2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar bugün geldim kontrolden benim prenses çok nazlı kilo alıyo bi hafta geriden geliyo açığı kapatamadık hiç, 39+1 deyiz ve kilo 3070 ölçtü( tam bir hafta önce 2950 gr dı) boyuda 49 cm, kafası dahada aşağı inmiş sancının gelmesini bekliyorum dedi doktorum, pazartesi tekrar görücem normal şartlarda kilo alımı yavaşaa ve suyun azsa doğumu başlatırım yoksa 40+ bikaç gün bekliyorum dedi bakalım pazartesine kadar sancım gelecekmi ilkinde 41+5 de zorla doğurtmuşlardı

Çok teşekkür ederim hepsini okudum
Bakalım benim tecrübeler nasıl olacak belde yastık ben de isteyim öğrendiğim iyi oldu
11 Aralık olacak benim de Allah nasip ederse
ay karışmak gibi olmasın da 12.12 yapsana imkan varsa tarihi, bende çok istedim ama bana erken dedi 12.12 için :)

doktoruna gıcık oldum. Benimki ebenin açıklık kontrolünde Çok canım yandı çok korktum diye beni o kadar sakinleştirdi ki Allah razı olsun. Hep söylerim doktorların akademik yeterli olması yetmez insan psikolojisini de bilmeleri lazım

Bencede biraz kolaya kaçmış gibi insanın aklını karıştırıyo, benimki sancım gelsin diye bekliyo daha zorlanma diye suni sancıyla uğrqşma diye mesela

Kızlar merhaba benimde 2.gebeliğim ilki spinal sezeryan buda sezeryan olucak 20 aralık günümüz ama bir kaç gündür kasıklarımda çok ağrım var ve devamlı yalancı sancı yaşıyorum

Merhaba arkadaslarr bir konuda danışmak istiyorum belki yaşayan olmuştur.36+2 yim bebegimin karın çevresi yaklaşık bir aydir 2 hafta geri çıkıyor.Doktorum bu tip durumlarda günunu beklemeyiz max. 38 de suni sancıyla dogurursun diyor benim kafama hiç yatmiyor bu zorla dogum baslatmak sacma geliyor.Birde başka hic bir sorun yok suyu normal tansiyon vs normal kilosu 2800 boyu 51 cm

Kızlar merhaba benimde 2.gebeliğim ilki spinal sezeryan buda sezeryan olucak 20 aralık günümüz ama bir kaç gündür kasıklarımda çok ağrım var ve devamlı yalancı sancı yaşıyorum ☹

Bende de var ssancılarr

Bizdede 11 gün filan geri çıkıyordu. Başta biraz korkuttular.
Eger bu ara artarsa bebegi almamız gerekecek dediler.

Gelişimine bakmaya başladık.
Şimdi yine geriden geliyor ama ara açılmıyor.
Yani hep 11 gün geride.

zaten geç döllenmede böyle şeyler olabiliyor diyorlar.
Bence ondan .

Ki zaten birde genetik faktörlerr baglı olarak belki bizim bebeklerimizin göbekleri büyük olmayabilirmiş. Sonuçta bir makina değiliz biz, her bebek birebir aynı kiloda çıkmaya bilir ortalama olarak belirlenir bu .
İçini ferah tut.
ara git gide açılıyorsa o zaman gerişim geriliginden söz edilir.
Sürekli iki hafta ise hiç endilelenme .

Bu videoyu izle. Doktor gayet iyi anlatmış.

Ya cok teskkür ederim videoyu izlemistim.hep 2 hafta cikiyor ara acilmiyor yani yapısı böyle demekki ince uzunda olabilir sonuçta. Doğum cok yakın ama biraz doktoru sorgulamaya başladım hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…