• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Çapa tıpın dahiliye doktoru koronovirus olmuş yoğun bakımdaymış. Bir süre hastaneye gitmesek daha iyi. Cuma günü aşıyı sağlık ocağında yaptırcam en azından daha az hasta vardır, hem de uzmanlık doktorları kadar yurt dışına gitmezler.
Aynı bende yarın aşı için gidicem rotaya kısmet olursa🙄

Gündüz uykuları nasıl kızlar? Eskiden 1-3 saat uyurdu şimdi yine aynı ama hep ayağımda. Nerdeyse son bir haftadır yerine koymuyorum pek, ayağımda 2 saat de bekletsem koyunca hoopp geri uyanıyor
Ben ayağımda sallayamadığım için alışmadı. Kv sallıyor ama alışacak kadar bırakmadım. Bazen kucağımda uyumak istiyor bazen emerken bazen beşikte sallıyorum bazen kendi kendine olduğu yerde uyuyor. Net bi yöntem yok yani duruma göre değişiyor

Ben gündüzleri 2 saat uyanık kalıyor sonra kısa kısa da olsa uyuyor 30 dk filan hiç öyle 3 - 2 uyumaz rekor 1 saat . Akşamları da 21:15 te odaya gidiyoruz gece lambasını yakıp altının değişiyorum emzirmeye başlıyorum o ara ya uyuyor yada yatağına yatırıp emzik veriyorum . Uyku arkadaşını da veriyorum yanına odadan çıkıyorum ilk mırıldanıyor filan sonra uyuyor . Alıştırdım 40 günlükten beri böyle yapıyorum

Gündüz uykuları nasıl kızlar? Eskiden 1-3 saat uyurdu şimdi yine aynı ama hep ayağımda. Nerdeyse son bir haftadır yerine koymuyorum pek, ayağımda 2 saat de bekletsem koyunca hoopp geri uyanıyor
Alıştırma canım bana çok dediler dinlemedim uykusuz kalsın daha iyi benim öyle sallamaktan bir yıl içinde topuklarımda kemik gibi nasır çıkmıştı bir uykusuz kalır iki uykusuz kalır üçte alışır insan tuvalet tutmaktan ayak ağrısından mahvoluyor başta rahat geliyor kitap okumak telefona takılmak vs güzel oluyor ama sonra çok can sıkıcı bir hal alıyor ayağa aşılması

Ben ayağımda sallayamadığım için alışmadı. Kv sallıyor ama alışacak kadar bırakmadım. Bazen kucağımda uyumak istiyor bazen emerken bazen beşikte sallıyorum bazen kendi kendine olduğu yerde uyuyor. Net bi yöntem yok yani duruma göre değişiyor
maşAllah
Aynı bizimki emerek uyuma kısmı hariç benim memeler arızalı galiba ikisi de emmediğine göre 😒😒😒

Alıştırma canım bana çok dediler dinlemedim uykusuz kalsın daha iyi benim öyle sallamaktan bir yıl içinde topuklarımda kemik gibi nasır çıkmıştı bir uykusuz kalır iki uykusuz kalır üçte alışır insan tuvalet tutmaktan ayak ağrısından mahvoluyor başta rahat geliyor kitap okumak telefona takılmak vs güzel oluyor ama sonra çok can sıkıcı bir hal alıyor ayağa aşılması
Çok sağol inşaallahhh

Ben doktorumuzla görüştüm gitmicem hastaneye rotayı da evde tanıdık bir hemşireye yaptırabilirsin dedi ama onun için hemşire yok mecbur sağlık ocağına gidicez

Selam Kızlar 3 4 gündür bi kırgınlık vardı üzerimde. Nane limon içtim.Dün arttı. Bugün sabah 6 da uyandım hapşırma halsizlik çok fenayım. Bi tylol hot içtim artık. Mecbur kaldım durum kötüye gidiyor çünkü. Kar zarar hesabı yapınca içtim artık. İnş bebeğime zararı olmaz

Son düzenleme:
Selam Kızlar 3 4 gündür bi kırgınlık vardı üzerimde. Nane limon içtim.Dün arttı. Bugün sabah 6 da uyandım hapşırma halsizlik çok fenayım. Bi tylol hot içtim artık. Mecbur kaldım durum kötüye gidiyor çünkü. Kar zarar hesabı yapınca içtim artık. İnş bebeğime zararı olmaz
Geçmiş olsun keşke anneler hiç hasta olmasa 😓insan ne yapacağını şaşırıyo

Geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor sabahları tedirginim buaralar dikkat etmek lazım bol bol c vitamini almak lazim malum virus vakası 47 oldu :(

Geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor sabahları tedirginim buaralar dikkat etmek lazım bol bol c vitamini almak lazim malum virus vakası 47 oldu :KK43:
BEnde çok korkıyorum aşı olduk geldik şimdi kızlar bu aşılar ne pahalı ya meningekok 450 civarıymış heralde sanırım 3 dozmuş rotayı saymıyorum bile biz bu miniklere çalışıyoruz 😂

Back
X