2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bazı hastaneler puset ana kucağı falan olmadan çıkış vermiyormuş, güvenlikli olması açısından kendileri de önlem alıyor

Onu da atlatirsiniz kesinlikle Allaha güven.. Tek ona güven.. Yalnzca O'na ümitsizlik seytandan, umut etmek rahmettir.. Olumsuz seyleri sil ve hep dua et.. Bnde edicem.. Rabbim tez zamanda kavustursun sizi

Ben 8 ya da 9 haftalıkken kaza yaptım. Hata karsı taraftaydı. Hemen vuracağını kestirdim ve direksiyonu kırdım. Sadece buyuk oğlan vardı onun tarafından vurulmasın dıye hamle yaptım. Oğlum koltugunda baglıydı. Arkada 2 tane oto koltugu var. 3.ye abilerinin bebeklik oto koltugu olur. Buyuge 11 yasına kadar olan koltuktan alıp buyugu şimdiki koltugu u da mınnoşa buyuyunce verırım. Ben puset ve oto koltugu konusunda çok katıyım. Dugune gıttık mıllet koltukları sök dedi ben gene sökturmedım. Taksi paranızı vereyum taksiyle gıdın dedım. Ne var kucaga alırız dedı kaynanam.. Kaza esnasında kucagından fırlarsa bana ne cevap vereceksin deyince sustu. Baskasının arabaya bindi. Allah korusun Bız tedbıri alalım da getısını Allaha bırakalım

Ayy insallah bisey olmaz ben kurbanda kocaman cigerleri hep ben parcaladim kimsede yapma demedi

İnşallah iyi haberlerimizi paylaşmayı nasip eder Rabbim
İshal sancısı ile acile gittim suyum geldi ne yazık ki...
Delirella canım, şimdi okudum ve çok üzüldüm...
Benim de eşimin kuzeni 24.haftada 600gram Doğum yaptı.
Suyu geldi bir anda, ama şimdi 2 yaşında ve çok sağlıklı...
Allah’ın mucizeleri biter mi hiç.
Sende evladını sağlıkla alıp çıkacaksın evine inşallah...
Dualarımız seninle.
Allah’ım sana ve eşine kolaylıklar, bebeğine de güç ve kuvvet versin.
Biran önce büyüsün de kavuşsun anneciğine..

Benm bebiş te ters tekme atınca hemen çişim geliyor habire wc deyim

İşte bu düşüncesiz insanlar hele bir de en yakınların olunca deliriyorum sinirden. Bedava çünkü bu canlar, torun sahibi olmak için ücret ödemiş olsalar böyle olmaz... Allah akıl fikir versin. Ama bu katılığınız çok güzel, kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün böyle olmak lazım

Allah razı olsun kızlar. Elimizden tek gelen dua etmek
Canm benm bebekler bizim dusundugumuzden daha güçlü sen merak etme . Sen her fırsat ta uyu dinlen iyi beslen sütun olsun. Ölümsüz hiç bir şeyi duyma kafana takma . Rabbim duaları duyan kabul edendir. Dualarımız sizinle. Rabbim hepimizin bebislerini bağışlasın. Birde canm adak adamak duanın kabulünü cabuklastirir. Mesela bebegim iyileşip eve gelince kurban kesicem diye adayın tez zamanda vesile olur inşallah

Onu da atlatirsiniz kesinlikle Allaha güven.. Tek ona güven.. Yalnzca O'na ümitsizlik seytandan, umut etmek rahmettir.. Olumsuz seyleri sil ve hep dua et.. Bnde edicem.. Rabbim tez zamanda kavustursun sizi
Amin canım, tek yapabildiğimiz dua etmek şu an zaten, Rabbimden şifasını bekliyoruz minik oğlumun

Çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinize de yardım eder inşallah

Amin cnm

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Yoğun bakımdaki tüm bebeklere inşallah

O mucizelerden biri olur inşallah oğlum da Allah’ın izni ile Bu örnekleri duydukça ümit veriyor

Allah razı olsun canım. Daha Doğum yaptığım ilk gün adak adadım dediğin gibi. Miniğim sağlıkla eve geldiğinde yapmak İçin. Rabbim bunca duayı kabul eder inşallah oğlum iyileşir ve büyür Küvezde minik bedeni ile hayat mücadelesini veriyor o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…