görenler hamile değil şişman sanıyo sanırım önceden zayıf olduğumdan ama bildiğin şiştim bana göre20 kilo nedir arkadaş
Ben de 1 hafta kadar önce 17 falan almış vaziyetteydim. Şuan hadi 18 kilo almış olayım. Ama bu kilolar nerede bilmem kalçam fırlamış mesela , belki ondandır,bana da kalçayı dile getiriyorlar.

Evet evelallah

Ben 12 kilo almis bulunmaktayim,70 oldum artik. Hayatimda hic 63ü gecmemistim,ergenlikte bi o rakami görmüştüm. Sadece karnim var yine de,kotlara girebiliyorum ama kapatamiyorum size de bol bol misafir geliyor mu ? Tanri misafiri tamam da,bir kahve alip iki bir sey okuyayim bebek bakimi adina vs.diyemiyorum bu son zamanlarda ya. Hep yemekli,yatili misafirler... hizmet etmeden de olmuyor

Hamile kaldığından beri gelen misafir beş kereyi geçmemiştir bebek odası yaptığım için yatacak yer de yok en fazla 2 kişi yatabilir Evim merkeze uzak ha deyince gelinmiyor iki vesait ya da özel araç lazım Doğuma kadar da annemde kalıcam Doğumdan sonra gelirler hayırlı olsuna . Hamile birine giderken 2 kere düşünmek lazım hele ki son haftalarda . Dinlenmeye ihtiyacımız var

Malesef ses de cikarmiyorum ama ayakta kal cay kahve koy,karnim aciyor geriliyor artik. Cocuk icetden resmen bagiriyor otur uzan da bi keyfimce gezeyim icerde diye. bundan sonra hasta taklidi yapicam,son ay dinleneyim bari sonra yorulacagim zaten.

Hamile birine hele şu aralar yatılı ve yemekli gelmek resmen saygısızlık ve düşüncesizlik

Çok şükür canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Ya bu milletide anlamıyorum şuan gelincek durumdamısın acaba hiç mi düşünmüyorlar kabuk etme canım bir dahakine azcık kendini ve bebişini düşün

Sogan ne icin?

Kızlar bende bu perşembe gidicem doktora 36+5 oluyorum 37 38 gibi çatı muayenesi yapcm dedi ona göre kuaföre gidicem ama bu hafta yapmaz dmi zaten çok bişey olmuyor ama insan tamamen temiz olmak istiyor
Ben de dikkat ediyorum ama doktorların umrunda olmuyor gerçekten gerçi ağda yaptırmıyorum 6.aydan beri jiletle alıyorum kasları çalıştırıyormuş doktorum önermedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…