2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Çok şanslısın o zaman onlar zaten arkadaşlarmış madem. Normalde tabiki yeni doğum yapmışsın onlarla mi uğraşacaksın ama benimkiler bi baskaaa

Canim simdi okudum dogum yapmissin. Moralini hic bozma rabbim onun omrunu yazdiysa ne kadar erken dogarsa dogsun senin kucagina gelecek insallah. Insallah ben de dua edecegim bir an once yavrunuza kavusursunuz. Sen guclu ol.
Delirella çok geçmiş olsun, dualarımız miniğinle inşallah hayata sımsıkı tutunur.

Allah razı olsun kızlar. Elimizden tek gelen dua etmek

Pusetler bebekler için en guvenilir ve saglikli olani. Zaten arabanizda pusetsiz tasimaniz yasal degil. Cezasi bile var. Siz istediginiz kadar yavas gidin kotusunu dusununce biri hizla gelip carpsa elinizden firlar. Allah korusun kotusunu dusunmeyin ama pusetsiz,araba koltuksuz bebeginizi arabaya bindirmeyin. Onun icin en kotusunu yapmis olursunuz.

Son düzenleme:
Canim yeni okudum. Gecmis olsun dualarim meleginle. Korkma arkadaşımda 900gr dogurdu. 2 ay kuvezde kaldi. Simdi 22 aylik oldu. Insallah senin bebeginde saglikla evine gidecek. Neden erken dogum yaptin.

haklisiniz kötüsünü düşünmek dahi istemiyorum

Allah yardımcınız olsun duydugumdan beri dua ediyorum .
İnşallah bebeğin seninle kalıcak
Sen güçlü ol o senin gücünü hissedicek annesi
Güzel haberleirni beklıyoruz ..
Dualarımız seninle ve bebeğinle

Canim yeni okudum. Gecmis olsun dualarim meleginle. Korkma arkadaşımda 900gr dogurdu. 2 ay kuvezde kaldi. Simdi 22 aylik oldu. Insallah senin bebeginde saglikla evine gidecek. Neden erken dogum yaptin.

İnşallah iyi haberlerimizi paylaşmayı nasip eder Rabbim
İshal sancısı ile acile gittim suyum geldi ne yazık ki...

Popom ve vajina kemiklerim cok agriyor bugun. 2 ayı nasıl gecirecem bilmiyorum bugun galiba kendimi cok yordum. Balkon yikadim evi supurdum sildim. Camasir yikadim astim. Yemek yaptim kizima et suyu yaptim markete gittim kızımı disari cikardim. Dahada isim bitmedi ama ben pert. Ayakta duramıyorum

Allahım hepimizin yavrularını korusun ama en kötüsünğ düşünmek lazım, cezayı da geçtim de çook haklısınız. Ben bir kaç yıl önce araba kazası geçirdim ve o dehşet anını yaşamayan bilemez. O yüzden puset konusunda çok netim. Aman yavaş gideriz aman bişey olursa sıkı tutarım falan asla olmuyor. Pusetiyle emniyet kemerini bağlayın muhakkak. Rabbim korusun hepsini ufacıklar daha uçar giderler Allah korusun Allahım hepsini anne babalarına bağışlasın

Maşallah bayaa iş yapmışsın ama çok yüklenmişsin kendine canım sanki. Ben her gün bir odayı süpürüyorum o da zar zor. Dikkat et . Bir kaç hafta önce bende aynı bu saydıklarını bir günde yaptım ve gece inanılmaz kasılmalarım oldu sabaha kadar uyumadım sürekli kasılıp kasılıp toplandı karnım yavrum sıkıştı sürekli içerde ve o gün bir daha yavruma bunu yaşatmıcam diye kendime söz verdim. Az az yapın az evlerimiz de kir kalıversin bebeklerimizden önemli değil

Amin
Kizim elektrik supurgesinden korkuyor. Ne uyurken ne uyanikken supurebiliyorum. Esim evde olduğunda anca supuruyorum. O yuzden bugune sıkıştırdım. Benim suan cok sert hareket ediyor sanki bana kızmış gibi. Canımı yakıyor.

Allah razı olsun kızlar. Elimizden tek gelen dua etmek
Canm benim Rabbim sağlıkla güzel haberlerle güzel bir ömür nasip etsin bebeğine insallah. Hayirli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle içini ferah tut. Minicik hücreden o bedene büründüren Rabbim ona şifa ve güç verecektir insallah.

Kac kilo aldın ki ? Ama daha erken sezeryan kararı için bence. Dönmesi için daha zaman var umarım da döner tabii sende normal istiyorsan
Normal doğum çok istiyorum ama yavaş yavaş sezeryana da kendimi alıştırmaya başladım dönmeme ihtimaline karşı. 14 kilo almışım diyet verdi doktor

Ben yedim iki kere ama çok az porsiyonlarda. Dikkat etmek gerekirmş özellikle ilk 4 ay yemeyin diyorlar, bende yakın zamanda yedim allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…