Gercekten mi ?allahim insallah kuvozde cabucak buyur,kucagina alir bebegıni
Allaj yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede toparlayıp birbirlerine kavuşurlarKızlar 25+3te 800 grDelirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım. buraya da yazıyordu bazen.
Evet ya serklaj olmuştu ben de ordan hatırlıyorum. Umarım çabucak büyür. 72 saati atlatmayı bekliyolarmış.
O zaman al bence olmaz olmaz polise denk gelirsin birde ceza yeme. Birde simdiki pusetler yenidoganlara uygun uretiliyorArabayla donucezbebek sanki rahat edemicek gbi hissediyorum yoksa goturmek sorun degil de. Daha rahat mi olur diyorsunuz? Ozaman gotureyim madem
Kizlar hastaneye puset goturcek misiniz? Çıkarken bebegi içine koymak için? Çok kararsz kaldm. Evle hastane arasi 10 dakika filan. Normal dogum yaparsam kucağımda battaniyenin içinde getiririm diyordum. Kimileri puset götüreceğini yazmis emin olamadm.
Benim hastanede 10 dk sürmez uzaklıkta puset değil de portbebe götüreceğim. 1. Cocugumda yeterli olmuştu
Ben yurtdışındayim burada pusetsiz hastaneden cikaramazsin bebegiArabayla donucezbebek sanki rahat edemicek gbi hissediyorum yoksa goturmek sorun degil de. Daha rahat mi olur diyorsunuz? Ozaman gotureyim madem
Ben yurtdışındayim burada pusetsiz hastaneden cikaramazsin bebegi
Bence sizlerde pusetle cikarin ve pusetin kemerini de baglamayi sakin unutmayin ayrica kucakta tasirken battaniyeden kayar düşer,ayagin takilir dusersin bebede kucaginda olur allah korusun
Benim ikinci bebegim olacak bu allah nasip ederse daha once duymustum pusetin kemerini baglamamis 40 günlük bebe kayip düşmüştü yere
Nazar savarYa benim ilk bebek iste insan bilemiyor ne kullanışlı olur hangisi rahat olur. Bebek arabamızın pusetini gotureyim ozaman madem:) bende buarada puset ortusu ve emzirme ortusu birarada olan cok amacli emzirme ortusu diye gecen bi urun aldim. Banndu.com dan hatta instagramda da sayfasi var bakabilirsiniz. Ben tesetturluyum emzirirken tam her tarafimi saracak bi ortu ariyordum bu urunu gorunce hemen aldm cokta begendm. Ayni zamanda puset ortusu oluyo bebegi tozdan klimadan gunesten ruzgardan koruma amacli hemde NAZARSAVARbende ozaman pusetimle birlikte banduyu gotureyim madem :)
Olmaz diye bir şey yok haklisiniz tedbirli olmak lazım.fakat portbebe ise yarıyor poşette bebek 2 büklüm rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana. Dikkatli yürüyüp aracı yavaş kullandirirsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Puset anne karnindaki pozisyona en yakin durusu sagliyormus.Bize iki buklum gibi geliyor ama olmasi gereken yenidoganda o sıkışıklıkmış.Oyle okumustum.
Arkadaşım daa kullandı 9 Ay boyunca zoferi.Aşırı mide bulantısı yaşadım 6 ay. Hiç bise yiyemiyor sadece çıkarıyordum. 2 günde 1 hastanede serumla hayatta kaldım. Mide bulantısı ilaçları çokça içtim en son zofer verdiler çok tavsiye de edilmiyormus ama içmezsem nefes dahi alamıyordum ki ictigim halde bulantısı gün geciriyordum.. tabiki doktor önerisiyle içtim ama yine de o kadar çok içtim ki düşünmeden edemiyorum
Arkadaşım daa kullandı 9 Ay boyunca zoferi.
Oğlun sağlıkla doğdu 1 yaşında hattaiçinn rahat olsun bebeğe zarar verse doktor içirmezdi
Benim çok şükür mide bulantımda olmadı ekşimede şimdiye kadar olmadı inşallah olmazdaKontrolde gelişimi normal diyor doktor bana biraz küçük gelse deinşallah ama hep ağrı sızı içindeyim sanki ☹ mide ekşimesi 1 hafta önceye kadar vardı ama 1 haftadır hayret eskisi gibi değil.. bel sırt kasık ağrısı var ve hep halsizim sanki hiç bise yapacak halim yok gibi.. senin nasıl?
Çok umutlu oldum mesajınıza. Benim bir arkadaşım da kullanmış zamanında zofer türünde bi ilaç.. kullananlar var ve sağlıklı bebekler duyunca iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim
Benim çok şükür mide bulantımda olmadı ekşimede şimdiye kadar olmadı inşallah olmazdaBelimde ayakta azıcık kalsam yada uzun süreli oturma olunca dayanılmaz ağrı oluyor bu aralar kasık ağrısıda başladı gece dönmek için kaç hamle yaptığımı bir Allah biliyor Bazen de bebek kaburgalarıma baskı uyguluyor
Yani öteki türlü inan daha kötü olurdu bebek için sen beslenemediğin için bebekte beslenemezdi sürekli kusunca ki arkadaşım da öyleydi yedikleri anında çıkıyordu. Onu içince içinde durdu yedikleri..
Bende demin antibiyotiğe başladım dişim apse yaptı.. Dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan hala ağrıyor. 2 tane parol aldım 1 saat etki etti sonra yine ağrı . Ama içmesem antibiyotiği iltihab erken doğuma kadar gidebilir mecbur içicem artı eksi düşününce içmem daha faydalı bebek için öyle düşün sende
Evet biraz kilo artışım fazla olduMaşallah sana ve senin gibilere.. özeniyorum valla 2 hamileliktede bulantidan dünyayı görmedi gözümsen agirlastigin için bel ağrısı yasiyosun o zaman.. gece dönmek dersen bende çok çekiyorum 4 yastık gece boyu uykusuzluk dönmeye çalışma tuvalet seansları.. Yine de çok şükür bu günümüze
Ben onu çok iyi biliyorum maalesef adı lohusalık ☹☹ umarım sizin etrafınızda anlayışlı insanlar olur da güzel geçirirsiniz o günleri.. Ilk çok tatlı heyecanlı
Evet biraz kilo artışım fazla oldubenim kızım sağ tarafımda ve çok yanda duruyor o yüzden mideye falan baskı yapmıyor çok şükür ekşime de o yüzden olmuyor Ama benimde bebek ters olduğu için sezeryan olabilirim birde tekmelerini hep kasıklarıma atıyor
Umarım öyle olur hepimiz içinbenim yaşadığım şehirde zaten çok az tanıdığım insan var. Annem ve kv falan gelecek onlara da nazım geçer umarım gerçekten ilk öyle galiba, merakla bekliyorum kızımı ❤
Yaa sorma daha net bişey yok ama iki tarafın da ilk torunu, ben dönüşümlü gelin dedim böylece daha çok sizlerden faydalanırım dedim ama kayınvalidemin de erken gelesi var sanırımSağlıkla gelsin inşallahanne ve kv ikisi bir arada tehlikeli oluyor benim için öyle en azından. Yine de sen her durumda kendini düşün ben onlar lohusaymış gibi idare etmekten yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?