2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende de çıkmıştı o şase çok etkili ama 2 hafta sonra tekrar hortluyor maalesef umarın sizde olmaz. Bence hamileliğin doğasında idrar yolu enfeksiyonu var herkeste duydum 2 hamileliğimde de geçirdim

Ya garip olan halen benim göğüslerden süt yada vb. Gelmedi normal mi bu durum

Bende de gelmedi oğluma hamileliğimde de gelmemişti ama doğumdan 1 gün sonra gelmişti bence sorun değil

Oğlumda 19 aylık çişi bıraktı o zamana kadar ütüledim o ara çamaşır yetiştiremeyince ütü işi bitti. Ayrı yıkama isi de kreşe başlayınca bitti o zaman artık bizim gibi dış çevreye karıştığını düşündüm artık bizim çamaşırlarımız ile yıkanabilir geldi.

Nasıl bir masajmış bize de söyleyebilir misin canım?

Ben ilk gebelikte 18 kilo almıştım bunda şuan 11 aldım. Ben sütü marketten küçük kutu sütlerden alıyorum . Yoğurdu sutcuden süt alıp yoğurt yapiorum.

Kizlar sanci nasil birsey benim bugün adet olacakmış gibi sancim oluyor kasiklarim batıyor uzandım şimdi sanki daha da arttı gibi arada bi geçiyor sonra yine başlıyor
Bana doktor dinlenip gecmezse,kasilma ve sanci ritmik olursa 10 dk da bir ve giderek siddetlenirse gercek sanci demisti.Bugun cok yordun mu kendini ?

Ne güzel ozaman bende bir bakayım
Teşekkürler balim

Nasıl bir masajmış bize de söyleyebilir misin canım?

Yumuşak hafif hareketlerle kesinlikle bastırmadan yapılan hareketler var.
Parmak uçlarıyla hafif darbeler piyano çalma şeklinde, memenin en dış çevresinden parmak uçlarıyla göğüs ucuna doğru hafifçe parmaklar hareket bitiminde birleştirecek şekilde ovmak gibi hareketler var. İnternette de bazı videolar var .ben çok erken denedim ve etkisini gördüm şimdi de 38. Haftayı bekliyorum. Bence muhim olan oradaki kanallari uyarmak bastırmadan kanallara zarar vermeden

Aaa neden ki benimde bazen canım çok istiyor 2 kaşık falan atiyorum
Bazı toksik madde birikimleri varmış şimdi tam açıklamasını bilmiyorum. Ben yemiyorum ama yediğim sebze ve meyveler de ne kadar faydalı bilmiyorum yani neticede ilaclamayla üretilmiş falan. Çok takılmamak lazım ama bal tatlı ya fazla da kaçırmamak lazım doğal bari onu yiyim dememek lazım

Neyin doğalı kaldiki geçenlerde kahvaltıda petekli bal vardi annem zamanında kızım biz arıcılık yaptık bu petek mum hazir bak dedi
Şaşırdım ama...mum hazır koyuluyormus
Arı kısa sürede yapıyormus bali
tabi bu söylediğim 1970ler yinede doğal olan

Sürekli iç çamaşırım ıslanıyor sanki 2 3 damla su gelmiş gibi, ve bugün duş sonrası fark ettim sanki vajinada değişimler başlamış. Var m böyle hisseden???
Camasirimin islanmasi terlemekten oluyor ama genital bolge terlemesini ilk kez hamilelikte yasiyorum. Vajinal degisimle ilgili bir sey diyemem goremiyorum zaten o bolgeyi artik

Camasirimin islanmasi terlemekten oluyor ama genital bolge terlemesini ilk kez hamilelikte yasiyorum. Vajinal degisimle ilgili bir sey diyemem goremiyorum zaten o bolgeyi artik

Yok terleme değil bariz içerde gelen bir şey su gibi aynı.
Ben görüyorum hala özelikle dikkat ettim değişlk var gerçekren

Bi şikayetim yoktu. Her ay idrar tahlili yapılıyor orda çıktı

Bende rutin tahlil istenmedi hiç.. Anca sikayetim olunca yapildi.. Ee ama enfeksiyonda filan yanma vsvs biseyler oluyodu sanki.. Demekki anlasilmiyo enfeksiyon aşırı endişe yapilcak bir durum mu bilmiyorum ama doktorun soylediklerine göre hareket edersen bence yoluna girer hersey bence endise etme hemi

Saol canım yapıyorum doktorun söylediklerini bakalım inşallah sorun olmaz. Hiç belirti olmayınca korktum. Sinsi bişeymiş demek

Benimde ayaklarim sisti bazende ayak tabanim aciyor oyuzden penguven gibi yurumeyw basladim o eski halimden easer kalmasi

Kizlar sanci nasil birsey benim bugün adet olacakmış gibi sancim oluyor kasiklarim batıyor uzandım şimdi sanki daha da arttı gibi arada bi geçiyor sonra yine başlıyor

Şimdi nasıl oldun geçti mi?

Bende denerim olmadı teşekkürler bilgi icin

Sürekli iç çamaşırım ıslanıyor sanki 2 3 damla su gelmiş gibi, ve bugün duş sonrası fark ettim sanki vajinada değişimler başlamış. Var m böyle hisseden???

Bende 2 3 damla ıslaklık hissediyorum ama ter akıntı yada belki cisimi mi kaçırıyorum diye düşünüp kahrolmak endişelenmedim her gittiğimde bebeğin suyuna bakıyor doktor ve iyi diyor. Ama bende bu hamileliğimde gential bölgeden çok terliyorum

Dudak kısmı daha çok kalınlaşmış gibi internetten de baktım, renginde kararma olabiliyormuş ve daha çok kan gidiyormuş hamilelik döneminde

Bende göremiyorum acıkcası ama normal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…