2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de senin gibi düşünüyorum niye ağlayayım ki bebeğimi benim ondan başka işim mi var diye yalnız bugün bir video izledim kadın bir süre sonra kucakta da uyumamaya başladı diyor sonra emerek uyumuş sonra o da etkisini yitirince kucakta zıplayarak uyutmuş böyle böyle 6. Aya varmışlar en son eğitim vermek zorunda kalmış anlattığına göre onun kullandığı yöntemde bebeği fazla ağlamamış ama bu her bebekte öyle olmaz. Onu dinleyince ben de direnebildiğim kadar direneyimm dedim olmadığı yerde bakarız duruma göre karar veririz

Uyumuyo kızlar atak diyodumya vazgeçtim en azından kendi kızım adına huysuz hep öyle kalacak bence çocuk uykuya karşı direniyo resmen

Dogum kılosu ne kadardı bızımkıde bu cıvarlardada merak ettım

4.ay atağına hızlı bir giriş yaptık artık bütün uyutma teknikleri yalan oldu ne desem boş kız sabah 5 den beri uyanık aşıdan dolayı ateşi de 37,6 falan

Dün aşıdan geldiğinden beri kız değişti ateşi 37,6 37,4 kızlar ateş düşürücü vermedim siz ateşi kaç olunca veriyorsunuz

Dün aşıdan geldiğinden beri kız değişti ateşi 37,6 37,4 kızlar ateş düşürücü vermedim siz ateşi kaç olunca veriyorsunuz
38i bekliyorum ben. Ama ateşten çok huzursuzluğu varsa veriyorum. Ateşi var ama genel durumu iyiyse vermiyorum. Geçen ateşi yoktu ama inliyordu ağrıdan o zaman verdim mesela.Biraz ateşle savaşsın istiyorum, kontrolşü. Büyügünde 39.5 a kadar bekliyorum. Ama ben böyle yapıyorum diye sen yapma)

Kesinlikle cnm bizde eşimle hiç tartışmazdık hamilelikte beni sevmediğini istemediğini fln düşündüm hep niyeyse
İkinci çocukta bu evhamlar bityo heralde herşeyi ilk bebek çekiyo hem anne baba için hem bebek içinde aynı aslında

Evet canım en ihtiyacım olduğu zaman yoktu hala da yok ama herşeyi hallettik çok şükür daha bencil bi insan oldum artık ama mutluyum bu durumdan benimde o lohusalık hali bitmedi ne zaman heralde yürümeye başlayınca falan biticek yada konuşmaya başlayınca

Kıyamam ya bende arada aynı sıkıntıyı yaşıyorum ayakta sallanmayı reddediyo ama kucağımda sallardım ayakta yine bi düzen otturduk bence uykusunun geldiği zamanı dikkatle izle mesela kulak kaşıma gözüne elleme esneme gibi bide tam uykuya dalmadan bizimki bi ağlama krizi yapıyo anlıyorumki dayanırsam uyur devamlı hareketlerini takip etmek gerekiyo işte bi

Aşıyı yeni yaptıran arkadaşlarım walla allah kolaylık versin bizimki bi hafta huysuz dolaştı ne yapıcağımızı şaşırdık tam 7. Gün bitti gülmeye başladı bide kızlar bişey sorucam
Şimdi kızımı yüzüstü yatırırdım arada böle kafayı kaldırıp falan elini emmeye başlardı şimdi yüzüstü koyuyorum dönmeye çalışıyo dönemezse göğsünü kaldırıp sağa sola bakıyo bi 30 sanıye sonra kafasını taşıyamıyo tak yere vuruyo bende korktum göğsünün altına yastık koyuyorum ama artık kafasını tutması gerekmezmi bu doktora gidememekten herşeye takıyorum artık

Uykusunun geldiği belirtileri anlıyorum o inatla battaniyeyle ayakta sallayalım istiyo kucağıma alıyorum da sallıyorum o da yok o bana hükmediyor yani

Uykusunun geldiği belirtileri anlıyorum o inatla battaniyeyle ayakta sallayalım istiyo kucağıma alıyorum da sallıyorum o da yok o bana hükmediyor yani
Ayakta sallanmayı redettiği zaman yatırınca bi oyuncağı elimle sallayıp ona takılmasını sağlıyodum bazen ona dalıp unutuyodu cnm deniyebilirsin belki

Tutması gerekiyor bence de. Ama belki senin bebişin süreci daha uzundur. Doktoru arayıp sor istersen. Özellikle özel hastane varsa oralarda arayıp doktora sorabilirsin

Evet cnm endişelendim açıkcası bikaç gün bakıcam ona göre arıcam doktorunu
Seninki biraz daha tombiş ya kaldırıyor ama taşıyamıyor da olabilir. Sonuçta kasları daha çok zayıf onların. Sıkıntılı bir şey yoktur inş endişelenme ama sor tabi

Seninki biraz daha tombiş ya kaldırıyor ama taşıyamıyor da olabilir. Sonuçta kasları daha çok zayıf onların. Sıkıntılı bir şey yoktur inş endişelenme ama sor tabi
Olabilir cnm maşallahı var eskiden olsa yarın doktordaydım ama şimdi doktorda gelmeyin diyo bu süreçte kendi kendimizin doktoru oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…