2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar 35.haftada bebeğin kilosu kaç olmalı bir de bizimkinin kafası sağ göğsümün altında döner mi acaba
34.haftada benim 2500 . Ama hepsinin gelişimi farklı oluyor bir arkadaş 35.haftada 2500 le doğum yaptı bebeği de gayet sağlıklı . Dönmesi için de daha var bence dönebilir son haftada bile dönen okudum bu forumda ama 38 den sonra daha az oluyormuş .

Doktorumda bugün dönebilir dedi dönmezse 39. Haftada sezeyana alıyorum dedi

Yazankalem hiç hastanenin fotografçısından fiyat aldın mı? Yada doğuma (sezaryan) başka fotografçı alıyorlarmıymış bilgin var mı?

Gebe okulundaki hoca şöyle demişti sarılık olan çocuğa kuvezde mavi ışık veriliyormuş önceden böyle mavi ışık falan yokken yani daha eskilerde sarı tülbenti tedavi olarak örtüyorlarmış çünkü gün ışığını sarı renk mavi olarak yansıtıyormuş bebeğe bir nevi mavi ışık tedavisi oluyormuş aslında o zamanda mantıklı ama şimdi sorsak insanlar bunu hatırlamıyordur bile bu amaçla yapıldığını adet olmuş resmen
Hoca çok aykırı olmadığı sürece böyle ufak tefek şeyler için çevrenizdeki insanları kırmayın demişti ama ne kadar yapabiliyoruz orası tartışılır şahsen kimse fikir versin istemiyorum bende ama herkes sanki benim doğurmamı bekliyor gibi pusuda

Yazankalem hiç hastanenin fotografçısından fiyat aldın mı? Yada doğuma (sezaryan) başka fotografçı alıyorlarmıymış bilgin var mı?
Fiyat almadım ama başka fotoğrafçı alıyolar Galiba doktorlar doğumda çekilenleri paylaşıyor paylaşılanlar Sadece hastanenin fotoğrafçısı değil .

Ben bugün 37+4 tüm. Bebeğimin kilosunu 2850 gr ve 47 cm boy ölçtü. Benim dr um hep altı sınırları söylüyor. Ben 21 kasımda da ultrasona gitmiştim o zamanda başka Dr bana 2850 gr demişti.
Çokta şey etmiyorum. Drum 3200-3300 arası olacak kilosu dedi. Normal doğum bekleyeceğim nasipse arkadaşlar. Sağlıkla inşallah hepimize.

Doktorun bu dediği doğru mu acaba merak ettim sonuçta çatın müsait değil deyip zor olacağını söylüyor bazı doktorlar.

Babynest kalabalıktan başka bişey değil emzirme yastığım var '. İleride bebek oturma sürecinde destek olarakta kullanılıyor. Ana kucağı almıştım. Ucuz bişey aldım gerçekten kullanım süreleri çok az benim ikinci

Kızlar babynest ve emzirme yastığı aldınız mı alıcak mısınız?
çok gerekli olan birşey değil canım, sende alma tavsiye etmem para tuzağı resmen, evdeki olan materyallerle çözüm sağlanabilir örneğin kirlentten emzirme yastığı ve 4 e katlanmış yorgandan da baby nest yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…