2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben yemedim canm ama sakıncalı olduğunu da hic duymadm. Sadece dokunma elini filan dokunursan vucuduna degme ellerini yıkamadan diye su leke ile alakali yorumları duydum. Nekadar doğru bilmiyorum çilek ve ciger icin soyleniliyor ama bilmiyorum

Merhabalar arkadaşlar ilk defa yazıyorum. 31+4 deyim bugün kasiklarimda kasılmalar ve bel ağrısı yaşıyorum. 2. Gebeligim ama ilkinde hiç sancı kasılma olmamıştı. Normal midir? Yaşayan var mı?

Benim de neredeyse 10 gündür geliyor ara ara sancılar. Belim en başından beri ağrıyordu zaten. Dinlenince geçtiği sürece ve düzenli aralıklarla olmadığı sürece normalmiş

Benim de neredeyse 10 gündür geliyor ara ara sancılar. Belim en başından beri ağrıyordu zaten. Dinlenince geçtiği sürece ve düzenli aralıklarla olmadığı sürece normalmiş

Düzenli olmadığı kesin ama şiddeti sanki bazen dinlensemde geçmiyor gibi ya da psikolojik olarak öyle hissediyorum.

Benim hastanede 10 dk sürmez uzaklıkta puset değil de portbebe götüreceğim. 1. Cocugumda yeterli olmuştu

Düzenli olmadığı kesin ama şiddeti sanki bazen dinlensemde geçmiyor gibi ya da psikolojik olarak öyle hissediyorum.

Düzenli değilse içinizi rahat tutun son dönemlerde olabilirmiş böyle durumlar. Yine de bebeğin hareketlerinde veya kendinizde bi aksilik hissediyorsanız doktorunuza danışın tabi

Bazı hastaneler illa puset istiyormuş çıkışta. Öyle bi durum var mı acaba hastanenizde? Ben de portbebe götürmeyi düşünüyorum açıkçası. Hastanemiz yakın bizim de

Düzenli değilse içinizi rahat tutun son dönemlerde olabilirmiş böyle durumlar. Yine de bebeğin hareketlerinde veya kendinizde bi aksilik hissediyorsanız doktorunuza danışın tabi

Teşekkür ederim. Aslında bişeyleri stres yaptigimda da kasiliyorum fark ediyorum yani stresten kaynaklandığını da ama işte yine de insanın aklına takılıyor başka bi sebepten midir diye

Teşekkür ederim. Aslında bişeyleri stres yaptigimda da kasiliyorum fark ediyorum yani stresten kaynaklandığını da ama işte yine de insanın aklına takılıyor başka bi sebepten midir diye
Son zamanlarımıza yaklaştıkça daha çok evham yapıyoruz haliyle sağ sağlıklı bi doğuraydık vaktinde iyiydi olabildiğince sakin kalmaya çalışın diyeceğim ama biliyorum elden gelmiyor

ben götüreceğim rahat oluyor. Hastaneden eve araba ile gidecekseniz zaten puset zorunlu. Yürüyerek eve dönecekseniz birsey diyemem. Ama pusetle bebekde rahat eder.

Son zamanlarımıza yaklaştıkça daha çok evham yapıyoruz haliyle sağ sağlıklı bi doğuraydık vaktinde iyiydi olabildiğince sakin kalmaya çalışın diyeceğim ama biliyorum elden gelmiyor

Hepimiz için evet sağ sağlim doğumlar olur inşallah. Hormonlar bıraksa aslında ben sakın kalacağım da sizin ilk gebelik mi bu arada

Canım ben baya yedim hatta ciğer iyi diye biliyorum. Ablam 3 tane doğurdu sürekli ciğer ye diyip duruyor bana. Bende ilk defa duydum ama kayınvaldem pişmeyen ciğere dokunma diyor bebekte iz çıkabiliyormuş pişmiş olanda birşey olmaz diyor bana pek inandırı gelmedi ama yine de söyliyeyim dedim

Sakatat yenmesin falan diyolar ama eminim o da yine abartıya kaçılmaması için deniliyo, canınız istediyse bence biraz yiyin akılda kalıcağına ağızda kalsın

Ben 12 haftadan sonra her ay 1 kez yedim. Ayda 1 çocuklara yapıyorum ben de yiyorum. Çok da severim. Kasapa doğratıp direk tencereye atıp pişirdim. Bol soğanla yedim. Ay canım çekti gene yapayım

Canım ben götürmeyi düşünüyorum pusetin içinde bebek fazla sarsılmaz gibime geliyor

Canım benimde bel ağrım var doktor normal ve dahada şiddetlenip devam edecek dedi. Aşırı ağrın olursa parol içebilirsin doktor günde 3 parol kullanılabilir dedi ama dayanıyorsan kullunamamaya çalış

Hepimiz için evet sağ sağlim doğumlar olur inşallah. Hormonlar bıraksa aslında ben sakın kalacağım da sizin ilk gebelik mi bu arada
Daha o hormonların ani düşüşünden kaynaklanan duygu durumu değişiklikleri de var sırada. Evet benim ilk gebeliğim

Bazı hastaneler illa puset istiyormuş çıkışta. Öyle bi durum var mı acaba hastanenizde? Ben de portbebe götürmeyi düşünüyorum açıkçası. Hastanemiz yakın bizim de
Valla hastanem henüz bu konuda bisey demedi. Doktorumla da daha ne dogum sekli ne bebegin pozisyonuyla ilgili bisey konusmadk daha erken diyor. Yeni dogmus bebegi pusete koymak pek icimden gelmedigi icin kucagimda getiririm diyordum olmadi portbebesini götüreyim bende

ben götüreceğim rahat oluyor. Hastaneden eve araba ile gidecekseniz zaten puset zorunlu. Yürüyerek eve dönecekseniz birsey diyemem. Ama pusetle bebekde rahat eder.
Arabayla donucez bebek sanki rahat edemicek gbi hissediyorum yoksa goturmek sorun degil de. Daha rahat mi olur diyorsunuz? Ozaman gotureyim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…