Yaa sen yeni Doğum yapmışsın bi de onların arasını bulmakla ve idare etmekle mi uğraşacaksın Allah aşkına. Valla arada kalmak kadar da zoru yoktur herhaldeyani ne bileyim Doğum ve hemen sonrası mahrem bi zaman dilimi gibi, tabi ki annenin gelmesi gerekiyor bizimkiler de birlikte gelirse artık yapacak bişey yok zaten önceden arkadaştılar idare ederler birbirlerini
Canim simdi okudum dogum yapmissin. Moralini hic bozma rabbim onun omrunu yazdiysa ne kadar erken dogarsa dogsun senin kucagina gelecek insallah. Insallah ben de dua edecegim bir an once yavrunuza kavusursunuz.Sen guclu ol.
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun canım. Sen güçlü bir annesin bu günler de geçecek ve evinize meleğinle gıdeceksınızAllah razı olsun kızlar. Elimizden tek gelen dua etmek
Pusetler bebekler için en guvenilir ve saglikli olani. Zaten arabanizda pusetsiz tasimaniz yasal degil. Cezasi bile var. Siz istediginiz kadar yavas gidin kotusunu dusununce biri hizla gelip carpsa elinizden firlar. Allah korusun kotusunu dusunmeyin ama pusetsiz,araba koltuksuz bebeginizi arabaya bindirmeyin. Onun icin en kotusunu yapmis olursunuz.Olmaz diye bir şey yok haklisiniz tedbirli olmak lazım.fakat portbebe ise yarıyor poşette bebek 2 büklüm rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana. Dikkatli yürüyüp aracı yavaş kullandirirsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Canim yeni okudum. Gecmis olsun dualarim meleginle. Korkma arkadaşımda 900gr dogurdu. 2 ay kuvezde kaldi. Simdi 22 aylik oldu. Insallah senin bebeginde saglikla evine gidecek. Neden erken dogum yaptin.Allah hepinizden razı olsun kızlarilk 24 saati atlattık hayırlısıyla şimdi 72. Saati atlatmayı bekliyoru Hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızda bizi de unutmayın
1 yıl arayla ıkıncı erken doğumum, bu kez Rabbim bebeğimi bize bağışlar sağlıkla inşallah.
O 24 haftalık bebek gibi sağlıkla çıkarız hastaneden inşallah ❤ İyi örnekler umut veriyor.
Rabbim sizlere zamanında Doğum nasip etsin inşallah
Pusetler bebeklersin en guvenilir ve saglikli olani. Zaten arabanizda pusetsiz tasimaniz yasal degil. Cezasi bile var. Siz istediginiz kadar yavas gidin kotusunu dusununce biri hizla gelip carpsa elinizden firlar. Allah korusun kotusunu dusunmeyin ama pusetsiz,araba koltuksuz bebeginizi arabaya bindirmeyin. Onun icin en kotusunu yapmis olursunuz.
Allah yardımcınız olsun duydugumdan beri dua ediyorum .Allah hepinizden razı olsun kızlarilk 24 saati atlattık hayırlısıyla şimdi 72. Saati atlatmayı bekliyoru Hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızda bizi de unutmayın
1 yıl arayla ıkıncı erken doğumum, bu kez Rabbim bebeğimi bize bağışlar sağlıkla inşallah.
O 24 haftalık bebek gibi sağlıkla çıkarız hastaneden inşallah ❤ İyi örnekler umut veriyor.
Rabbim sizlere zamanında Doğum nasip etsin inşallah
Canim yeni okudum. Gecmis olsun dualarim meleginle. Korkma arkadaşımda 900gr dogurdu. 2 ay kuvezde kaldi. Simdi 22 aylik oldu. Insallah senin bebeginde saglikla evine gidecek. Neden erken dogum yaptin.
Bizi haberdar et merak ederim. Kendini üzme sen guclu ol bebeginin dualarina ve sana ihtiyaci olacak.İnşallah iyi haberlerimizi paylaşmayı nasip eder Rabbim
İshal sancısı ile acile gittim suyum geldi ne yazık ki...
İnşallah her gün iyi haberle dönmeyi nasip eder RabbimBizi haberdar et merak ederim. Kendini üzme sen guclu ol bebeginin dualarina ve sana ihtiyaci olacak.
Allahım hepimizin yavrularını korusun ama en kötüsünğ düşünmek lazım, cezayı da geçtim de çook haklısınız. Ben bir kaç yıl önce araba kazası geçirdim ve o dehşet anını yaşamayan bilemez. O yüzden puset konusunda çok netim. Aman yavaş gideriz aman bişey olursa sıkı tutarım falan asla olmuyor. Pusetiyle emniyet kemerini bağlayın muhakkak. Rabbim korusun hepsini ufacıklar daha uçar giderler Allah korusun Allahım hepsini anne babalarına bağışlasınPusetler bebekler için en guvenilir ve saglikli olani. Zaten arabanizda pusetsiz tasimaniz yasal degil. Cezasi bile var. Siz istediginiz kadar yavas gidin kotusunu dusununce biri hizla gelip carpsa elinizden firlar. Allah korusun kotusunu dusunmeyin ama pusetsiz,araba koltuksuz bebeginizi arabaya bindirmeyin. Onun icin en kotusunu yapmis olursunuz.
Maşallah bayaa iş yapmışsın ama çok yüklenmişsin kendine canım sanki. Ben her gün bir odayı süpürüyorum o da zar zor. Dikkat et . Bir kaç hafta önce bende aynı bu saydıklarını bir günde yaptım ve gece inanılmaz kasılmalarım oldu sabaha kadar uyumadım sürekli kasılıp kasılıp toplandı karnım yavrum sıkıştı sürekli içerdePopom ve vajina kemiklerim cok agriyor bugun. 2 ayı nasıl gecirecem bilmiyorumbugun galiba kendimi cok yordum. Balkon yikadim evi supurdum sildim. Camasir yikadim astim. Yemek yaptim kizima et suyu yaptim markete gittim kızımı disari cikardim. Dahada isim bitmedi ama ben pert. Ayakta duramıyorum
AminAllahım hepimizin yavrularını korusun ama en kötüsünğ düşünmek lazım, cezayı da geçtim de çook haklısınız. Ben bir kaç yıl önce araba kazası geçirdim ve o dehşet anını yaşamayan bilemez. O yüzden puset konusunda çok netim. Aman yavaş gideriz aman bişey olursa sıkı tutarım falan asla olmuyor. Pusetiyle emniyet kemerini bağlayın muhakkak. Rabbim korusun hepsini ufacıklar daha uçar giderler Allah korusun Allahım hepsini anne babalarına bağışlasın
Kizim elektrik supurgesinden korkuyor. Ne uyurken ne uyanikken supurebiliyorum. Esim evde olduğunda anca supuruyorum. O yuzden bugune sıkıştırdım. Benim suan cok sert hareket ediyor sanki bana kızmış gibi. Canımı yakıyor.Maşallah bayaa iş yapmışsın ama çok yüklenmişsin kendine canım sanki. Ben her gün bir odayı süpürüyorum o da zar zor. Dikkat et . Bir kaç hafta önce bende aynı bu saydıklarını bir günde yaptım ve gece inanılmaz kasılmalarım oldu sabaha kadar uyumadım sürekli kasılıp kasılıp toplandı karnım yavrum sıkıştı sürekli içerdeve o gün bir daha yavruma bunu yaşatmıcam diye kendime söz verdim. Az az yapın az evlerimiz de kir kalıversin bebeklerimizden önemli değil
Canm benim Rabbim sağlıkla güzel haberlerle güzel bir ömür nasip etsin bebeğine insallah. Hayirli haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle içini ferah tut. Minicik hücreden o bedene büründüren Rabbim ona şifa ve güç verecektir insallah.Allah razı olsun kızlar. Elimizden tek gelen dua etmek
Normal doğum çok istiyorum ama yavaş yavaş sezeryana da kendimi alıştırmaya başladım dönmeme ihtimaline karşı. 14 kilo almışım diyet verdi doktorKac kilo aldın ki ? Ama daha erken sezeryan kararı için bence. Dönmesi için daha zaman var umarım da döner tabii sende normal istiyorsan
Canım benim de bir tanıdığım 24 haftalıkken doğum yapmıştı şuan 2 yaşında ve gayet sağlıklı senin bebeğinde sağlıklı olacakİnşallah her gün iyi haberle dönmeyi nasip eder Rabbim
Haber ederim canım
Normal doğum çok istiyorum ama yavaş yavaş sezeryana da kendimi alıştırmaya başladım dönmeme ihtimaline karşı. 14 kilo almışım diyet verdi doktor
Canım benim de bir tanıdığım 24 haftalıkken doğum yapmıştı şuan 2 yaşında ve gayet sağlıklı senin bebeğinde sağlıklı olacakkalbimjz senjnle
Hamilelikte ciğer yiyen var mı aranızda ya da doktor ile görüşen bu konuyu. Geçen ciğerler ilgili konuşmuştuk. Kv dem ciğer çıkarmış buzluktan mangal yapalım ben yiyim canım istedi diye. Birşey de diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?