Ayyy Allah korusun inşallah daha fazla almam yaaHmm 30lara yakın kilolarda hamileliği bitirenler oluyormuş sen yine iyisininşallah bi aksilik çıkmaz da normal olur
Kizlar hastaneye puset goturcek misiniz? Çıkarken bebegi içine koymak için? Çok kararsz kaldm. Evle hastane arasi 10 dakika filan. Normal dogum yaparsam kucağımda battaniyenin içinde getiririm diyordum. Kimileri puset götüreceğini yazmis emin olamadm.
Allah hepinizden razı olsun kızlarilk 24 saati atlattık hayırlısıyla şimdi 72. Saati atlatmayı bekliyoru Hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızda bizi de unutmayın
1 yıl arayla ıkıncı erken doğumum, bu kez Rabbim bebeğimi bize bağışlar sağlıkla inşallah.
O 24 haftalık bebek gibi sağlıkla çıkarız hastaneden inşallahİyi örnekler umut veriyor.
Rabbim sizlere zamanında Doğum nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinize de yardım eder inşallahAmin canım. Kanamamız var umarım azalmaya devam eder
Ayyy Allah korusun inşallah daha fazla almam yaaÇok sağol canım hangisi kızıma bizim için hayırlıysa o olsun
Çok sağol canımAmin canım sağ sağlim kucağına al da normal sezeryan önemli değil
Amin canım. Kanamamız var umarım azalmaya devam eder
Allah bağışlasın ilk galiba seninde?
Allah bağışlasın ilk galiba seninde?
Aaaa Allah bağışlasın iyi olmuş hem kız annesi olucaksın hem erkekAmin teşekkür ederim cümlemizin evladını bağışlasın. Benim 2. Bir kızım var 4 yaşında
Aaaa Allah bağışlasın iyi olmuş hem kız annesi olucaksın hem erkek
Ben 8 ya da 9 haftalıkken kaza yaptım. Hata karsı taraftaydı. Hemen vuracağını kestirdim ve direksiyonu kırdım. Sadece buyuk oğlan vardı onun tarafından vurulmasın dıye hamle yaptım. Oğlum koltugunda baglıydı. Arkada 2 tane oto koltugu var. 3.ye abilerinin bebeklik oto koltugu olur. Buyuge 11 yasına kadar olan koltuktan alıp buyugu şimdiki koltugu u da mınnoşa buyuyunce verırım. Ben puset ve oto koltugu konusunda çok katıyım. Dugune gıttık mıllet koltukları sök dedi ben gene sökturmedım. Taksi paranızı vereyum taksiyle gıdın dedım. Ne var kucaga alırız dedı kaynanam.. Kaza esnasında kucagından fırlarsa bana ne cevap vereceksin deyince sustu. Baskasının arabaya bindi. Allah korusun Bız tedbıri alalım da getısını Allaha bırakalımAllahım hepimizin yavrularını korusun ama en kötüsünğ düşünmek lazım, cezayı da geçtim de çook haklısınız. Ben bir kaç yıl önce araba kazası geçirdim ve o dehşet anını yaşamayan bilemez. O yüzden puset konusunda çok netim. Aman yavaş gideriz aman bişey olursa sıkı tutarım falan asla olmuyor. Pusetiyle emniyet kemerini bağlayın muhakkak. Rabbim korusun hepsini ufacıklar daha uçar giderler Allah korusun Allahım hepsini anne babalarına bağışlasın
Ayy insallah bisey olmaz ben kurbanda kocaman cigerleri hep ben parcaladim kimsede yapma demediCanım ben baya yedim hatta ciğer iyi diye biliyorum. Ablam 3 tane doğurdu sürekli ciğer ye diyip duruyor bana. Bende ilk defa duydum ama kayınvaldem pişmeyen ciğere dokunma diyor bebekte iz çıkabiliyormuş pişmiş olanda birşey olmaz diyor bana pek inandırı gelmedi ama yine de söyliyeyim dedim
İnşallah iyi haberlerimizi paylaşmayı nasip eder Rabbim
İshal sancısı ile acile gittim suyum geldi ne yazık ki...
Benm bebiş te ters tekme atınca hemen çişim geliyor habire wc deyimEvet biraz kilo artışım fazla oldubenim kızım sağ tarafımda ve çok yanda duruyor o yüzden mideye falan baskı yapmıyor çok şükür ekşime de o yüzden olmuyor Ama benimde bebek ters olduğu için sezeryan olabilirim birde tekmelerini hep kasıklarıma atıyor
İşte bu düşüncesiz insanlar hele bir de en yakınların olunca deliriyorum sinirden. Bedava çünkü bu canlar, torun sahibi olmak için ücret ödemiş olsalar böyle olmaz... Allah akıl fikir versin. Ama bu katılığınız çok güzel, kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün böyle olmak lazımBen 8 ya da 9 haftalıkken kaza yaptım. Hata karsı taraftaydı. Hemen vuracağını kestirdim ve direksiyonu kırdım. Sadece buyuk oğlan vardı onun tarafından vurulmasın dıye hamle yaptım. Oğlum koltugunda baglıydı. Arkada 2 tane oto koltugu var. 3.ye abilerinin bebeklik oto koltugu olur. Buyuge 11 yasına kadar olan koltuktan alıp buyugu şimdiki koltugu u da mınnoşa buyuyunce verırım. Ben puset ve oto koltugu konusunda çok katıyım. Dugune gıttık mıllet koltukları sök dedi ben gene sökturmedım. Taksi paranızı vereyum taksiyle gıdın dedım. Ne var kucaga alırız dedı kaynanam.. Kaza esnasında kucagından fırlarsa bana ne cevap vereceksin deyince sustu. Baskasının arabaya bindi. Allah korusun Bız tedbıri alalım da getısını Allaha bırakalım
Canm benm bebekler bizim dusundugumuzden daha güçlü sen merak etme . Sen her fırsat ta uyu dinlen iyi beslen sütun olsun. Ölümsüz hiç bir şeyi duyma kafana takma . Rabbim duaları duyan kabul edendir. Dualarımız sizinle. Rabbim hepimizin bebislerini bağışlasın. Birde canm adak adamak duanın kabulünü cabuklastirir. Mesela bebegim iyileşip eve gelince kurban kesicem diye adayın tez zamanda vesile olur inşallahAllah razı olsun kızlar. Elimizden tek gelen dua etmek
Amin canım, tek yapabildiğimiz dua etmek şu an zaten, Rabbimden şifasını bekliyoruz minik oğlumunOnu da atlatirsinizkesinlikle Allaha güven.. Tek ona güven.. Yalnzca O'na ümitsizlik seytandan, umut etmek rahmettir.. Olumsuz seyleri sil ve hep dua et.. Bnde edicem.. Rabbim tez zamanda kavustursun sizi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim ikinize de yardım eder inşallah
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Delirella canım, şimdi okudum ve çok üzüldüm...
Benim de eşimin kuzeni 24.haftada 600gram Doğum yaptı.
Suyu geldi bir anda, ama şimdi 2 yaşında ve çok sağlıklı...
Allah’ın mucizeleri biter mi hiç.
Sende evladını sağlıkla alıp çıkacaksın evine inşallah...
Dualarımız seninle.
Allah’ım sana ve eşine kolaylıklar, bebeğine de güç ve kuvvet versin.
Biran önce büyüsün de kavuşsun anneciğine..
Allah razı olsun canım. Daha Doğum yaptığım ilk gün adak adadım dediğin gibi. Miniğim sağlıkla eve geldiğinde yapmak İçin. Rabbim bunca duayı kabul eder inşallah oğlum iyileşir ve büyürCanm benm bebekler bizim dusundugumuzden daha güçlü sen merak etme . Sen her fırsat ta uyu dinlen iyi beslen sütun olsun. Ölümsüz hiç bir şeyi duyma kafana takma . Rabbim duaları duyan kabul edendir. Dualarımız sizinle. Rabbim hepimizin bebislerini bağışlasın. Birde canm adak adamak duanın kabulünü cabuklastirir. Mesela bebegim iyileşip eve gelince kurban kesicem diye adayın tez zamanda vesile olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?