2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Normalde hiç durmazdi birden hareketler azalunca korktum suan iyi hareketleri sukurler olsun zaten 9 aralikta sezeryanla alinicak insallah yani 15 gun falan kaldi kavusmaya rabbim hepimizide kavuştursun hayirlisıyla

Bizimde muhtemelen o hafta alınacak.yarın günümü alacagım.

Merhabalr bende aynı şeyi yaşamıştım. Enfeksiyon çıkmıştı o yüzden bi muayene olun isterseniz kan tahlili veribn.

Bizimde muhtemelen o hafta alınacak.yarın günümü alacagım.
Aa ne guzel hayirlisiyla al kucagina insallah normalde benim 10 aralik di doktorum pazartesi ameliyat gunu oldugu icin 9 aralik dedi 3 araliktada kanlarima bakicak narkoz doktoruyla göruşucez dedi

Hareket konusunda bende korkuyorum 38+5 oldum doktorum sancıyı bekliyo normal olduğu için (2. Doğum) ama aklım çıkıyo abisi 42 de gelmişti zorla günüm bitince aldılar doğumlar birbirine benzer belki buda bekler dedi

Bu aralar sürekli uykum geliyor ilk dönemlerde uykuluydum sonra geçmişti şimdi geri geldi . İş yapmamama rağmen uyku ihtiyacı hissediyorum ama eskisi gibi tam bir şekilde dalamıyorum .
benim içim uyuyor yahu hep uyuyabilirim.
Ama dokturum normal olduğunu, vücudun doğum için enerji topladığını söyledi.

benim içim uyuyor yahu hep uyuyabilirim.
Ama dokturum normal olduğunu, vücudun doğum için enerji topladığını söyledi.
Bende bir süredir uyuyamıyordum burun tıkanıklığından psikolojim bozulmuştu. Bu aralarda geç yatıyorum ama kalkasım gelmiyor uyumak istiyorum hep. Bi taraftan egzersiz yapmaya çalışıyorum açılmalar olsun esnek olayım diye. Doktorum bana henüz normal veya sezeryan demedi çatı muayenesi sonrası artık birşey der sanırım

Kızlar bugün doktora gittk birsürü tahlil yapıldı böbreklerim ve alt damarlar hep genişlemiş İyice ağrısı vuruyo ne tarafa yatsam rahat edemiyorum sezeryan kesinleşti
Cuma tekrar gidicez 3500 kilo olmuş minnoşum erken doğum olcak diye kaşar peyniri tahin pekmez ceviz hurma çok yemiştim baya kilo almış 4 aralık gibi alırız büyük ihtimal dedi kavuşmaya az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Maşallah kilosu iyi olmuş dert etme sağlıkla kucağına al inş

Ben gözlerim açık horluyorum burun tıkanıklığından
Benimde haftaya belli olacak bakalım çok istiyorum normal bende.

Kızlar benim kontrolüm vardı bugün ilk kez nstye girdim ve sancılarım başlamış normalde haftaya çatı kontrolüm vardı ama bugün yaptı 1 cm açıklık var dedi. Ciğer geliştirici verdi onu vurulucam akşam 36 haftalık kilosu 2900. 10 gün içinde bekle dedi. Benim oğlan durmayacak galiba

Hakkınızda hayırlısı olsun canım kilosu gayet iyi . Allah yardımcın olsun

Aa ne guzel hayirlisiyla al kucagina insallah normalde benim 10 aralik di doktorum pazartesi ameliyat gunu oldugu icin 9 aralik dedi 3 araliktada kanlarima bakicak narkoz doktoruyla göruşucez dedi

Hayırlısıyla al kucagına inşallah Bende bugün o işleri hallettim ve 10 aralıga günümü aldım. Anestezi vs işleri halloldu şükür

merhaba kızlar,
bugün doktora gittim kontrolümüz vardı. Nst iyi durumda.. Bebişimiz iyi durumda. Haftasıyla uyumlu , 3040 gr. Ve 51 cm.
10 Aralık Salı gününe Spinal Sezeryan olacagım. Anestezi işlerini hallettik, Ekg ve kan tahlillerim yapıldı. Haftaya bir kontrolüm daha var. Sonra bebeğimi kucagıma alacagım. Heyecan ve korku var içimde.

Bizede 2 kere yapıldı cnm ciğer geliştirici haftaya planlı doğum olcak büyük ihtimal hepimiz yavaş yavaş kavuşcaz inşallah yavrularımıza beni de heyecan sardı artık başka bişey düşünemiyorm

Insallah saglikla alirsiniz kucağınıza bebisleri. Ben hala seker ve hediyelik,kapi susumu halledemedim bi yapasim yok. Sizler ne yaptiniz

Insallah saglikla alirsiniz kucağınıza bebisleri. Ben hala seker ve hediyelik,kapi susumu halledemedim bi yapasim yok. Sizler ne yaptiniz
Ben kapı süsü yaptım ama galiba ismi değiştiricem, çocuk doğacak hala isme karar veremedim.

Merhabalar Cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım oğluşumuzu özledik . Ayrıca Cumartesi günü beşiğimiz geliyor . Dolabımız hafta sonu geldi yerleştirdik bile . Hastahane çantamız genel hatları ile hazır birkaç şey daha ekleyeceğim ama önemsiz şeyler . Temizliğe başladım Kadın istemedim eve . Hergün bir odaya bakıyorum eşimde perdeyi takıyor avize siliyor hafta sonuna bitecek . Eksiğimiz yok gibi bebek arabasını haftaya sipariş edeceğim .

Ben kapı süsü yaptım ama galiba ismi değiştiricem, çocuk doğacak hala isme karar veremedim.
Bizde de ikinci isim cikti batın alp diyor babası. Batın Allahin isimlerinden ama ben kabul etmedim,iki isim ilerde zor oluyor. Benim iki ismim var millet kafasina gore seciyor sesleniyor ben birini seviyorum.. arastiroyorum pinterestten vs.

Ben de 2 ismi sevmiyorum az olsun öz olsun, batın diyince aklıma direkt "batın utrasyonu" geliyor, affedersin.

Ben de böyle bir şey yapmıştım. Ama annem başından beri leyla ismine ısınamamıştı, sülalece ipek ismi için kulis yapıyorlar. Ben de zaten 4 harfli bir isim araıyordum ama yine de tamam bu diyemiyorum. Sizin fikriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…