2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba kızlar son 1 saattir belden baslayıp kasiklarima vuran bi agri cekiyorum . Evde yanlzm esim il disinda hatta bulundugum sehirde bile yanlizim ☺ diycksnz ki bu ne cesaret hayat işte . Agri seviyesi hic degismedi hep ayni duzeyde adet sancisi gibi ama ne yptysam gecmedi. Acaba taksi cagirip acile gitsem mi . Korkyrm gece siddetlnrse falan yanlzm telaslanp bsy yapamazssm düser bayilırim valla bana akıl verin yaaa

Canım haftan var bayağı bi git istersen yalnızmışsın evde de . En azından doktor bi görsün

İnşallah

Git tabi ki

Bence git kontrol altında ol

Benim lazer epilasyonum var alex yaptırmıştım. Hamilelik tetikliyor ama benim aynı artış olmadı.Lazer büyük rahatlık
Ben diyot yaptırmıştım ve maalesef hamilelikte arttı. Tabi önceki gibi değil ama çıktı yani. Temizlemek gerekiyor

Ben götürmüyorum canım ama daha önce deneyenlerden duydum kokmuyomuş memnun kalan cok. Ben kullanmayacagım ama.
Herkesin göğsü yara olacak diye bir kaide yok ki bu durumda nasıl anlıyorlar acaba işe yaradığını belki yara olmayacaktı zaten

Git tabii ki
Çevre illerden bir iki saatte gelebilecek birileri varsa onlara da haber et derim

Bende senin gibiyim yalnız değilsin kardeşim .
eşim elde olmayan sebeplerden ötürü işi sebebiyle yurt dışına gitmek durumunda kaldı.
malüm hayat devam ediyor mecburen ekmek davamızda önemli.
Bende bu son ayı yanlız geçirecegim.
ailemden bayada uzak bir şehirdeyiz ama kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyorum.
Muhtemelen ani bir durumda yalnız dogum yapmamız gerekecek ama ne yapalım evlatlar saglıklı olsunda artık gerisi önemli değil modundayım.

Doktorum geçmeyen agrı veya 12 saatten fazla sürmeyen agrı yalancı sancılardır dedi.
Panik yapmana gerek yok dedi.
muhtemelen yorgunluktan olur dinlenmen gerek dedi

Agrılar düzenli olarak girmeye başlayınca misal 15 dakikada bir agrı oluyorsa o dogum sancısıdır dedi.
Ve tabi kanama veya su gelmesi olmadan ve sancılar belli aralıklarla gelmeye başlamadan endişelenecek durum degildir demişti.

Haliyle son haftalar sık sık sancı benzeri agrılar girecektir vucut kemikleri kasları kendini hazırlıyor dedi.

Diyecegim şu ki normal bir agrıysa endişe etme
Ama dayanılmayacak bir agrıysa doktora gitmen en iyisi olur.

Aynı durum bendede var eşim şehir dışında ailem uzakta bende tek başıma gideceğim Allah yardımcımız olsun

Aynı durum bendede var eşim şehir dışında ailem uzakta bende tek başıma gideceğim Allah yardımcımız olsun
Amin amin inşaAllah. Olsun böyle böyle hayatada kendimizi hazırlıyoruz. Ben biraz farklı acıdan bakıyorum bu tarz olumsuzluklara .
Her an yanımızda birileri olmaya bilir.
Bu durumlarda gereksiz duygusallıga girmeyi hiç sevmiyorum.
İlla dogum anında yanımızda olacaklar diye birşey yok.
Denk gelirlerse güzel olur gelemezlersede artık
İnşaAllah güzel gecer gönlümüzce olur dogumlarımız .

Cok Tesekkur ederim canim aynen canim dedigin gibi mecburi yanlzm. Agrimda adet sancisi gibiydi sicak su torbasi koydum oyle uyuyakldm uyandgmda gecmisti . Annemlerde cooook uzakta aradim annem telas yapma o da sizin gibi normaldir o agri dedi . Cok sukur suan icin iyiyim . Insallah esim gelmeden baslamaz dogum onun korkusunu yasyrm belkide pskoljk bu yuzden agrim oluyor. Allah hepimizin yardmcsi olsun gercekten cok zor gunlerden geciyoruz. Umarim sizde bende ve diger arkadaslarimda sag salim kucagimiza aliriz yavrularimizi

Canim dedigin gibi yaptim iki gun grip oldum nefesim cikmadi resmsn buhar makinesi kulandim belkide ondan hareketleri azaldi diye düşünuyorum ama aksamdan beri hareket ediyor bi tarafimi şisiriyor yine şukurler olsun biraz canim yaniyor ama olsun ona deger

şükür canım çok sevindim . Buhar makinası da kötü etkilemez ebe hemşire arkadaşım da gebeliğinde kullanıyormuş aklına takılmasın.Su iç bol bol rahatsız etmiyorsa soda iç meyve ye bıdıldamaya başlar ❤ takip de et tabi aklın kalmasın

Normalde hiç durmazdi birden hareketler azalunca korktum suan iyi hareketleri sukurler olsun zaten 9 aralikta sezeryanla alinicak insallah yani 15 gun falan kaldi kavusmaya rabbim hepimizide kavuştursun hayirlisıyla

Sagol canim meyve yiyince gercekten işe yaradi soda da iyi gebelikte iciyorum insallah kazasiz belasiz gecer bu gunlerimiz

Anelik ruhu işte evladi icin insan herseyi yapiyor gercekten bizimkide suan hareketlendi ama biraz canimi yakiyo olsun yeterki durmasinda yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Allah buyuk insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…