2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dudak kısmı daha çok kalınlaşmış gibi internetten de baktım, renginde kararma olabiliyormuş ve daha çok kan gidiyormuş hamilelik döneminde
Seklini bilmiyorum ama rengi koyulaşıyor. O normal.
Kararma durumunu ben de farkettim ya, geçiyo mu acaba sonradan
Dogumdan bir sure sonra duzeliyor

Çok şükür diyabet ile alakalı yok sıkıntı, rennieler bitti gaviscona geçtik bi de aç karna pantpass sanırım adı öyle bi hapa da başlıycam deniyoruz her yolu
Aslinda beslenme aliskanligini mi gozden gecirseniz? Az az ve sik sik beslensen asitli ve gaz yapici seylerden uzak dursan, yemek yedikten sonra 3 aaat kadar uzanmasan ki Mide asidi yemek borusuna kadar gelmemis olsa. Bu dediklerim buyuk olcude azaltiyor.

Yok terleme değil bariz içerde gelen bir şey su gibi aynı.
Ben görüyorum hala özelikle dikkat ettim değişlk var gerçekren
Canım mesaneye baskı yüzünden kaçırıyor olabilirsin bende de oluyor ne yazık ki
Geçti canım çok şükür ama gece bebek beni mahvetti bi vuruyor neredeyse karnımı yırtıp oradan cikacak gibi cok rahat bacagini disaridan tutabilecek kadar fazla bastiriyordu
Esmer,koyu tenli misin ? Simdi okudum.Kolay bronzlasan,koyu tenlerde daha cok cikarmis.Benim gibi guneste domatese donen beyaz tenlilerde cikmayabilirmis.
Ben esmerim ve evet bir şerit gibi hamileliğin 4. Ayından itibaren artarak devam etti şimdi daha çok kararıyor kötü görünüyor

Dikkat ediyorum, oldum olası zaten çok yiyemedim hiç bir zaman.. baharatı yağı asitliyi herşeyi bıraktım azalttım bana mısın demiyo vicdansız. Mesela sabah hafif bir kahvaltı yapıyorum servisle işe gidiyorum bir saat sürdüğü için genelde uyuyorum, uyandığımda zehir gibiyim, uzanmayı falan geçti sanırım servis çalkalandıkça bile rahat edemiyo midem dur ben şunun ağzına bi çıkayım diyor

Ben beyaz tenliyim ama ben de de bayagi belirgin 4. Aydan beri. Alt kisim bayagi koyu ust taraf daha acik renkte ama koyulasiyor git gide.

Gunaydin kizlar.Gobeginin ortasindaki cizgi olusmayan var mi benim gibi 30 olduk hala yok.Herkeste olmuyor mu ki ?
Benim de göbeğimin alt kısmında oluştu, üst kısmında da hafif belli oluyor. Aslında hep varmış o çizgi. Hamilelikte koyulaşabiliyormuş. Doğumdan sonra yavaş yavaş gidiyormuş Allah’tan

Esmer,koyu tenli misin ? Simdi okudum.Kolay bronzlasan,koyu tenlerde daha cok cikarmis.Benim gibi guneste domatese donen beyaz tenlilerde cikmayabilirmis.
Evet canım esmer tenliyim. Hamile kalmadan önce kahverengi çizgi hamilelik belirtisi diye okumuştum gidip gelip bakardım çıksın diye ama hamilelik ilerleyince baya koyulaştı İnşallah bebeğim doğunca kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…