Bizim oto koltuğu da vardı aldığımız arabada ama malum sebeplerden hiç kullanamadık. Muhtemelen artık küçük gelir. Yenisi alınacak pahalı evet. Nerdeyse bebek arabası fiyatlarındaBu arada oto koltuğu baktınız mı çok pahalılar
Her çocuk aynı değil canım benim oğluma devlet aşıları her seferinde ateş yapıyor ama bu yapmadı ilaç da kullandık gerçi onun da etkisi var tabiYaptırıp stresinden kurtulayım o zaman nedense bu aşıdan geriliyorum ya
Özel aşılar aşı kartında yok diye biliyorum canım . Menenjit aşısı yapılıyor ama b ve acwy tip olanını özel yaptırıyoruz . Çeşit çeşit yaniBide şimdi aşı kartına baktım meningokok(mcv) mu dediğiniz kızlar 9.aya koymuşlar kartta onu bide normal menenjit aşısı yapılmış gözüküyo 6. Ayda tekrAr yapılcak
6 Aylık olunca alırız diyorduk yavaş yavaş bakarız artık güvenlikli adac testinden geçmiş bi model almamız lazım bebek arabasının pusetine sığmıyor . Bi indirim olsa da yakalasak gerçekten çok pahalıBu arada oto koltuğu baktınız mı çok pahalılar
Ay kafam karıştı benimde doktorada gitmedik 2 aydır rota yazıyo mesela kartta ama rotada özel diilmi menenjit b diye yazmamış sadece menenjit yazıyodu bize hastaneden vermişlerdi bu kartı bir sürü aşı yazmışlar hangi ay ne yazıyosa yaptırıyodum hiç araştırmadımÖzel aşılar aşı kartında yok diye biliyorum canım . Menenjit aşısı yapılıyor ama b ve acwy tip olanını özel yaptırıyoruz . Çeşit çeşit yani
Bende atak haftasına inanmıyorum atağın bitmesine 4 gün kala başladı huysuzluk hala devam güya atak da değilizBen artık atak hesaplamasina da inanmıyorum ataktan çıktık şu an uyku problemi daha çok bence çocuk o dönem neye karşı ihtiyacı ve huzursuzluğu varsa onu yansıtıyor uykusu düzeni tamamen değişti
Bizim aşı kartımızda rota yazmıyor . Hastaneden verilen takip kartında yazıyorAy kafam karıştı benimde doktorada gitmedik 2 aydır rota yazıyo mesela kartta ama rotada özel diilmi menenjit b diye yazmamış sadece menenjit yazıyodu bize hastaneden vermişlerdi bu kartı bir sürü aşı yazmışlar hangi ay ne yazıyosa yaptırıyodum hiç araştırmadım
Anladım cnm bizimde zaten hastanenin verdiğinden başka kartımız yok hep ona bakarak yaptırıyorumBizim aşı kartımızda rota yazmıyor . Hastaneden verilen takip kartında yazıyor
6 aydan sonra diye biliyorum cnm bizimkininde ayakları sarkıyo ana kucağındanKızlar dışarıdayım bebek arabasında uyuyor ben de sitenin bahçesine iniyorum şimdi fark ettim bizim kızın bacakları artık bebek arabasının ana kucağına sığmıyor diğer büyük olan parçaya ne zaman geçiliyor normal de
Cnm geçen bende tarttım telaş yaptım çok kilomu aldı diye meğerse yalnış ölçmüşüm başka bi sebepten doktora gidince anladık bazen hatalar olabiliyo belki vermemiştir bile aynı dır kaşıklara bi şekilde alışıcaklar bizimki çok seviyo ama farkediyorum kaşığıda biberonla emer gibi yapıyo meyve süzgeçlerinden alabilrsin onu kendi ağzına götürüp tatlara alışabilir içine sebze de koyuluyoKızlar uzun zandir hiç giremedim bakamadım kızım okadar huysuzki aksama kadar kucakta yapışık geziyoruz resmen gündüzleri uyku yok neredeyse 15 20 dk en fazla uykusu buarada 2 aydir ben evde tartıyorum kızımı gecen ay 7300 du her ay 1 kilo aldı doğduktan sonra dün yine tarttim 7200 olmuş 1 ayda almayı bırak düşmüş sütüm yetmiyor artık sanırım erken ek gıdaya baslamayi düşünüyorum yoğurt çorba tattirdim bir iki kez pek sevmedi çıkardı dün eşime mama aldirdim kaşıkla denedim almadı biberonla verdim diliyle ittiriyor bilmiyorum ne olcak böyle
Huysuz bebek kulubü Hoşgeldn canımKızlar şu süreçler cidden acaip. Bebeklerde atak mı sıçrama mı amuda kalkma mı bilmiyorum ama kızım tamamen huy değiştirdi. Ağlayarak uyanma ağlayarak uyuma. Bıraktığım an bağırma çok şaşkınımbazen napıcağımı şaşırıyorum cidden. Sebebini de anlamıyorum. Dişe bağladım artık Dün eşime ben 2. Çocuktan vazgeçtim dedim
Teşekkür ederim menenjit demişti 6.ayda onu yine konuşuruz o zaman bidahaki kontroldeMenenjit b tipi
Uyku eğitimi diyince onların bahsettiği bebeği yatağa at odadan çık, yada kademeli ayrıl falan. Çocuğun bize olan ihtiyacını biz biliyoruz zaten. Aramızdan kimse de bunu yapmaz. Bizim uyku eğitimi dediğimiz şey, yibe çocugum yanında olup desteksiz yada ufak desteklerle uyutmak. Sallamadan, emmeden uyutmak, gece sık sık uyanmasını engellemek, belli bir düzende uyutmak, pışpışla uyutmayı öğretmek bile benm için bir uyku eğitimi. Ve bence gerekli. Uyku önemli anne için de bebek için de. Beyinleri de uykuda gelişecek. Uyuya uyuya büyücekler minikler.Kızlar insatgramda psk oya çanak 100 maddede uyku konusunu paylaşmış okuyan varmı aranızda kesinlikle uyku eğitimini desteklemiyo eğitim diye bişey olamaz diyo ama bebeğin uykusu için kendimiz ve ortam adına çok çabalamamız gerektiğini söylüyo anneyle vakit geçirmek için uykuya direnirler fln demiş hatta memede uyuyan bebeğin çok sağlıklı olduğunu bunun için sevinilmesi gerektiğini falan yazmış ben ztn uyku eğitimi sabrını kendimde göremiyordum ama kendimi hazırlamaya çalışıyodum çünkü böylede ağlıyo diye kafam karıştı iyice şuna eminim ama uyumayan bebek eşittir yorgun mutsuz anne bi böle bi döngü 2 yaşına kadar böyle diyip salıcam yakında walla artıkkk bide önemli olan ayına göre uyuması gereken miktarı almasıymış eğer gündüz bunu tamamlıyosa gece uyanıyosa önemli diil diyo
Evet aynen öyle ve ben gece uykularında düzeni böyle böyle oturttum şuan gündüzler bazen sorunlu amaUyku eğitimi diyince onların bahsettiği bebeği yatağa at odadan çık, yada kademeli ayrıl falan. Çocuğun bize olan ihtiyacını biz biliyoruz zaten. Aramızdan kimse de bunu yapmaz. Bizim uyku eğitimi dediğimiz şey, yibe çocugum yanında olup desteksiz yada ufak desteklerle uyutmak. Sallamadan, emmeden uyutmak, gece sık sık uyanmasını engellemek, belli bir düzende uyutmak, pışpışla uyutmayı öğretmek bile benm için bir uyku eğitimi. Ve bence gerekli. Uyku önemli anne için de bebek için de. Beyinleri de uykuda gelişecek. Uyuya uyuya büyücekler minikler.
İşte benim kafam burda karışıyo ben pış pış yapmayı denedim sonra rutin oluşturdum sakin müzik açıp karnını doyurup sarılıp yerine bırakma hepsini denedim ama hiç başarılı olamadım belki 2 gün denedim ondan bilmiyorm yada benim bebeğim buna uygun ve hazır diil ve bende tabiUyku eğitimi diyince onların bahsettiği bebeği yatağa at odadan çık, yada kademeli ayrıl falan. Çocuğun bize olan ihtiyacını biz biliyoruz zaten. Aramızdan kimse de bunu yapmaz. Bizim uyku eğitimi dediğimiz şey, yibe çocugum yanında olup desteksiz yada ufak desteklerle uyutmak. Sallamadan, emmeden uyutmak, gece sık sık uyanmasını engellemek, belli bir düzende uyutmak, pışpışla uyutmayı öğretmek bile benm için bir uyku eğitimi. Ve bence gerekli. Uyku önemli anne için de bebek için de. Beyinleri de uykuda gelişecek. Uyuya uyuya büyücekler minikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?