Canım bence hurafe yaaa benim bütün ailem hamileliğinde ciğere dokunuyor kimsede birşey yok bana pek doğru gibi gelmedi açıkçasıAyy insallah bisey olmaz ben kurbanda kocaman cigerleri hep ben parcaladim kimsede yapma demedi
Zaten önemli olan sağlıklı olmalarıÖyle olacak çok şükür ikisini de tatmış olucam Allah'ın izni ile.. Benim için hiç fark etmiyor ama cinsiyet sağlıklı olsunlar da
Benm bebiş te ters tekme atınca hemen çişim geliyor habire wc deyim
Kızlar narin olur genelde senin minnoş neden böyle yaramazlık yapıyor acabaBenim kızce neyin hırsını aldıysa o tekmeler sayesinde vajinal varisler yaptı annesine hamileliği dolu dolu yasatmak istedi herhalde
Benim kızce neyin hırsını aldıysa o tekmeler sayesinde vajinal varisler yaptı annesine hamileliği dolu dolu yasatmak istedi herhalde
Günaydın güzel anneler bütün gece uyuyamadım bi türlü derin uykuya dalamadım. Bu hafta Cumartesi de çalışıyoruz 6 günlük uzun bir hafta nasıl biter acaba
Kızlar narin olur genelde senin minnoş neden böyle yaramazlık yapıyor acabaYada kız birşey istedi de sen yemedın diye mi bu öfkesi
Bence daha simdiden babacı oldugunun sinyalini veriyor.. Demedi deme
Allah kolaylik versin
Bende gece 1.30 gibi yattım . Sabah 6.30 da gözlerim fal taşı gibi açıldıGünaydın güzel anneler bütün gece uyuyamadım bi türlü derin uykuya dalamadım. Bu hafta Cumartesi de çalışıyoruz 6 günlük uzun bir hafta nasıl biter acaba
En dogrusunu yapmışsın . Arkadasim kışın arkadaslari ile antalya saklikent kayak merkezine gitti. Arkada rahat etsinler arkadaşları araba koltugunu çıkartmış arkadaşları. Dönüşte kaza yapıyorlar . Kızı 5 yaşında camdan dışarı fırladı. Jip pert. Kimseye birsey olmadi. Sadece olan kıza oldu. Bitkisel hayatta. Yaşıyor ama buna yaşamak denirse. 5-6 ay oldu.Ben 8 ya da 9 haftalıkken kaza yaptım. Hata karsı taraftaydı. Hemen vuracağını kestirdim ve direksiyonu kırdım. Sadece buyuk oğlan vardı onun tarafından vurulmasın dıye hamle yaptım. Oğlum koltugunda baglıydı. Arkada 2 tane oto koltugu var. 3.ye abilerinin bebeklik oto koltugu olur. Buyuge 11 yasına kadar olan koltuktan alıp buyugu şimdiki koltugu u da mınnoşa buyuyunce verırım. Ben puset ve oto koltugu konusunda çok katıyım. Dugune gıttık mıllet koltukları sök dedi ben gene sökturmedım. Taksi paranızı vereyum taksiyle gıdın dedım. Ne var kucaga alırız dedı kaynanam.. Kaza esnasında kucagından fırlarsa bana ne cevap vereceksin deyince sustu. Baskasının arabaya bindi. Allah korusun Bız tedbıri alalım da getısını Allaha bırakalım
Icebilirsin canimKızlar meyveli soda içmek sakıncalı mı frutti falan? Sade soda hiç içemiyorum mallesef
Valla kizimda da bunda da hamileligim kurban bayramina denk geldi ete de,cigere de dokundum. Kizimda birsey olmadi. Insallah bunda da olmaz.Canım bence hurafe yaaa benim bütün ailem hamileliğinde ciğere dokunuyor kimsede birşey yok bana pek doğru gibi gelmedi açıkçası
Bende 1 bucukta yattim 6 da uyandim. Dun kendime cok yuklendim sanirim. Agridan agliyarak uyudum.Bende gece 1.30 gibi yattım . Sabah 6.30 da gözlerim fal taşı gibi açıldı
günaydın canım bana her hafta cumartesi çalışma var bitiyo bi şekildeGünaydın güzel anneler bütün gece uyuyamadım bi türlü derin uykuya dalamadım. Bu hafta Cumartesi de çalışıyoruz 6 günlük uzun bir hafta nasıl biter acaba
vucüt uykusuz gecelere hazırlıyor kendiniBende gece 1.30 gibi yattım . Sabah 6.30 da gözlerim fal taşı gibi açıldı
Bende gece 1.30 gibi yattım . Sabah 6.30 da gözlerim fal taşı gibi açıldı
En dogrusunu yapmışsın . Arkadasim kışın arkadaslari ile antalya saklikent kayak merkezine gitti. Arkada rahat etsinler arkadaşları araba koltugunu çıkartmış arkadaşları. Dönüşte kaza yapıyorlar . Kızı 5 yaşında camdan dışarı fırladı. Jip pert. Kimseye birsey olmadi. Sadece olan kıza oldu. Bitkisel hayatta. Yaşıyor ama buna yaşamak denirse. 5-6 ay oldu.
Kızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
ben içinde boru olan biberon almıştım emziği de damaksız aldım. ama ikisininde markasını hatırlamıyorumKızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
günaydın canım bana her hafta cumartesi çalışma var bitiyo bi şekilde
vucüt uykusuz gecelere hazırlıyor kendini
Ben oğlum da avent pp kullandım bu sefer avent naturel aldım. Başlık kısmı çok önemli başta tek delik olan 0 numara kullanmak lazım ki sizi de emsin anne göğüs akışından hızlı akan biberona alışmasın bebek diye. Emzik konusunda ben oğlum da neler denedim ne iyi markalar ama oğlum nuk emzik tuttu sadece hafif eğimli yüzüne oturuyordu düşmüyordu ağzından. Bende 2 ay kadar nuk emzik kullanıp sonra avente geçtim. Birazda bebek seçiyor emziği kimi benek Fatoş bebe kocaman kauçuk emzik tutuyorKızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Benım sütü geliyor 2 aydır falan bi kere gözleirmin önünde aktı gitti .Uff seninde kötüymüş ben uyudum uyumasına ama hep bi yarı uyanık mod herseyi her sesi duyar şekilde uyudum. Bide 2 gündür göğüslerim sızlıyor süt dolmaya başladı sanırım. Şişmeye başladı yumruk yumruk sert. Sanki ilk süt gelmeye de başladı
Ayy nasıl bir vicdan azabı. Belki olacağı vardı kaderdi ama yine de insan kendini yer bitirir(
Bebekler çok fazla hissediyorlar demekki oda üzülmüş ama geçmiş oda unutur inşallah. Ben ne zaman üzülsem kızım hemen hareketlenmeye başlıyor tekme atıyor benden daha fazla üzülüyor kuzumYediği önünde yemediği ardında
Şaka bi yana baya güçlü tekmeler savuruyor karnımda zelzeleler yapıyor. Biraz stresli bi hamilelik geçirdim eşimle anlaşamadığımız en Nirvana olan bi 6 ay geçirdim umarım payı yoktur. Çok ağladım çok üzüldüm doğunca kaşları çatık doğacak diyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?