golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben de senin gibi düşünüyorum niye ağlayayım ki bebeğimi benim ondan başka işim mi var diyeDesteksiz uyuma uyku eğitimi güzel bi şey ama yapabilene . Her çocuk da bir olmuyo ki ağlatarak uyutmanın yarardan çok zararı olur bence desteksiz uyuyacak diye niye ağlatıyım çocuğumu . Her eğitim ağlamalı değil tabi ama ne bileyim alıştım kucakta uyutmaya o da seviyor istiyor istediği gibi olsun rahat uyusun da
Dogum kılosu ne kadardı bızımkıde bu cıvarlardada merak ettımBiz şimdi geldik sağlık ocağından kilo ölçtüğüm gibi 6.300 geldi. Boy 64. Doğum kilosuna göre iyi kilosu dedi. Öbür ay bakarız dedi. Alerjik gözüküyor olabildiğince geç başlayın ek gıdaya dedi. Zaten benim de hiç niyetim yok 6.5 aydan önce başlamaya. Kan ilacını da verdi, kullanıcam bu sefer. Şimdilik uyuyor bebiş, atel takibindeyiz bakalım.
3200kusurduDogum kılosu ne kadardı bızımkıde bu cıvarlardada merak ettım
3200küsür. İlk 5 ay doğum kilosunu 2ye katlamasını bekleriz sizinki 4.ayda katlamış dedi, yeterli dedi.Dogum kılosu ne kadardı bızımkıde bu cıvarlardada merak ettım
Bestiron u kim önerdi canımBen kullanmıcaktım canım araştırdım şimdi bestiron alıcam çünkü bebeklerin eksikliği varsa aşırı yorgunluk başını tutamama gibi şeyler oluyomuş tercih meselesi tabi ama fazlalığı kötü sonuçlara yol açsa devlet herkese
Vermezdi gibi geliyo
4.ay atağına hızlı bir giriş yaptık artık bütün uyutma teknikleri yalan olduKızlar Allah rızası için bna uyutma yöntemi söyleyin ilk zamanlar yanımda uyuyodu beşikte yatmiyordu sonra annemden kardeşimin tahta beşiğini aldım gazı için ve kundak için iyi olur diye şimdi de elde sallıyoruz iki kişi sallayıp uyutmaya karşı olan ben ayakta sallayıp uyutayim diye dua ediyorum bugün eşim de çıktı dışarı o ben terden öldüm onun içi çıktı ağlamaktan eşim geldi de salladık yine durmaksızın agliyo ya ☹
38i bekliyorum ben. Ama ateşten çok huzursuzluğu varsa veriyorum. Ateşi var ama genel durumu iyiyse vermiyorum. Geçen ateşi yoktu ama inliyordu ağrıdan o zaman verdim mesela.Biraz ateşle savaşsın istiyorum, kontrolşü. Büyügünde 39.5 a kadar bekliyorum. Ama ben böyle yapıyorum diye sen yapmaDün aşıdan geldiğinden beri kız değişti ateşi 37,6 37,4 kızlar ateş düşürücü vermedim siz ateşi kaç olunca veriyorsunuz
Kesinlikle cnm bizde eşimle hiç tartışmazdık hamilelikte beni sevmediğini istemediğini fln düşündüm hep niyeyseHamilelik hele ilk hamilelik çok sıkıntılı ya. Bilmediğin seni korkutan bir süreç bir sürü endişe aşırı hassas bir ruh hali. Ben hamilelikte her şeye o kadar çok ağlıyordum ki. Şu an düşününce bir türlü anlam veremiyorum. Eşim saçma sapan bir şey söylüyordu ben ağlıyordum ondan uzaklaşıp ki ota çöpe ağlayan biri değilimdir. Ama şimdi düşününce sanırım anlaşılamamanın verdiği hayal kırıklığından dolayı ağlıyordum. Normalde mutlaka tepki veririm çünkü. Hamilelik gerçekten etraftaki insanların bilinçlenmesi gereken özel bir dönem. İnsan bambaşka biri oluyor. Ancak etrafta bilinçli insan olmuyor
Evet canım en ihtiyacım olduğu zaman yoktu hala da yok ama herşeyi hallettik çok şükür daha bencil bi insan oldum artık ama mutluyum bu durumdan benimde o lohusalık hali bitmedi ne zaman heralde yürümeye başlayınca falan biticek yada konuşmaya başlayıncaKıyamam sende az stres yaşamamışsın bencede o stres etkliyo ilk doğumda bulantım vardı hiç kesilmedi zaten ama en azından yatıp dinleniyodum bunda sıkıntı stres mahvetti beni dahada düzeldiğim söylenemez ben ne kadar ihtiyaç duyuyorum bi ablam olmadığı için sendeki durumda zormuş
Kıyamam ya bende arada aynı sıkıntıyı yaşıyorum ayakta sallanmayı reddediyo ama kucağımda sallardım ayakta yine bi düzen otturduk bence uykusunun geldiği zamanı dikkatle izle mesela kulak kaşıma gözüne elleme esneme gibi bide tam uykuya dalmadan bizimki bi ağlama krizi yapıyo anlıyorumki dayanırsam uyur devamlı hareketlerini takip etmek gerekiyo işte biKızlar Allah rızası için bna uyutma yöntemi söyleyin ilk zamanlar yanımda uyuyodu beşikte yatmiyordu sonra annemden kardeşimin tahta beşiğini aldım gazı için ve kundak için iyi olur diye şimdi de elde sallıyoruz iki kişi sallayıp uyutmaya karşı olan ben ayakta sallayıp uyutayim diye dua ediyorum bugün eşim de çıktı dışarı o ben terden öldüm onun içi çıktı ağlamaktan eşim geldi de salladık yine durmaksızın agliyo ya
Uykusunun geldiği belirtileri anlıyorum o inatla battaniyeyle ayakta sallayalım istiyo kucağıma alıyorum da sallıyorum o da yok o bana hükmediyor yaniKıyamam ya bende arada aynı sıkıntıyı yaşıyorum ayakta sallanmayı reddediyo ama kucağımda sallardım ayakta yine bi düzen otturduk bence uykusunun geldiği zamanı dikkatle izle mesela kulak kaşıma gözüne elleme esneme gibi bide tam uykuya dalmadan bizimki bi ağlama krizi yapıyo anlıyorumki dayanırsam uyur devamlı hareketlerini takip etmek gerekiyo işte bi
Ayakta sallanmayı redettiği zaman yatırınca bi oyuncağı elimle sallayıp ona takılmasını sağlıyodum bazen ona dalıp unutuyodu cnm deniyebilirsin belkiUykusunun geldiği belirtileri anlıyorum o inatla battaniyeyle ayakta sallayalım istiyo kucağıma alıyorum da sallıyorum o da yok o bana hükmediyor yani
Tutması gerekiyor bence de. Ama belki senin bebişin süreci daha uzundur. Doktoru arayıp sor istersen. Özellikle özel hastane varsa oralarda arayıp doktora sorabilirsinAşıyı yeni yaptıran arkadaşlarım walla allah kolaylık versin bizimki bi hafta huysuz dolaştı ne yapıcağımızı şaşırdık tam 7. Gün bitti gülmeye başladı bide kızlar bişey sorucam
Şimdi kızımı yüzüstü yatırırdım arada böle kafayı kaldırıp falan elini emmeye başlardı şimdi yüzüstü koyuyorum dönmeye çalışıyo dönemezse göğsünü kaldırıp sağa sola bakıyo bi 30 sanıye sonra kafasını taşıyamıyo tak yere vuruyo bende korktum göğsünün altına yastık koyuyorum ama artık kafasını tutması gerekmezmi bu doktora gidememekten herşeye takıyorum artık
Olabilir canım bakayım avutabilirsemAyakta sallanmayı redettiği zaman yatırınca bi oyuncağı elimle sallayıp ona takılmasını sağlıyodum bazen ona dalıp unutuyodu cnm deniyebilirsin belki
Evet cnm endişelendim açıkcası bikaç gün bakıcam ona göre arıcam doktorunuTutması gerekiyor bence de. Ama belki senin bebişin süreci daha uzundur. Doktoru arayıp sor istersen. Özellikle özel hastane varsa oralarda arayıp doktora sorabilirsin
Seninki biraz daha tombiş ya kaldırıyor ama taşıyamıyor da olabilir. Sonuçta kasları daha çok zayıf onların. Sıkıntılı bir şey yoktur inş endişelenme ama sor tabiEvet cnm endişelendim açıkcası bikaç gün bakıcam ona göre arıcam doktorunu
Olabilir cnm maşallahı varSeninki biraz daha tombiş ya kaldırıyor ama taşıyamıyor da olabilir. Sonuçta kasları daha çok zayıf onların. Sıkıntılı bir şey yoktur inş endişelenme ama sor tabi
MaalesefOlabilir cnm maşallahı vareskiden olsa yarın doktordaydım ama şimdi doktorda gelmeyin diyo bu süreçte kendi kendimizin doktoru oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?