Biz aldık babynest ama reflü yastıklı olanından reflü süngeri de çıkıyor. Bebek yerini yadırgamasın. Park yatak içine de kendi odasındaki beşiğine de bununla taşıyacağım. Emzirme yastığından bizim gelinimiz ve arkadaşlarım çok rahat etti. O sebeple bende aldım. Hatta gelinimiz bu yastık olmadan asla diyor. Bende ünlü bir markanın yastığını 50 TL kampanyadan bulunca aldım. Let go dan tertemiz ana kucağı aldım. Sıfırı 500 TL, biz 200 TL aldık. Birkaç defa kullanılmış. Kılıfı çıkıyor komple yıkadım. Yan yatış yastığı da aldım. Aldıkça aldım ikinci bebekte de kullanırım artık.
Bu arada dün Dr gittim. Normal doğum istiyorum ve 6 aralık a gün verdi. Kontrolde bakalım ne diyecek 7-17 aralıkta bebeği bekliyorum dedi. Bol bol yürüyüş verdi, egzersiz verdi.
Bu arada yüz felcimin 14. Günü. %50-60 iyileştim sayılır. Prednol devam ediyorum.
Hayırlı sabahlar yine bir güne uyandık valla hiç hareket yok artık hayırlısıyla doğum yapmak istiyorum ama benim kızda tık yok yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Kızlar bende artık doğurmak istiyorum malum böbrek ağrılarım var bide alttan ağrı çatı ağrısı çok arttı kasık ağrıısı mide bulantısı falan başladı acaba kendisi mi gelicek diye uyanıyorm çok az kaldı Cuma nst kontrol var haftaya sezeryan olucam ama ağrılar arttıkça sabrım tükeniyor.
Kızlar bende artık doğurmak istiyorum malum böbrek ağrılarım var bide alttan ağrı çatı ağrısı çok arttı kasık ağrıısı mide bulantısı falan başladı acaba kendisi mi gelicek diye uyanıyorm çok az kaldı Cuma nst kontrol var haftaya sezeryan olucam ama ağrılar arttıkça sabrım tükeniyor.
yaa benimde sag kalcamdan bacagıma vuran sızılar var boynumdan sırtıma vuran okadar rahatsız oluyorum kii hiç bi işimi yapamıyorum artık biran önce gelseydi saglıkla
yaa benimde sag kalcamdan bacagıma vuran sızılar var boynumdan sırtıma vuran okadar rahatsız oluyorum kii hiç bi işimi yapamıyorum artık biran önce gelseydi saglıkla
Kontrole gittim kızlar ağrım oluyordu yumruk yemiş gibi çok normal dedi drum. Nst de temiz bi şey çıkmadı Bebeğim büyümüş 3250-3000 arası . Çatı ağrısı bende de oluyor ama buna şükür ne ağrılar var diyorum .
Bende diyorum altim neden curumus gibi aciyor cati agrisiymis demek. Kizimda hic yasamamistim kafasi hep yukarda ayaklari asagidaydi ondan sanirim olmamisti
Kontrole gittim kızlar ağrım oluyordu yumruk yemiş gibi çok normal dedi drum. Nst de temiz bi şey çıkmadı Bebeğim büyümüş 3250-3000 arası . Çatı ağrısı bende de oluyor ama buna şükür ne ağrılar var diyorum .
Bende diyorum altim neden curumus gibi aciyor cati agrisiymis demek. Kizimda hic yasamamistim kafasi hep yukarda ayaklari asagidaydi ondan sanirim olmamisti
evet canım bak seninki çürümüş gibi ağrıyormuş o çatı ağrısı işte, bebek büyüdükçe baskı yapar ağrır dedi dr. evet bende önceki iki oğlumda böyle bir ağrı yaşamamıştım