2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de doktora gittim bugün. 37+0 Dayım. 3200 olmuş kızım doktoruma ebenin açıklık kontrolü yaparken aşırı canımın yandığını normal Doğumdan korktuğumu söyledim. Doktorum çatı muayenesinde ağrı yaşadın mı dedi. Hayır dedim. Çatı muayenesi daha zordur halbuki dedi ebenin kontrolünü unut rahat ol tecrübesiz olması parmaklarının kısa gelmesi anatomiyi bilmemesi gibi sebeplerle acıtmıştır sakin ol, kafanda büyütme unut dedi. Nasıl unutacaksam kadın canıma okudu Haksızlık etmek istemiyorum ama sanırım sağlık sektöründe cidden erkekler daha iyi

maşallah 4 kilo ve üzeri doğacak o zaman
+- hesabına göre 3250 civarı doğar dedi 4 kilo olmaz diye tahmin ediyorum kafası da büyük normal doğumun çok zor olur dedi . Ben zaten korkuyorum ya çocuğa bi şey olursa diye biraz da işime geldi açıkçası . Günümüzü aldık anestezi doktoruyla görüştük artık hakkimızda hayırlısı .

Arkadaşlar benim de bugün kontrolüm vardı 38+0'ız ultrasonla uyumlu çıktı kızım 3.350 olmuş ilk defa çatı muayenesi oldum fakat hiç acı duymadım ben doktorum bakarken sadece hafif bir baskı hissettim onun haricinde korktuğum kadar kötü çıkmadı burdaki bazı sayfalarda okurken çok korkmuştum bir haftadır travma yasiyordum resmen

Canim şuan seninle ayni seyleri yasiyorum idrar yolu enfeksiyonu olmusum cok kotu hele cati agrisi benimde sezeryanim 9 aralikda hem cok korkuyorum hem de gelsin istiyorum vucut olarak cöktüm resmen

bu haftada 3250 . 3000 arası ise 38 de 3.500 4.000 arasi olabilir, son haftalarda çok kilo alır canım

Nerde yaptırıyorsunuz bızde yaptırıyıruz suan doktor ılkonce bebekten alınan ornege bakalım dedı eger bırseye rastkarsan o genlerde sızınkınede bakarız dedı sadece bebektrn alınan orgene bakıyırlar sıan 7,500 tl dedıler sonuc verırıse ucretı alıcaklar eger vermezse almıyorlar bıze yapıcaklar yedıtepe unuverstesı anlasmalı ıstek vakfında dr ayse kuskucu ılgılenıyor bızımle insallah temızcıkar sonuclar

Canim şuan seninle ayni seyleri yasiyorum idrar yolu enfeksiyonu olmusum cok kotu hele cati agrisi benimde sezeryanim 9 aralikda hem cok korkuyorum hem de gelsin istiyorum vucut olarak cöktüm resmen
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zormuş son zamanlar gece olmasın diye dua ediyorum çünkü uyuyamıyorm yatamıyorum bile ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda buna şükür bizimde 4 aralık büyük ihtimal doğum tarihi Hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz

Ay sizinde 31 aralık görünüyor sezeryan mı normal doğum mu olcaksnz
benim öncekiler sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak tarihi netlestirmedik ama 38. haftada yani 16 ile 20 aralık arasında bir gün ameliyat olacağım, sizinki nasıl olacak?

Kızlar merhaba ben ekim annesiyim zorunlu sezeryan ile doğum yaptım sormak istediğiniz bir soru varsa yanıtlayabilirim size yardımcı olmak isterim
hayırlı olsun bebeğinizi güle güle büyütün kaçıncı haftada doğum yaptınız baya erken olmalı umarım iyisinizdir

hanımlar daha önce sezeryan olmuş olanlar anesteziyi nasıl aldınız genel mi spinal mi? ben öncekileri genel oldum bu defa spinal denemek istiyorum ama korkmuyorda değilim tecrubelerinizi paylasir misiniz?

Bizim de 4 Aralık gibi

Ben normalde devlet hastanesine gidiyorum ama arada özele de kontrole gidiyorum. Bugün özele gittim 36+4 şu an 3100 kiloymuş kızım nasıl bu kdar oldu anlamadım eğer 40ı falan beklerse baya kilo alır nasıl doğururm bilmiyorum gerçi doktora dönmüş mü diye sorduğumda evet başı aşağıda normal doğum pozisyonunu almış dedi arada çatı ağrım oluyor bi an da sancı girip sonra geçiyor sanki o kadar beklemeden gelecek gibi ama hayırlısı artık. Çok fazla beklemek de istemiyorum açıkcası hurmayla başladım adaçayı ve ahududu çayı da içmeye başlıcam

Ben doktoruma ada çayı ve ahududu çayını sordum tıbben böyle bir açıklama yok dedi. İçmekten vazgeçer gibi oldum. Ahududu çayını da bulamıyorum zaten. Size kim önerdi?

Mide bulantım var son bir kaç gündür. Hamileliğimde hiç yaşamadım çok rahat geçti. İnternetten baktım erken doğum belirtisi yazıyor. İshalde var. Bu durumu yaşayan var mı? Soğuk mu aldım belirti mi çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…