İlk hamileliğimde iki kutu bitirmiştim. Şükür hiç bir sıkıntı olmadı.Çok umutlu oldum mesajınıza. Benim bir arkadaşım da kullanmış zamanında zofer türünde bi ilaç.. kullananlar var ve sağlıklı bebekler duyunca iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim
Yaa sorma daha net bişey yok ama iki tarafın da ilk torunu, ben dönüşümlü gelin dedim böylece daha çok sizlerden faydalanırım dedim ama kayınvalidemin de erken gelesi var sanırım
İlk hamileliğimde iki kutu bitirmiştim. Şükür hiç bir sıkıntı olmadı.
İlki sezeryandı. Bazen bir korku geliyor ama. Çok sıkıntı da çekmemiştim şükür. Üçüncü günden sonra gece kendim kalkıp beşiği ne alıp koyabiliyordum rahatça. Her şeyiyle kendim ilgilenmiştim. O an hiç birşey düşünmüyorsun. Korkulacak birşey yokInşallah bende de olmazilk normal mıydı sezeryan mi sizin smdi korkularınız var mı 2. Gebeliği olanlara sormak istediğim bi soru
Çok geçmiş olsun canım. Hamilelikte diş ağrısı sık oluyorYani öteki türlü inan daha kötü olurdu bebek için sen beslenemediğin için bebekte beslenemezdi sürekli kusunca ki arkadaşım da öyleydi yedikleri anında çıkıyordu. Onu içince içinde durdu yedikleri..
Bende demin antibiyotiğe başladım dişim apse yaptı.. Dün gece hiç uyuyamadım ağrıdan hala ağrıyor. 2 tane parol aldım 1 saat etki etti sonra yine ağrı . Ama içmesem antibiyotiği iltihab erken doğuma kadar gidebilir mecbur içicem artı eksi düşününce içmem daha faydalı bebek için öyle düşün sende
Zofer kullandigim.halde pek icimde durmadı açıkçası yediklerim.. 5 kilo verdim 4 aya gelene kadar. Bayram süresince benimde 20lik disim ağrı yaptı oldum oldum dirildim resmen gebelikte diş ağrısı çok fena bise 3 gün boyunca bende günde 3 tane parol kullandim. Başıma gelmeyen kalmıyor yaniyine de şükür yine de şükür..
Pusetler yeni doğmuş bebege uygun üretildiği icin hic kaygilanma canim onun icin daha saglikli ve güvenilirValla hastanem henüz bu konuda bisey demedi. Doktorumla da daha ne dogum sekli ne bebegin pozisyonuyla ilgili bisey konusmadk daha erken diyor. Yeni dogmus bebegi pusete koymak pek icimden gelmedigi icin kucagimda getiririm diyordum olmadi portbebesini götüreyim bende
Sağol canım benimÇ
Çok geçmiş olsun canım. Hamilelikte diş ağrısı sık oluyor
İlki sezeryandı. Bazen bir korku geliyor ama. Çok sıkıntı da çekmemiştim şükür. Üçüncü günden sonra gece kendim kalkıp beşiği ne alıp koyabiliyordum rahatça. Her şeyiyle kendim ilgilenmiştim. O an hiç birşey düşünmüyorsun. Korkulacak birşey yok
Fayda etmedi mi hiç şimdi iyisin dimi bulantı yok?
Sorna bütün gece ağladım ağrıdaninşallah geçer
Gunaydin kizlar.Gobeginin ortasindaki cizgi olusmayan var mi benim gibi 30 olduk hala yok.Herkeste olmuyor mu ki ?
Kızlar 25+3te 800 grDelirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım. buraya da yazıyordu bazen.
Bebek kuvezdeymiş dualarımız onunla
Gercekten mi ?allahim insallah kuvozde cabucak buyur,kucagina alir bebegıni
Evet ya serklaj olmuştu ben de ordan hatırlıyorum. Umarım çabucak büyür. 72 saati atlatmayı bekliyolarmış.
Allaj yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede toparlayıp birbirlerine kavuşurlar
Delirella Dogum yapacagim hastanede daha yeni 24 haftalik 600 gram dogan bebegi taburcu ettiler.Sende alacaksin insallah kucagina.
Delirella çok geçmiş olsun dualarımız seninle Canım, inşallah tez zamanda yavruna kavuşur ve sağlıcakla evinize yuvanıza geçersiniz
Kizlar hastaneye puset goturcek misiniz? Çıkarken bebegi içine koymak için? Çok kararsz kaldm. Evle hastane arasi 10 dakika filan. Normal dogum yaparsam kucağımda battaniyenin içinde getiririm diyordum. Kimileri puset götüreceğini yazmis emin olamadm.
içinde çok fazla A vitamini oldugu için ilk 3-4 ay organ gelişimi döneminde doktorum önermiyordu. Şimdi de abartmadan yiyorum ben. Ayda bir yada iki kez
Kızlar 25+3te 800 grDelirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım. buraya da yazıyordu bazen.
Inşallah bende de olmazilk normal mıydı sezeryan mi sizin smdi korkularınız var mı 2. Gebeliği olanlara sormak istediğim bi soru
Yaa sen yeni Doğum yapmışsın bi de onların arasını bulmakla ve idare etmekle mi uğraşacaksın Allah aşkına. Valla arada kalmak kadar da zoru yoktur herhaldeBizde kültür farkıda var ve 2 si de problem ben çok çektim evliliğim boyunca umarım sen çekmezsinama dönüşümlü gelin diyerek iyi yapmışsın o bile yanlis anlaşılırdı gerçi bizimkilere deseydim kim önce gelecek kavgası
Allah hepinizden razı olsun kızlarilk 24 saati atlattık hayırlısıyla şimdi 72. Saati atlatmayı bekliyoru Hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızda bizi de unutmayın
1 yıl arayla ıkıncı erken doğumum, bu kez Rabbim bebeğimi bize bağışlar sağlıkla inşallah.
O 24 haftalık bebek gibi sağlıkla çıkarız hastaneden inşallah ❤ İyi örnekler umut veriyor.
Rabbim sizlere zamanında Doğum nasip etsin inşallah
Benilre canım çekti gece gece ya bende yedim hiç sakınmadım ama a vitamini fazla olduğu için fazla tüketmeyin diyolar ayda bi kara hiç bişiy olmazBen 12 haftadan sonra her ay 1 kez yedim. Ayda 1 çocuklara yapıyorum ben de yiyorum. Çok da severim. Kasapa doğratıp direk tencereye atıp pişirdim. Bol soğanla yedim. Ay canım çekti gene yapayım
Ben 2. Hamileliğim 6 yas ara olacak çocuk bakmak konusunda değil ama korkular tedirginlikler var maalesef. Özellikle iki çocuk dengesi ilgisi nasıl olacak becerebilecek miyim diye tedirginim. Uykusuzluk ve yorgunluk ile umarın oğlumu da yıpratmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?