• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Tamam lütfen sıkmayalım canımızı. Bunu kafaya taktıkça ilerlemiyor onu fark ettim ben artık evde tartmayacağım. Doktor kaç olmalı dedi ki
5800 ve üzeri olsa çok iyi derdim dedi ama iyi tinere ilk kilosuna göre ama bir öncekine göre değerlendirirsek az almış dedi 😔

Sen 2.yi dogurucan gibime geliyor 😬😬😬 az buyusun de 1.5 yas olsun 😍😍 icime dogdu hayirlisi dogmustur ins..
Ya çok zor zamanlarımda arayıp konuştuğum yardım istediğim nazımın geçtiği birtek kardeşlerim oluyor. O yüzden yalnız kalmasından korkuyorum ne bileyim. Gerçi korunası çekirge istilasından dünyanın sonu da belli değil de bakalım 🤷‍♀️

Arkadaşlar çok moralim bozuk. Kızım 1 ayda 600 gr almış. Sadece emziriyorum. Doktor 15 gün sonra yine çağırdı. Sanırım kaliteli beslenmeyi bozdum. Birde çocuk ağlıyor yemeğim yarım kalıyor sonra iştahım kaçıyor. 2 öğün yiyorum günde acıkmıyorum. Kahvaltı geç yapıyorum. Vicdan azabı çekiyorım moralim çok bozuk. 😔

Arkadaşlar birde imom latte piyasada artık yokmuş. Konu konuşulmuştu anımsayamadım. Hangi vitamini kullanıyorsunuz emzirme dönemi için?💉💊
Ben burdan fikir alıp etenatal 2 aldım canım. Ondan önce aşırı bitkindim. Onu kullanınca toparlandım çok şükür

Doğuracaksan hemen doğur benim düştüğü. Hatay’a düşme en ihtiyaç duydukları zamanda ikinci olması çocuklar icin çok yıpratıcı ama yaş Aralık’ları az olunca ikiz gibi büyüyorlar ikiside aynı ilgiyi görüyorlar. Ya araları 1 yaş olmalı en yada en az 4,5 yaş bu benim düşüncem tecrübelerime dayanarak 😅
Amaann desene benim kilolar gidemeden yenisi gelecek yaparsam😱

Eki Görüntüle 2605579
Kızlar bebeklerin kontörlerini doktorlarla konuşup ertelemekte fayda var diye düşünüyorum sonuçta bağışıklık sistemleri tam gelişmedi tebdir almakta fayda var
Ah canım napıcam düşünüyorum kara kara. Bizim kalça çıkıklığında bi kalçada 1 derece fark çıktı 60 olmalıymış 59 çıktı. Çift bez bağlayın 1 ay sonra gelin dedi. Şimdi napıcam ben. 3 gün sonra gitmem lazım🤦‍♀️

Boy şuan :62 cm Kilo: 5480 gr.
Bugün 3 ay+1 günlük
Geçen ay boyu 60 cm idi hızlı uzamıştı. Doğum kilosuna göre alım iyi ama bir öncekine göre 800-850 olsa çok iyi derdim fena değil ama beslenmene dikkat et dedi 😔 15 gün sonra kontrole çağırdı. Bağırarak ağlayacaktım kötü oldum
Bence de canını sıkma. Biz bile burdan senin ne kadar ilgili kılı kürk yaran bi anne olduğunu anlıyoruz. Sen elinden geleni yapmışsındır eminim. Üstelik doğum boy ve kilosuna göre çok iyi durumda. Belki geçiş sürecidir. Allah onarılamayacak sıkıntı vermesin

Biz de bugün bunu konuştuk eşimle haftaya kontrole götürmesek mi acaba diye
Kardeşinin Ankara hacettepede doktor randevusu vardı bugün iptal olmuş mayısa kadar . Özel hastaneleri bilmem ama bizim bulunduğumu şehirdeki özel hastaneyi aradım randevu verdiler sinir oldum

Bence de canını sıkma. Biz bile burdan senin ne kadar ilgili kılı kürk yaran bi anne olduğunu anlıyoruz. Sen elinden geleni yapmışsındır eminim. Üstelik doğum boy ve kilosuna göre çok iyi durumda. Belki geçiş sürecidir. Allah onarılamayacak sıkıntı vermesin
Evet çok doğru

Kızlar izin konusu bugün araştırdım olmuyomuş süt izni dediği için ben çalışmaya başlasam yarı zamanlı çalışcağım o kanundan yararlancağım için olmuyomuş

Kizçeler hepinizi seviyorum.burada bir aile olduk. Bilen akil verdi bilmeyen danisti. Cok iyi oldu hepimize.
Ben hemsireden ogrendigim kadariyla istersen hicbir sey yeme ictigin su süt olur demisti. Tabii bu şekilde kilo alimi nasil olur bilmiyorum.
ilk zamanlar bol bol yedim sonra istahim azaldi,ama her gun 3 5 cay kasigi tahin yemeye devam ediyorum,cifte kavrulmus. Kahvaltida zahter-zeytinyagi yiyorum sutu yaglandirirmis zyagi. Ve aksamlari rezene iciyorum,yaninda kuru dut. (hic guzel degil :((( ) ilk 2 ay ayda 1.5 kilo aldi ama bu ay 650 gr almis ve artik boyle boyle alacaklarmış.ben o yuzden stres yapmadim cunku ne zaman bi gerilsem sut su gibi oluyor ve cocuk da geriliyor. *tahini kuru dutu denemenizi tavsiye ederim. Kuru dutu sicak suya koyup da yiyorum bazen bagirsaklara da iyi geliyor. Kilo boy uyumluysa endiselenmeye gerek yokmus.

Kızlar imdadıma yetişin bu minik atak haftasında mı hesapladım bebek 13. Günde kalan gün 1 diyo girecez mi çıkacaz mı ataktan bi hesaplasanız bana aklım karıştı 5 aralık beklenen doğum tarihi
Benim de olan doğum tar
Boy şuan :62 cm Kilo: 5480 gr.
Bugün 3 ay+1 günlük
Geçen ay boyu 60 cm idi hızlı uzamıştı. Doğum kilosuna göre alım iyi ama bir öncekine göre 800-850 olsa çok iyi derdim fena değil ama beslenmene dikkat et dedi 😔 15 gün sonra kontrole çağırdı. Bağırarak ağlayacaktım kötü oldum
Aylık kontrolünde ne kadar kilo almış ki?

Kızlar izin konusu bugün araştırdım olmuyomuş süt izni dediği için ben çalışmaya başlasam yarı zamanlı çalışcağım o kanundan yararlancağım için olmuyomuş
Ne olmuyomuş?? Açıklar mısın acaip merak ettim. Süt izni olanlar 12 gün gitmiyo dimi işe??

Kizçeler hepinizi seviyorum.burada bir aile olduk. Bilen akil verdi bilmeyen danisti. Cok iyi oldu hepimize.
Ben hemsireden ogrendigim kadariyla istersen hicbir sey yeme ictigin su süt olur demisti. Tabii bu şekilde kilo alimi nasil olur bilmiyorum.
ilk zamanlar bol bol yedim sonra istahim azaldi,ama her gun 3 5 cay kasigi tahin yemeye devam ediyorum,cifte kavrulmus. Kahvaltida zahter-zeytinyagi yiyorum sutu yaglandirirmis zyagi. Ve aksamlari rezene iciyorum,yaninda kuru dut. (hic guzel degil :KK43:(( ) ilk 2 ay ayda 1.5 kilo aldi ama bu ay 650 gr almis ve artik boyle boyle alacaklarmış.ben o yuzden stres yapmadim cunku ne zaman bi gerilsem sut su gibi oluyor ve cocuk da geriliyor. *tahini kuru dutu denemenizi tavsiye ederim. Kuru dutu sicak suya koyup da yiyorum bazen bagirsaklara da iyi geliyor. Kilo boy uyumluysa endiselenmeye gerek yokmus.
650 gramı öpüp başına koy. Lütfen boş yere üzülmeyin yaa

Back
X