- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
EMzik bıraktırmak kolay ama elini emenler genelde 5,6 yaşına kadar emebiliyor bende verme taraftarı değildim ama eğer çocuğun ihtiyacı varsa emip gazlanıp çok huzursuz oluyorsa emzikte faydalı birşeySalyasını akıtıyor emdiği zaman, boynu kolu ıslak oluyor hep bu durum beni rahatsız etti
Ablada doktora sorduğumda bebeğin en büyük organı kafası kafasının terlemesi çok normal demişti. Ama google baksan aman allahım kafası terliyorsa çok büyük hasta. İnsanı endişelendirmekten başka işi yok şu googleunTer çok kötü oluyo ya gece her sefernde çarşafı ıslanmış kafasındaki terden müslinleri örttüm altına artık saçlar su gibi
Hepimiz aynıyız hep kucakta daha öyle oynamasına çook var gecr gözümü açamıyorum valla çok sık uyanıyo bideatak haftasına girmişiz hadi hayırlı olsun sanki bende girdim aşırı sinirliyim unutkanım daraldımmm bazen kendi kendine oynasın gece uyanmasın diye isyan ediyorum off çok şükür kızıma sonra utanıyorum
Bir doz 310İyi haftalar anneler rota virüsü aşısına kaç tl ye yaptırdınız bende bugün gidicem haberdar olmak istiyorum
Bizim de merkezi sistem. Yakma olayı da sizinki gibi nisanda da sadece akşamları yanacak elektrik ocagı yakıyorum ben. Üşütme belirtileri gösteriyo bizimki de.Kızlar kızım çok kusan bir bebek değildi
Ama son günlerde ne emse çıkarıyor
Merkezi sistem bizim evimiz son bir haftadır kısıyorlar
Hatta gündüz yanmıyor gibi
Üşüyor mu acaba
Var mı sizde kusmalarda artış
Evet bende şimdi gelsin 310 tl ödedimBir doz 310
Enerji sıfır böylede gece uyusalar aslında yine toparlanırız ama gündüz uyusa bile dinlenemiyorm bide bizde biberon steril et mama hazırla temizle sıcak su termosa kaynatılmış su keşke emzirebilseydim bazen çok zor geliyoHepimiz aynıyız hep kucakta daha öyle oynamasına çook var gecr gözümü açamıyorum valla çok sık uyanıyo bide
Ben de onu açıyorum da anlamıyorum üşüyor mu bunalıyor muBizim de merkezi sistem. Yakma olayı da sizinki gibi nisanda da sadece akşamları yanacak elektrik ocagı yakıyorum ben. Üşütme belirtileri gösteriyo bizimki de.
Ben de o gündü azıcık uyusa koştur koştur iş yapıyorum vallahi yaşlandımEnerji sıfır böylede gece uyusalar aslında yine toparlanırız ama gündüz uyusa bile dinlenemiyorm bide bizde biberon steril et mama hazırla temizle sıcak su termosa kaynatılmış su keşke emzirebilseydim bazen çok zor geliyo
Benimki de aynı ne yapalım bilemiyorum.Salyasını akıtıyor emdiği zaman, boynu kolu ıslak oluyor hep bu durum beni rahatsız etti
Bize de iyi geldi ya sürekli bir gülme mutluluk halindeAtak haftası bize iyi geldibirden uykuyu çok sever oldu uyanık kaldığı süre çok azaldı , uykucu olmamız normal mi bilmiyorum
Aynen ya uyuyunca kıyafetlerini yıka kurut ortalığı topla biberonlar fln derken ztn hemen geçiyo Bir tane beyaz saçım vardı dün bi baktım 4 tane olmuşBen de o gündü azıcık uyusa koştur koştur iş yapıyorum vallahi yaşlandım
Vallahi banada çok geldi ama mecbur yaptırdım hemde azcik bişey ağzına sıktı oldu bitti şifa olur inşallahSelam kizlar. Vallahi anacim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz
Kafa terliyor su gibi,kusuyor kesik kesik,gunduz uyumuyor uykuya zor daliyor,az gunes var dedik ciktik simdi burnu tikali. Şuraya biriniz guzel enerji gonderin de onu yasayalim biz de :))
Ebebekte kanguru baktim cunku ev isi yapamiyorum bari kucagimda basit isleri halledeyim dedim gorevli babyplusin kangurusu onden oturtulmuyo size bakucak yuzu dedi denetmedi meger yuzu disari bakacak sekilde oturtulabiliyormus. Hain gorevli.
Bikac kitap aldim anliyormus gibi bakiyor resimlere. Piyanolu oyun halisi aldim piyanoyu kiracak ayaklarla vurmaktan. Bi yarim saat idare ediyor sonra sıkılıyor.bende boyle. Hala kalca cikikligi icin gitmedim.rita asisinda kararsizim. 310 da neymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?