İlkinde ana kucağı varya hani fermuarlı olan çanta gibi onu götürmüştuk bunda puset götürcem . Görüntü olarak hoşuma gittiği için ben kucağımda battaniye ile taşıyalım desem bile eşim izin vermez bebek düşer falan diye. Pusetin beş nokta güvenlik kemeri var nede olsa. Olmazsa olmaz değil ama biz öyle yapicam bu sefer üstüne de mavi iğne oyalı yazma aldım yüzü gorunmesin melegimin nazar olur diye
Canım ben baya yedim hatta ciğer iyi diye biliyorum. Ablam 3 tane doğurdu sürekli ciğer ye diyip duruyor bana. Bende ilk defa duydum ama kayınvaldem pişmeyen ciğere dokunma diyor bebekte iz çıkabiliyormuş pişmiş olanda birşey olmaz diyor bana pek inandırı gelmedi ama yine de söyliyeyim dedim
Evet ya öyle bı hurafe var ben inanmam ama insanın aklında kalıyor rahatsız ediyor bu fikir. Hatta korkudan gebeligimde ciğer aserdim doğuma kadar yemedim.bebek doğunca bı hafta sonra dikisleri aldırmaya gittik ordan ciğerci ye gidip yedim. Doğurmuş olamama rağmen o ciğeri yemesem ömür boyu o istek gitmicek gibiydi. Bu arada ondan önce ciğer yemezdm ben . Öyle bi aserdim hala yerim şimdi
Canım benimde bel ağrım var doktor normal ve dahada şiddetlenip devam edecek dedi. Aşırı ağrın olursa parol içebilirsin doktor günde 3 parol kullanılabilir dedi ama dayanıyorsan kullunamamaya çalış
Elimden geldiğince kullanmak istemiyorum ilaç çünkü gebeligimin başından beri o kadar çok ilaç içmek zorunda kaldım ki onun da stresi var zaten üzerimde bebeğe zararı olacak mi diye
Ben onu çok iyi biliyorum maalesef adı lohusalık ☹☹ umarım sizin etrafınızda anlayışlı insanlar olur da güzel geçirirsiniz o günleri.. Ilk çok tatlı heyecanlı
Hamilelikte ciğer yiyen var mı aranızda ya da doktor ile görüşen bu konuyu. Geçen ciğerler ilgili konuşmuştuk. Kv dem ciğer çıkarmış buzluktan mangal yapalım ben yiyim canım istedi diye. Birşey de diyemedim
içinde çok fazla A vitamini oldugu için ilk 3-4 ay organ gelişimi döneminde doktorum önermiyordu. Şimdi de abartmadan yiyorum ben. Ayda bir yada iki kez
Arabayla döneceğimiz için mecburen götüreceğim ama bana da minnacık bebek pusette rahat edemez gibi geliyor. Bel desteği oluyor pusetlerde yenidoğan için belki öyle rahat olur
Hamilelikte ciğer yiyen var mı aranızda ya da doktor ile görüşen bu konuyu. Geçen ciğerler ilgili konuşmuştuk. Kv dem ciğer çıkarmış buzluktan mangal yapalım ben yiyim canım istedi diye. Birşey de diyemedim
Ciğere dokunulmaz bebekte leke olur derler büyükler ne kadar doğru bilinmez tabii ama.. Ben bişeyleri canımız istiyosa az da olsa yeme taraftariyim. Mesela midye kesinlikle yemeyin diyolar ama 1 tane yedim artık yemeden ölecektim sanki
Evet ya öyle bı hurafe var ben inanmam ama insanın aklında kalıyor rahatsız ediyor bu fikir. Hatta korkudan gebeligimde ciğer aserdim doğuma kadar yemedim.bebek doğunca bı hafta sonra dikisleri aldırmaya gittik ordan ciğerci ye gidip yedim. Doğurmuş olamama rağmen o ciğeri yemesem ömür boyu o istek gitmicek gibiydi. Bu arada ondan önce ciğer yemezdm ben . Öyle bi aserdim hala yerim şimdi
Elimden geldiğince kullanmak istemiyorum ilaç çünkü gebeligimin başından beri o kadar çok ilaç içmek zorunda kaldım ki onun da stresi var zaten üzerimde bebeğe zararı olacak mi diye
Aşırı mide bulantısı yaşadım 6 ay. Hiç bise yiyemiyor sadece çıkarıyordum. 2 günde 1 hastanede serumla hayatta kaldım. Mide bulantısı ilaçları çokça içtim en son zofer verdiler çok tavsiye de edilmiyormus ama içmezsem nefes dahi alamıyordum ki ictigim halde bulantısı gün geciriyordum.. tabiki doktor önerisiyle içtim ama yine de o kadar çok içtim ki düşünmeden edemiyorum
Aşırı mide bulantısı yaşadım 6 ay. Hiç bise yiyemiyor sadece çıkarıyordum. 2 günde 1 hastanede serumla hayatta kaldım. Mide bulantısı ilaçları çokça içtim en son zofer verdiler çok tavsiye de edilmiyormus ama içmezsem nefes dahi alamıyordum ki ictigim halde bulantısı gün geciriyordum.. tabiki doktor önerisiyle içtim ama yine de o kadar çok içtim ki düşünmeden edemiyorum
Çok üzüldüm canım yaaa inşallah bebek gayet sağlıklıdır Aklına hiç kötü seyler getirme hep iyi düşün. Senin baya kötü geçmiş ne yazık ki bundan sonrası inşallah güzel geçer mide ekşimesi falan yaşıyor musun?
Çok üzüldüm canım yaaa inşallah bebek gayet sağlıklıdır Aklına hiç kötü seyler getirme hep iyi düşün. Senin baya kötü geçmiş ne yazık ki bundan sonrası inşallah güzel geçer mide ekşimesi falan yaşıyor musun?
Kontrolde gelişimi normal diyor doktor bana biraz küçük gelse de inşallah ama hep ağrı sızı içindeyim sanki ☹ mide ekşimesi 1 hafta önceye kadar vardı ama 1 haftadır hayret eskisi gibi değil.. bel sırt kasık ağrısı var ve hep halsizim sanki hiç bise yapacak halim yok gibi.. senin nasıl?
İlkinde ana kucağı varya hani fermuarlı olan çanta gibi onu götürmüştuk bunda puset götürcem . Görüntü olarak hoşuma gittiği için ben kucağımda battaniye ile taşıyalım desem bile eşim izin vermez bebek düşer falan diye. Pusetin beş nokta güvenlik kemeri var nede olsa. Olmazsa olmaz değil ama biz öyle yapicam bu sefer üstüne de mavi iğne oyalı yazma aldım yüzü gorunmesin melegimin nazar olur diye
Ya benim ilk bebek iste insan bilemiyor ne kullanışlı olur hangisi rahat olur. Bebek arabamızın pusetini gotureyim ozaman madem:) bende buarada puset ortusu ve emzirme ortusu birarada olan cok amacli emzirme ortusu diye gecen bi urun aldim. Banndu.com dan hatta instagramda da sayfasi var bakabilirsiniz. Ben tesetturluyum emzirirken tam her tarafimi saracak bi ortu ariyordum bu urunu gorunce hemen aldm cokta begendm. Ayni zamanda puset ortusu oluyo bebegi tozdan klimadan gunesten ruzgardan koruma amacli hemde NAZARSAVAR bende ozaman pusetimle birlikte banduyu gotureyim madem :)