Kızlar bugünkü kontrolümde idrar tahlili yapılmıştı. Sonuçlar geç çıktı doktorla konuşamadım ama hemşiresi aradı enfeksiyon varmış manurol şase verdi. Pazartesi de kültür vermem gerekiyormuş. Panik yapmamalıyım dimi normalmidir bu
Ya garip olan halen benim göğüslerden süt yada vb. Gelmedi normal mi bu durum
Ben kızımınkileri 2 yaşına kadar utulemistim ama 5 yaşına kadarda herşeyini ayri yikadim.
Göbek düşene kadar degilde 40 i çıkıp dış ortama bağışıklık kazanana kadar utulemenizde fayda var.zaten bi basmalik minnacik iç badiler.
Ben ilk gebeliklerde süt gelmeme durumu falan oluyor diye göğüs masajı öğrendim süt miktarını çok hızlı bir şekilde%40 oranında arttiriyormus. Ben bu kadar hızlı olacağına inanmamıştım o yüzden 24. Haftada hafif hafif yapmaya başlamıştım hızla göğüslerim büyüdü sonra süt gelmeye başladı . Ben de hemen uyarmayi bıraktım şimdi küçüldüler ama 38. Haftada tekrar yapmaya baslicam . Hatta doğum sancıları yaşarken göğüs masajı yapmak hem doğumu destekleyici etki yapıyormuş hem de meleğim doğduğunda sütsüz kalmaz inşallah. Şuan benim de goguslerimde her hangi bir süt belirtisi akıntı vs yok.
Ben ilk gebelikte 18 kilo almıştım bunda şuan 11 aldım. Ben sütü marketten küçük kutu sütlerden alıyorum . Yoğurdu sutcuden süt alıp yoğurt yapiorum.Balı Kars tan aliyoruz bal bal ona eminimde sütü bilemiyorumilkte çok süt içtim dişler falan saglikli maşallah kemik yapısı iyi ama ikincide bi usengeclik rahatlık geldi cok ihmal ediyorum beslenmeyi.kizda 26 kilo almıştım bunda simdilik 12 kilo dayım .yesem dert yemesem dert.
Bana doktor dinlenip gecmezse,kasilma ve sanci ritmik olursa 10 dk da bir ve giderek siddetlenirse gercek sanci demisti.Bugun cok yordun mu kendini ?Kizlar sanci nasil birsey benim bugün adet olacakmış gibi sancim oluyor kasiklarim batıyor uzandım şimdi sanki daha da arttı gibiarada bi geçiyor sonra yine başlıyor
Evet biraz yordum ritmik değil gibi kasikladkmda bi baskı var sürekli wc ye gidiyorum biraz dinleneyim umarım geçerBana doktor dinlenip gecmezse,kasilma ve sanci ritmik olursa 10 dk da bir ve giderek siddetlenirse gercek sanci demisti.Bugun cok yordun mu kendini ?
Ne güzel ozaman bende bir bakayımBen ilk gebeliklerde süt gelmeme durumu falan oluyor diye göğüs masajı öğrendim süt miktarını çok hızlı bir şekilde%40 oranında arttiriyormus. Ben bu kadar hızlı olacağına inanmamıştım o yüzden 24. Haftada hafif hafif yapmaya başlamıştım hızla göğüslerim büyüdü sonra süt gelmeye başladı . Ben de hemen uyarmayi bıraktım şimdi küçüldüler ama 38. Haftada tekrar yapmaya baslicam . Hatta doğum sancıları yaşarken göğüs masajı yapmak hem doğumu destekleyici etki yapıyormuş hem de meleğim doğduğunda sütsüz kalmaz inşallah. Şuan benim de goguslerimde her hangi bir süt belirtisi akıntı vs yok.
Nasıl bir masajmış bize de söyleyebilir misin canım?
Aaa neden ki benimde bazen canım çok istiyor 2 kaşık falan atiyorumGebelikte bal yenmesi önerilmiyor
Bazı toksik madde birikimleri varmış şimdi tam açıklamasını bilmiyorum. Ben yemiyorum ama yediğim sebze ve meyveler de ne kadar faydalı bilmiyorum yani neticede ilaclamayla üretilmiş falan. Çok takılmamak lazım ama bal tatlı ya fazla da kaçırmamak lazım doğal bari onu yiyim dememek lazımAaa neden ki benimde bazen canım çok istiyor 2 kaşık falan atiyorum
Neyin doğalı kaldiki geçenlerde kahvaltıda petekli bal vardi annem zamanında kızım biz arıcılık yaptık bu petek mum hazir bak dediBazı toksik madde birikimleri varmış şimdi tam açıklamasını bilmiyorum. Ben yemiyorum ama yediğim sebze ve meyveler de ne kadar faydalı bilmiyorum yani neticede ilaclamayla üretilmiş falan. Çok takılmamak lazım ama bal tatlı ya fazla da kaçırmamak lazım doğal bari onu yiyim dememek lazım
Camasirimin islanmasi terlemekten oluyor ama genital bolge terlemesini ilk kez hamilelikte yasiyorum. Vajinal degisimle ilgili bir sey diyemem goremiyorum zaten o bolgeyi artikSürekli iç çamaşırım ıslanıyor sanki 2 3 damla su gelmiş gibi, ve bugün duş sonrası fark ettim sanki vajinada değişimler başlamış. Var m böyle hisseden???
Camasirimin islanmasi terlemekten oluyor ama genital bolge terlemesini ilk kez hamilelikte yasiyorum. Vajinal degisimle ilgili bir sey diyemem goremiyorum zaten o bolgeyi artik
Ne gibi bir değişiklikYok terleme değil bariz içerde gelen bir şey su gibi aynı.
Ben görüyorum hala özelikle dikkat ettim değişlk var gerçekren
Bi şikayetim yoktu. Her ay idrar tahlili yapılıyor orda çıktı
Bende rutin tahlil istenmedi hiç.. Anca sikayetim olunca yapildi.. Ee ama enfeksiyonda filan yanma vsvs biseyler oluyodu sanki.. Demekki anlasilmiyo enfeksiyonaşırı endişe yapilcak bir durum mu bilmiyorum ama doktorun soylediklerine göre hareket edersen bence yoluna girer hersey bence endise etme hemi
[/QU
Saol canımBende rutin tahlil istenmedi hiç.. Anca sikayetim olunca yapildi.. Ee ama enfeksiyonda filan yanma vsvs biseyler oluyodu sanki.. Demekki anlasilmiyo enfeksiyonaşırı endişe yapilcak bir durum mu bilmiyorum ama doktorun soylediklerine göre hareket edersen bence yoluna girer hersey bence endise etme hemi
Benimde ayaklarim sisti bazende ayak tabanim aciyor oyuzden penguven gibi yurumeyw basladim o eski halimden easer kalmasiBirde kızlar benimki bu sıralar karnımda okadar hareketli ki bazen sanci oluyor
Bacaklarıma vuruyor göbeğim çatlayacak gibi
Sanki çıkacak gibi baskısı vardiğer hamileligim de böyle olmamıştım sanki bu erken gelecek gibi hele bide yürüyeyim
Çarpık çarpık yürüyorum birak yuruyemiyorummmmm
Sizde durumlar nedir
Ne gibi bir değişiklik
Kararma durumunu ben de farkettim ya, geçiyo mu acaba sonradanDudak kısmı daha çok kalınlaşmış gibi internetten de baktım, renginde kararma olabiliyormuş ve daha çok kan gidiyormuş hamilelik döneminde
Kizlar sanci nasil birsey benim bugün adet olacakmış gibi sancim oluyor kasiklarim batıyor uzandım şimdi sanki daha da arttı gibiarada bi geçiyor sonra yine başlıyor
Yumuşak hafif hareketlerle kesinlikle bastırmadan yapılan hareketler var.
Parmak uçlarıyla hafif darbeler piyano çalma şeklinde, memenin en dış çevresinden parmak uçlarıyla göğüs ucuna doğru hafifçe parmaklar hareket bitiminde birleştirecek şekilde ovmak gibi hareketler var. İnternette de bazı videolar var .ben çok erken denedim ve etkisini gördüm şimdi de 38. Haftayı bekliyorum. Bence muhim olan oradaki kanallari uyarmak bastırmadan kanallara zarar vermeden
Sürekli iç çamaşırım ıslanıyor sanki 2 3 damla su gelmiş gibi, ve bugün duş sonrası fark ettim sanki vajinada değişimler başlamış. Var m böyle hisseden???
Dudak kısmı daha çok kalınlaşmış gibi internetten de baktım, renginde kararma olabiliyormuş ve daha çok kan gidiyormuş hamilelik döneminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?