Ben avent cam natural kullandim kızımda. Oglumada aynisini kullanacagim. Natural anne memesi ile uyumlu. 120ml ve 240ml aldim. Kızımı büyüttü. Emzik avent ile başladık. Sonrasinda chicco ya dondu ondan baskasini istemiyor.Kızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
İnşallah birsey olmaz yaaIcebilirsin canim
Valla kizimda da bunda da hamileligim kurban bayramina denk geldi ete de,cigere de dokundum. Kizimda birsey olmadi. Insallah bunda da olmaz.
Bende 1 bucukta yattim 6 da uyandim. Dun kendime cok yuklendim sanirim. Agridan agliyarak uyudum.
Seninde kötüymüş cnm ben ayda bir Cumartesi çalıştığım icin gözümde büyüyor. Ama evli hele ki anne olan kadına 6 gün çalışma çok uzun ne ara temizlik yapsın da çocuğuna vakit ayırsın :/ umarım rahattır işin
Ben oğlum da avent pp kullandım bu sefer avent naturel aldım. Başlık kısmı çok önemli başta tek delik olan 0 numara kullanmak lazım ki sizi de emsin anne göğüs akışından hızlı akan biberona alışmasın bebek diye. Emzik konusunda ben oğlum da neler denedim ne iyi markalar ama oğlum nuk emzik tuttu sadece hafif eğimli yüzüne oturuyordu düşmüyordu ağzından. Bende 2 ay kadar nuk emzik kullanıp sonra avente geçtim. Birazda bebek seçiyor emziği kimi benek Fatoş bebe kocaman kauçuk emzik tutuyor
Kızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Dr Brown cam ya da plastik bıberon. Ben 2 oğlumu Dr Brown cam İle buyuttum ne patlama oldu ne catlama ne cocugun yuzune dusurme. Cam en saglıklı sı. Gaz öneyıcı mavı cubugu olanlar resmen erkek bebekse hayat kurtarıyor. Gazlı bebekte bıreburKızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Benım sütü geliyor 2 aydır falan bi kere gözleirmin önünde aktı gitti .
Doktorum gayet normal diyor .
İnşllah doğumdan sonra da bol bol gelir
Bebekler çok fazla hissediyorlar demekki oda üzülmüş ama geçmiş oda unutur inşallah. Ben ne zaman üzülsem kızım hemen hareketlenmeye başlıyor tekme atıyor benden daha fazla üzülüyor kuzumCanım bundan sonra ki dönemi mutlu geçirmeye çalış mutlu annelerin mutlu bebekleri olur
Ben set halinde aldim.2 kucuk 2 buyuk bir de firca var icinde.Ustunde avent natural yaziyor.Benimki de naturalmis.Ne fark var bunlarin arasinda ?
Kuzum mümkün olduğunca takmamaya çalış birşeyleri değiştiremiyorsak o şekilde kabulenmek daha iyi oluyor. Oğlunda senin üzüntünle üzülür oda farkına varır. İnşallah eşinle hiçbir sorununuz kalmaz artıkAmin insallah oğlumda böyle olmamıştı zamanında bolca gelsin insallah ilk süt boşa gidiyormuş gibi geldi bana
Ahah insallah cnm bende kesinlikle ağlarken daha çok vuruyor buradayım anne diyor sanki. Bu konuda kendimi çok huzursuz hissediyorum sorumsuz koca modunda olunca adam sonrası da sanırım çok mutlu geçmez sanırım.
Natural anne göğsüne en çok benzeyen avent serisi cnm biberon emzik kısmı daha geniş şekilli zaten.
ay yok hepsi ayrı bi kafa yaşıyor benceKuzum mümkün olduğunca takmamaya çalış birşeyleri değiştiremiyorsak o şekilde kabulenmek daha iyi oluyor. Oğlunda senin üzüntünle üzülür oda farkına varır. İnşallah eşinle hiçbir sorununuz kalmaz artık
Kuzum mümkün olduğunca takmamaya çalış birşeyleri değiştiremiyorsak o şekilde kabulenmek daha iyi oluyor. Oğlunda senin üzüntünle üzülür oda farkına varır. İnşallah eşinle hiçbir sorununuz kalmaz artık
en çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.
Günaydın hayırlı haftalar güzel anneler bayram tatilini yedim geldim gezdim denize girdim iyi geldi tatilHerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun Herkes iyidir inşallah geçmişten gelmeye çalışıyorum
Ayy yok canım onlarda fazla stres yapıyorlar yoksa baba olmak onlar için dünyanın en mutlu şeyi bazı insanlar duygularını içinde yaşıyorlar. Ev işlerine evet yardım etsinler yaa. Çok şükür eşim ev işlerini benden daha çok yapıyor o konuda hakkını yiyemem son zamanlarda beni daha çok düşünüyor hale geldi ilk dönemlerde resmen saç baş yolduruyordu banaen çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.
Zaten o kafada neler var ben çözemedim bir türlüay yok hepsi ayrı bi kafa yaşıyor bence
Aaaa zıt karekterlersiniz demek ki o yüzden sorun çıkıyordur. Benim eşimde çok rahat ama bende çok rahat olduğum için bunu çokta sorun yapmıyorumİnan bende onun aksine bi o kadar takıntılıyım. O sonsuz rahat ben sonsuz takıntılı. Çok zorlanıyorum rahatlığı ile.
Benim de sonum sandıgınngibi olacak kendim gideceğim hastaneye bu gidişte. Karnım agrıyor diyorum benimde Gündüz öyleydi tuvalete git iyi gelir diyor ben kıvrım kıvrım kıvranıyorum tabi bu arada Meğer sancım varmış ya. Ertesi gün yine kıvranıyorum benimde var diyo en sonunda kendim gittim doktora sancıdan baskıdan vajinal varisler olmuş nasıl bir acı anlatamam
Oh Sefa’n olsun
Sen nasılsın canımİnan bende onun aksine bi o kadar takıntılıyım. O sonsuz rahat ben sonsuz takıntılı. Çok zorlanıyorum rahatlığı ile.
Benim de sonum sandıgınngibi olacak kendim gideceğim hastaneye bu gidişte. Karnım agrıyor diyorum benimde Gündüz öyleydi tuvalete git iyi gelir diyor ben kıvrım kıvrım kıvranıyorum tabi bu arada Meğer sancım varmış ya. Ertesi gün yine kıvranıyorum benimde var diyo en sonunda kendim gittim doktora sancıdan baskıdan vajinal varisler olmuş nasıl bir acı anlatamam
Oh Sefa’n olsun
Natural anne memesi ile uyumluBen set halinde aldim.2 kucuk 2 buyuk bir de firca var icinde.Ustunde avent natural yaziyor.Benimki de naturalmis.Ne fark var bunlarin arasinda ?
Bende oyleyim. En sinir oldugum seyde kendi ile beni kıyasliyor.en çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.
Benimde ayni. Umursamıyor herseyi normal görüyor. Buda üzüyor.İnan bende onun aksine bi o kadar takıntılıyım. O sonsuz rahat ben sonsuz takıntılı. Çok zorlanıyorum rahatlığı ile.
Oh Sefa’n olsun
Aaaa zıt karekterlersiniz demek ki o yüzden sorun çıkıyordur. Benim eşimde çok rahat ama bende çok rahat olduğum için bunu çokta sorun yapmıyorum
Sen nasılsın canım
Natural anne memesi ile uyumlu
Bende oyleyim. En sinir oldugum seyde kendi ile beni kıyasliyor.aksam agridan agliyarak uyudum banamisin demedi. Gitti yatti.
Benimde ayni. Umursamıyor herseyi normal görüyor. Buda üzüyor.
en çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?