2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de dikkat ediyorum ama doktorların umrunda olmuyor gerçekten gerçi ağda yaptırmıyorum 6.aydan beri jiletle alıyorum kasları çalıştırıyormuş doktorum önermedi .
Ben en başından beri tüy dökücü kullanıyordum. Çok seyrek ve derli topluydu. Hamile kaldıktan sonra jilete başladım resmen dağıldı ve sertleşti. Ağdaya hayatta gidemem kendim de yapamam orası çok hassas. Şu an banyoda ayna ile 4 günde bir jilet kullanarak temizliyorum. Dikiş fln olursa nasıl olacak bakalım.

Benimde doktorum ağda yaptırma dedi ama artık jiletle de çok zorlanıyorum yapamıyorum tüy dökücü kremi hamilelikte yaptınızmı zararlı diyolar ama son hafta doğumdan önce bi kere yapsam mı diyorum kafam karıştı

Kızlar bebegunuzin hareketleri azaldimi benimki cok azaldi hickiriklari tek hisediyorum şuan normalmi sizce

Jiletle de görmeden elime ne gelirse alıyorum ayna karşısına falan da oturamıyorum keşke hamilelikte hiç çıkmasa ne güzel torpil olurdu

Kızlar bebegunuzin hareketleri azaldimi benimki cok azaldi hickiriklari tek hisediyorum şuan normalmi sizce
Bazı günler azalıyor yorulup ayakta kaldıysam . Yeri de daralıyor ondan da azalırmış hareketleri . 2 saatte bir hareketlerini takip edin içiniz rahat etmiyorsa görünün bir doktora ama bir şey yoktur Allah’ın izniyle .

Benimki de azaldı ama daha sert olmaya başladı ceviz yiyip bol su içiyorum hareketleniyor bide nst de hareket etmedi ebe biraz karnımı mıncıkladı acıtmıcak şekilde hareketlendi bazen evde yapıyorum deniyebilirsiniz hiç bişey hissetmezseniz yine de doktorunuza söleyin nolur nolmaz

Hayır hamileyken tüy dökücü hiç kullanmadım kullanmamalıyız da. Jilet olarak ucunda köpüren yumuşak başlık olan veet kullanıyorum. Kayıp gidiyor. Küçük bi aynam var. Duş kabininde suyun altında 3 dkda bitiyor. Biraz zor oluyor ama alıştım. Normal jilet hiç kullanmadım bu köpürenler çok iyi bence jilet sana temas etmiyor sanki yumuşacık :)

Ben de cuma günü çok az hareket ettiği için endişelendim. Bir de doktor bundan sonra hareketlerini takip edeceksin azalma olursa gel demişti o da beni pimpirikli yaptı biraz. Çocuğu ikide bir dürtüyorum :) cumartesi sabahtan coştu neyse ki akşama kadar durmadı. Bence bi günleri bi günlerini tutmuyor. Ben de halsizdim cuma günü çocuğuma da yansıdı hehalde.
Ben de nefes alırken karnımı şişirerek alıyorum hemen hareketleniyor. Sonuna kadar şişirip bırakıyorum bikaç kez. Bu da dürtmenin başka bi şekli

Kızlar bugün dışarı çıktım. Oturduğumuz melandan kalkarken malum yine lavaboya girdim günde 30 defa olduğu gibi. Kalktıktan ve giyindikleri sonra baktım akmaya devam ediyor. Peçete tuttum akmaya devam etti. Doktorumu aradım hastaneye gönderdi. Nst ve elle açılma kontrolü yaptı. Bi şey yok dedi ebe. Ama yarın doktoruma da gitcem. Ebe suyun gelmiyor akmaya devam ederdi dedi. Bilemedim. Bir de ebenin bugün elle yaptığı muayene Doğum zamanı 2 saatte bir yapılacakmış açıklık kontrolü için ilk defa gözüm korktu açıkçası. Çok acıdı ya

Bi kaç hafta önce ben de suyum geldi zannedip acile gittim gelmeyen suyumu patlatacaktı resmen canımı çok acıttı çok korktum . Aynı kontrolü ertesi gün kendi doktorum yaptı sanki hiç yapmamış gibi hiç acımadı hissetmedim bile elden ele değişiyor canım korkma herkes kasap gibi bakmıyor .

Ya sinir oldum resmen içimi oydu. Çıkışta eşime sezeryan mı olsam dedim düşün doktorum çatı muayenesi yapmıştı hissetmedim bile

Ya sinir oldum resmen içimi oydu. Çıkışta eşime sezeryan mı olsam dedim düşün doktorum çatı muayenesi yapmıştı hissetmedim bile
Evet içine kadar sokuyo lanet gitsin hakkımı asla helal etmiyorum o doktora korkudan sabaha kadar uyuyamadım kesin suyum gelecek diye patlatacak gibi baktı . Ama herkesin eli aynı değil kendi doktorumda anladım canım doğum zamanı nazik yaparlar sen de alışırsın 2.bakmada zaten kendi doktorun acıtmıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…