2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa sorma daha net bişey yok ama iki tarafın da ilk torunu, ben dönüşümlü gelin dedim böylece daha çok sizlerden faydalanırım dedim ama kayınvalidemin de erken gelesi var sanırım

Bizde kültür farkıda var ve 2 si de problem ben çok çektim evliliğim boyunca umarım sen çekmezsin ama dönüşümlü gelin diyerek iyi yapmışsın o bile yanlis anlaşılırdı gerçi bizimkilere deseydim kim önce gelecek kavgası

Inşallah bende de olmaz ilk normal mıydı sezeryan mi sizin smdi korkularınız var mı 2. Gebeliği olanlara sormak istediğim bi soru
İlki sezeryandı. Bazen bir korku geliyor ama. Çok sıkıntı da çekmemiştim şükür. Üçüncü günden sonra gece kendim kalkıp beşiği ne alıp koyabiliyordum rahatça. Her şeyiyle kendim ilgilenmiştim. O an hiç birşey düşünmüyorsun. Korkulacak birşey yok

Ç
Çok geçmiş olsun canım. Hamilelikte diş ağrısı sık oluyor

Fayda etmedi mi hiç şimdi iyisin dimi bulantı yok?
Sorna bütün gece ağladım ağrıdan inşallah geçer

Pusetler yeni doğmuş bebege uygun üretildiği icin hic kaygilanma canim onun icin daha saglikli ve güvenilir

inşallah bunda da sıkıntı cekmezsiniz

Fayda etmedi mi hiç şimdi iyisin dimi bulantı yok?
Sorna bütün gece ağladım ağrıdan inşallah geçer

Pek fayda etmedi ama smdi iyiyim çok şükür mide bulantısı konusunda 6 ayı doldurunca yavaş yavaş yemeye başladım smdi normal yiyorum. Bende bi akşam acıdan ağlayacak dereceye geldim dis konusunda. Insallah gecer seninde

Kızlar 25+3te 800 gr Delirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım. buraya da yazıyordu bazen.
Bebek kuvezdeymiş dualarımız onunla
Gercekten mi ? allahim insallah kuvozde cabucak buyur,kucagina alir bebegıni
Evet ya serklaj olmuştu ben de ordan hatırlıyorum. Umarım çabucak büyür. 72 saati atlatmayı bekliyolarmış.
Allaj yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede toparlayıp birbirlerine kavuşurlar
Delirella Dogum yapacagim hastanede daha yeni 24 haftalik 600 gram dogan bebegi taburcu ettiler.Sende alacaksin insallah kucagina.
Delirella çok geçmiş olsun dualarımız seninle Canım, inşallah tez zamanda yavruna kavuşur ve sağlıcakla evinize yuvanıza geçersiniz

Allah hepinizden razı olsun kızlar ilk 24 saati atlattık hayırlısıyla şimdi 72. Saati atlatmayı bekliyoru Hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızda bizi de unutmayın

1 yıl arayla ıkıncı erken doğumum, bu kez Rabbim bebeğimi bize bağışlar sağlıkla inşallah.

O 24 haftalık bebek gibi sağlıkla çıkarız hastaneden inşallah İyi örnekler umut veriyor.
Rabbim sizlere zamanında Doğum nasip etsin inşallah

Bende götüreceğim bel destekli puset örtüsü aldım. Baya rahat görünüyor örtü tavsiye ederim ayrıca kusar terler pratik hemen yıkanabilir. Markası sevi bebe

içinde çok fazla A vitamini oldugu için ilk 3-4 ay organ gelişimi döneminde doktorum önermiyordu. Şimdi de abartmadan yiyorum ben. Ayda bir yada iki kez

Bende duymuştum ilk 3 ayda canım cekmişti ama yemedim sonra da yemek gelmedi içimden Doğumdan sonra kan yapsın diye yerim artık

Kızlar 25+3te 800 gr Delirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım. buraya da yazıyordu bazen.

Saglıcakla kucaklarına alsınlar insallah. Minik bedenler daha güçlü oluyorlar. Küçük savaşçılarını Allah onlara bağışlasın

Son düzenleme:
Inşallah bende de olmaz ilk normal mıydı sezeryan mi sizin smdi korkularınız var mı 2. Gebeliği olanlara sormak istediğim bi soru

Ben 2. Hamileliğim 6 yas ara olacak çocuk bakmak konusunda değil ama korkular tedirginlikler var maalesef. Özellikle iki çocuk dengesi ilgisi nasıl olacak becerebilecek miyim diye tedirginim. Uykusuzluk ve yorgunluk ile umarın oğlumu da yıpratmam.

Yaa sen yeni Doğum yapmışsın bi de onların arasını bulmakla ve idare etmekle mi uğraşacaksın Allah aşkına. Valla arada kalmak kadar da zoru yoktur herhalde yani ne bileyim Doğum ve hemen sonrası mahrem bi zaman dilimi gibi, tabi ki annenin gelmesi gerekiyor bizimkiler de birlikte gelirse artık yapacak bişey yok zaten önceden arkadaştılar idare ederler birbirlerini

Canim simdi okudum dogum yapmissin. Moralini hic bozma rabbim onun omrunu yazdiysa ne kadar erken dogarsa dogsun senin kucagina gelecek insallah. Insallah ben de dua edecegim bir an once yavrunuza kavusursunuz. Sen guclu ol.

Ben 12 haftadan sonra her ay 1 kez yedim. Ayda 1 çocuklara yapıyorum ben de yiyorum. Çok da severim. Kasapa doğratıp direk tencereye atıp pişirdim. Bol soğanla yedim. Ay canım çekti gene yapayım
Benilre canım çekti gece gece ya bende yedim hiç sakınmadım ama a vitamini fazla olduğu için fazla tüketmeyin diyolar ayda bi kara hiç bişiy olmaz

Bende hem doğum korkusu var hemde sizin gibi kardeşlik dengesi nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…