Kızlar Allah rızası için bna uyutma yöntemi söyleyin ilk zamanlar yanımda uyuyodu beşikte yatmiyordu sonra annemden kardeşimin tahta beşiğini aldım gazı için ve kundak için iyi olur diye şimdi de elde sallıyoruz iki kişi sallayıp uyutmaya karşı olan ben ayakta sallayıp uyutayim diye dua ediyorum bugün eşim de çıktı dışarı o ben terden öldüm onun içi çıktı ağlamaktan eşim geldi de salladık yine durmaksızın agliyo ya
Valla bizimkini tarttılar canım. Herkes maskeliydi zaten. Ben de tereddütlüydüm ama sağlık ocağındakiler çok rahattı. Sanırım virüsün bebekler üzerinde çok etkili olmamasının rahatlığı onlardaki. Bilemedim
Geçen ay ben evde kendim tartmıştım 6300 çıkmıştı 900 gr almıştı bu ayda ölçtüm 7300 cıktı doğrumu oluyor bilmiyorum boyuda 62 cm bakalım bizimkini ölçecekler mi
Kızlar Allah rızası için bna uyutma yöntemi söyleyin ilk zamanlar yanımda uyuyodu beşikte yatmiyordu sonra annemden kardeşimin tahta beşiğini aldım gazı için ve kundak için iyi olur diye şimdi de elde sallıyoruz iki kişi sallayıp uyutmaya karşı olan ben ayakta sallayıp uyutayim diye dua ediyorum bugün eşim de çıktı dışarı o ben terden öldüm onun içi çıktı ağlamaktan eşim geldi de salladık yine durmaksızın agliyo ya ☹
Canım benim oğlum hiç uyumadı ayakta sallanarak biz de sizin gibi iki kişi battaniyeyle sallayıp uyutuyorduk sonra bebek hamağı aldık en basitinden ondan uyumaya başladı şimdi hep orda uyutuyorum
Kızlar Allah rızası için bna uyutma yöntemi söyleyin ilk zamanlar yanımda uyuyodu beşikte yatmiyordu sonra annemden kardeşimin tahta beşiğini aldım gazı için ve kundak için iyi olur diye şimdi de elde sallıyoruz iki kişi sallayıp uyutmaya karşı olan ben ayakta sallayıp uyutayim diye dua ediyorum bugün eşim de çıktı dışarı o ben terden öldüm onun içi çıktı ağlamaktan eşim geldi de salladık yine durmaksızın agliyo ya
Benimki emerek uyuyo ama bazen onunlada uyumuyo kucakta sallanmak istiyo bence iki kişi sallamaya alıştırma herzaman baş edemezsin çingene beşiği mantıklı gibi bi bak istersen
Ya cnm allah rahmet eylesin çok üzüldüm işte ben inanmazdım böyle şeylere ama doğruymuş hamile kaldım ablamla tartıştık küstük annem babamla ayrı kavgalr sonra eşim işinden dolayı şehir dışına gitti onunla sorunlar fln derken kısa geçiyorum çok ağladım hamileyken ailemde anlayışlı diildi sonuç böle oldu hatta son ayımda bile annemler üstüme geldi haa bende onlara gereksiz yükseldim etki tepki oldu ama hamiledir susalım anlayışlı olalım demediler hiç hala unutamıyorum ama artık bebeğim doğduktam sonra bana güncelleme geldi kimsenin yaptığı umrumda olmuyo kimsenin derdini alıp üzülmüyorum kimse derken ailem bu arada bana yardım edem varsa kabul ederim yoksa umrumda olmaz artık iyi niyetimi hep suistimal ettiler artık en önemlisi allahın emaneti bebeğim onu ve beni kimsenin üzmesine iizn vermem artık
Kıyamam sende az stres yaşamamışsın bencede o stres etkliyo ilk doğumda bulantım vardı hiç kesilmedi zaten ama en azından yatıp dinleniyodum bunda sıkıntı stres mahvetti beni dahada düzeldiğim söylenemez ben ne kadar ihtiyaç duyuyorum bi ablam olmadığı için sendeki durumda zormuş
Canım benim oğlum hiç uyumadı ayakta sallanarak biz de sizin gibi iki kişi battaniyeyle sallayıp uyutuyorduk sonra bebek hamağı aldık en basitinden ondan uyumaya başladı şimdi hep orda uyutuyorum
Benimki emerek uyuyo ama bazen onunlada uyumuyo kucakta sallanmak istiyo bence iki kişi sallamaya alıştırma herzaman baş edemezsin çingene beşiği mantıklı gibi bi bak istersen
Uyuyo uyaniyo emiyo daliyo uykuya hele ki gece benle olmak istiyoda ben ısrarla besigine koyuyorum uzmanların şu okşayarak uyutun konuşun kısmı bizde hiç geçerli olmadı illa ki salla
Onu bilemiyorum o konuda ben de kararsızım halaa bazı uzmanlar tavsiye etmiyor uyku eğitimini benim de içime sinmiyor bir türlü öyle ağlatamam çocuğu bilmiyorum ağlatmadan bi yolu var mı
Uyuyo uyaniyo emiyo daliyo uykuya hele ki gece benle olmak istiyoda ben ısrarla besigine koyuyorum uzmanların şu okşayarak uyutun konuşun kısmı bizde hiç geçerli olmadı illa ki salla
Onu bilemiyorum o konuda ben de kararsızım halaa bazı uzmanlar tavsiye etmiyor uyku eğitimini benim de içime sinmiyor bir türlü öyle ağlatamam çocuğu bilmiyorum ağlatmadan bi yolu var mı
Gördüklerime hep sallayarak uyuyan çocuklar ağlaya ağlaya uyuyo ama benim de içim dayanmiyo bi gün kendi besigine alışsın diye ağladı 5 dk bekledim emzigini tutturmaya çalıştım sonunda tuttu ama içim çok kötü oldu uyuyunca özür diledim ondan sonra da zaten bi daha ağlayınca değil uykusu gelince yatırdım
Sen bebeğini ve ihtiyaçlarını bilirsin canım ona göre hareket et . Ben sabah uyandığında alıyorum ortamıza muhabbet ediyoruz konuşup gülüşüyoruz . Beşiğini çok seviyor gündüz uykuya daldığı anda beşiğine koyuyorum gece zaten hep beşikte ama dediğin gibi her çocuk bir olmaz . 6 Aylık olunca odasını da ayıracağım Allah’ın izniyle
Desteksiz uyuma uyku eğitimi güzel bi şey ama yapabilene . Her çocuk da bir olmuyo ki ağlatarak uyutmanın yarardan çok zararı olur bence desteksiz uyuyacak diye niye ağlatıyım çocuğumu . Her eğitim ağlamalı değil tabi ama ne bileyim alıştım kucakta uyutmaya o da seviyor istiyor istediği gibi olsun rahat uyusun da