2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar narin olur genelde senin minnoş neden böyle yaramazlık yapıyor acaba Yada kız birşey istedi de sen yemedın diye mi bu öfkesi

Yediği önünde yemediği ardında
Şaka bi yana baya güçlü tekmeler savuruyor karnımda zelzeleler yapıyor. Biraz stresli bi hamilelik geçirdim eşimle anlaşamadığımız en Nirvana olan bi 6 ay geçirdim umarım payı yoktur. Çok ağladım çok üzüldüm doğunca kaşları çatık doğacak diyorum zaten.

Bence daha simdiden babacı oldugunun sinyalini veriyor.. Demedi deme

Ya oğlum babasının kopyası huyu suyu sureti öyle ki oğlumla babasının işyerine ilk gittiğimizde beni tanımayanlar bile oğluma bakıp bakıp Serkanın oğlu demi dediler. Bende kızım bana benzesin bari diyorum ultrasonda benzettim kendime ama bakalım

Allah kolaylik versin

Amin cnm insallah. Hepimize

En dogrusunu yapmışsın . Arkadasim kışın arkadaslari ile antalya saklikent kayak merkezine gitti. Arkada rahat etsinler arkadaşları araba koltugunu çıkartmış arkadaşları. Dönüşte kaza yapıyorlar . Kızı 5 yaşında camdan dışarı fırladı. Jip pert. Kimseye birsey olmadi. Sadece olan kıza oldu. Bitkisel hayatta. Yaşıyor ama buna yaşamak denirse. 5-6 ay oldu.

Kızlar meyveli soda içmek sakıncalı mı frutti falan? Sade soda hiç içemiyorum mallesef
Icebilirsin canim
Canım bence hurafe yaaa benim bütün ailem hamileliğinde ciğere dokunuyor kimsede birşey yok bana pek doğru gibi gelmedi açıkçası
Valla kizimda da bunda da hamileligim kurban bayramina denk geldi ete de,cigere de dokundum. Kizimda birsey olmadi. Insallah bunda da olmaz.
Bende gece 1.30 gibi yattım . Sabah 6.30 da gözlerim fal taşı gibi açıldı
Bende 1 bucukta yattim 6 da uyandim. Dun kendime cok yuklendim sanirim. Agridan agliyarak uyudum.

Günaydın güzel anneler bütün gece uyuyamadım bi türlü derin uykuya dalamadım. Bu hafta Cumartesi de çalışıyoruz 6 günlük uzun bir hafta nasıl biter acaba
günaydın canım bana her hafta cumartesi çalışma var bitiyo bi şekilde
vucüt uykusuz gecelere hazırlıyor kendini

Uff seninde kötüymüş ben uyudum uyumasına ama hep bi yarı uyanık mod herseyi her sesi duyar şekilde uyudum. Bide 2 gündür göğüslerim sızlıyor süt dolmaya başladı sanırım. Şişmeye başladı yumruk yumruk sert. Sanki ilk süt gelmeye de başladı

Ayy nasıl bir vicdan azabı. Belki olacağı vardı kaderdi ama yine de insan kendini yer bitirir (

Kızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.

Ben pp aldim.Aventin.Cevremdeki herkes aventle buyuttu bebegini.Cam tehlikeli geliyor bana.Cocugu beslerken patlamasi,agir gelip suratina dusmesi,yere dusup kirilmasi vs vs...Diger markalari bilmiyorum

ben içinde boru olan biberon almıştım emziği de damaksız aldım. ama ikisininde markasını hatırlamıyorum

günaydın canım bana her hafta cumartesi çalışma var bitiyo bi şekilde

vucüt uykusuz gecelere hazırlıyor kendini

Seninde kötüymüş cnm ben ayda bir Cumartesi çalıştığım icin gözümde büyüyor. Ama evli hele ki anne olan kadına 6 gün çalışma çok uzun ne ara temizlik yapsın da çocuğuna vakit ayırsın :/ umarım rahattır işin

Ben oğlum da avent pp kullandım bu sefer avent naturel aldım. Başlık kısmı çok önemli başta tek delik olan 0 numara kullanmak lazım ki sizi de emsin anne göğüs akışından hızlı akan biberona alışmasın bebek diye. Emzik konusunda ben oğlum da neler denedim ne iyi markalar ama oğlum nuk emzik tuttu sadece hafif eğimli yüzüne oturuyordu düşmüyordu ağzından. Bende 2 ay kadar nuk emzik kullanıp sonra avente geçtim. Birazda bebek seçiyor emziği kimi benek Fatoş bebe kocaman kauçuk emzik tutuyor

Benım sütü geliyor 2 aydır falan bi kere gözleirmin önünde aktı gitti .
Doktorum gayet normal diyor .
İnşllah doğumdan sonra da bol bol gelir

Bebekler çok fazla hissediyorlar demekki oda üzülmüş ama geçmiş oda unutur inşallah. Ben ne zaman üzülsem kızım hemen hareketlenmeye başlıyor tekme atıyor benden daha fazla üzülüyor kuzum Canım bundan sonra ki dönemi mutlu geçirmeye çalış mutlu annelerin mutlu bebekleri olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…