2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Cok sik olmus. Ipek daha hos ve modern geliyor. Leyla ismi de cok hos ama gunumuzde oo leyla olmussun sen vs. Gibi espirilerden leyla iki arkadasim yakiniyordu. Gokhan turkmen de kizina leyla ada ismini koydu ada diyorlar ama Kulagina iki isim okutup kimlige tek isim yazdiricam ben,düşünün:))

Ayy sorma sanki hiç doğurmayacakmışım gibi takılıyodum bugün şok oldum resmen hayırlısı olsun hepimiz için

Gozun aydin canim seninle ayni duygulari yasiyorum suan hem korku hem mutluluk var bide kucuk oglum var tek derdim o cok iştahsiz ben zar zor yediriyorum ben olmadan nasil olucak bilmiyorum . Bide anestezi uzmaniyla ne icin goruşucez onu merak ettim bende 3 aralikta gidicem goruşmeye

Benim de 1 kızım var 5 yaşında.. Umarım güzel ve rahat geçer canım.. Tabi zorluklar olacak ama, bir şekilde idare edecez. Anestezi konusunda görüştüm, işte sorular falan sordular, kagıtlar imzaladık falan..

Bencede ipek:) ben ya ipek ya öykü koycaktm öyküde kaldık ama ipek çok hoş geliyo kulağa

Benim kizimin ismi ipek herkes cok begeniyor naif bir kiz cocugu. Leylada gorumcemin adi yorum yapmama gerek yok heralde

Kapı süsü çok güzel elinize sağlık ama isim İpek daha güzel bence . İpek isimli kim tanıdıysam hep sakin uslu merhametli insanlar İpek adında kuzenim var aynı adı gibi

Maşallah canım 3500 baya olmuş ağrı ve sancı normal bence bu tarih için. Ben 35+2de gitmiştim 2400dü kilosu benimki mi düşüktü bilemedim ama doktor bişey dememişti öyle

Kızlar cuma günü ankaradan Eskişehire gitmem gerekiyor. 36 hafta 4gun oluyoruz. Kendi aracimizla yolculuk yapacağız pazar geri döneceğiz.sizce sıkıntı olur mu? Doktor kontrolum yok haftaya kadar soramiyacagim malesef

Kızlar cuma günü ankaradan Eskişehire gitmem gerekiyor. 36 hafta 4gun oluyoruz. Kendi aracimizla yolculuk yapacağız pazar geri döneceğiz.sizce sıkıntı olur mu? Doktor kontrolum yok haftaya kadar soramiyacagim malesef
Sorun olacağını sanmıyorum kendi arcın önde geniş geniş oturursun. Ben 15 güne bir ankara-bolu gidiyorum.

2 saatte bir mola verilmesini ve biraz dolaşmayı tavsiye ediyorlar eğer yolculuk mecburiyeti varsa.

hepi topu 2,5 saatlik yol ya bişey olmaz bence

Son düzenleme:
ya bu al basmasın diye kırmızı taç tak yok sarılık olmasın bebek diye sarı tülbent şart diyen cahillere iyi bir cevabı olan var mı? kesin hepimizin başına ekşiyecekler...
ben çok sinirleniyorum bu tür şeylere

Sarılık olan bebeği beyaz ışıkta tutarlar, sarı renk daha çok kötü yapıyor galiba. Sarı ışık mesela..
Benim kızımda kaynanamda almıştı sarı ve kırmızı tülbentler, koydukta yani. Kırmak istemedim. Bu çantama koymadım bile.

Maşallah canım 3500 baya olmuş ağrı ve sancı normal bence bu tarih için. Ben 35+2de gitmiştim 2400dü kilosu benimki mi düşüktü bilemedim ama doktor bişey dememişti öyle
Normaldir cnm seninki de bizimki de bu hafta aldı bi anda ztn yağlanıyolarmış ya son zamanlar

Merhaba canim bende 25 haftamda 15 saat yolclk yaptm tabi doktora sordm once . Doktorun bana dedgi sey sık sık mola verip yürümelisin surekli ayni pazisyonda kalmamalısin ve arabanin klimasini acip kapatmayin surekli . Bende hep mola verdm ve yurudum ve ozellikle on koltuga oturmalisn demisti.hatta dusuk riski olanlrada ön koltuga oturun derler . Arkaya gore daha az sarsıliŕ.arada arkya gecip uzanyrdm tabi bi sknti olmadi cok sukur

Bugun kontrolum vardi kizlar . 38 +2 3250 olmusuz onceki haftalara gore kilo alimi iyi bir haftada yarim kilo almis .sunu farkettim ki karbonhidrt bebege kilo aldrmyr Cunku bu hafta karbonhdrti kestim muz peynir ceviz hurma sut et ve tavuk tukettm.resmen yarim kilo aldi sok oldm . Onceki haftalar 150 -200 grm aliyrdu abaniyrdm karbonhdrta bana kilo oluyrdu sadece nst mizdede bi sancimiz vardi .cati muayeneside yapmycgni dogum zamaninda yapcgni soyledi. Gerek yokmus bosa strese girme dedi her kadin normal doguma uygundr dedi yok basıkmıs yok darmıs boyle seylere inanmayin dedi bakalim nasil olck aldgm bu bilgiler belki sizede yardmci olur kizlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…