2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben avent cam natural kullandim kızımda. Oglumada aynisini kullanacagim. Natural anne memesi ile uyumlu. 120ml ve 240ml aldim. Kızımı büyüttü. Emzik avent ile başladık. Sonrasinda chicco ya dondu ondan baskasini istemiyor.

İnşallah birsey olmaz yaa Benim ağrım olmasa da çoğu zaman 3 gibi uyanıyorum sabah 6.30 kadar uykum gelmiyor

Ben set halinde aldim.2 kucuk 2 buyuk bir de firca var icinde.Ustunde avent natural yaziyor.Benimki de naturalmis.Ne fark var bunlarin arasinda ?

Ben dr. Brown un cam biberonunu aldim. Kolik ve gazli bebeklere iyi geldigini iddia ediyorlar. Emzigi cok arastirmadan aldim acikcasi cok emzik verir miyim bilmiyorum. Philips avent ultra air aldim onu da.

Dr Brown cam ya da plastik bıberon. Ben 2 oğlumu Dr Brown cam İle buyuttum ne patlama oldu ne catlama ne cocugun yuzune dusurme. Cam en saglıklı sı. Gaz öneyıcı mavı cubugu olanlar resmen erkek bebekse hayat kurtarıyor. Gazlı bebekte bırebur

Benım sütü geliyor 2 aydır falan bi kere gözleirmin önünde aktı gitti .
Doktorum gayet normal diyor .
İnşllah doğumdan sonra da bol bol gelir

Amin insallah oğlumda böyle olmamıştı zamanında bolca gelsin insallah ilk süt boşa gidiyormuş gibi geldi bana

Ahah insallah cnm bende kesinlikle ağlarken daha çok vuruyor buradayım anne diyor sanki. Bu konuda kendimi çok huzursuz hissediyorum sorumsuz koca modunda olunca adam sonrası da sanırım çok mutlu geçmez sanırım.

Ben set halinde aldim.2 kucuk 2 buyuk bir de firca var icinde.Ustunde avent natural yaziyor.Benimki de naturalmis.Ne fark var bunlarin arasinda ?

Natural anne göğsüne en çok benzeyen avent serisi cnm biberon emzik kısmı daha geniş şekilli zaten.

Merhaba
Ben çok ciddi uykusuzluk çekiyorum. Uykum olsa bile uykuya dalamıyorum. Dün gece arkadaşımın düğününe gittik.Sonrasında sabaha kadar işkence gibiydi. Bebek de çok tekmeledi. Uykusuzluk için ne yapabilirim ? Hamile yogası yapan var mı ?

Kuzum mümkün olduğunca takmamaya çalış birşeyleri değiştiremiyorsak o şekilde kabulenmek daha iyi oluyor. Oğlunda senin üzüntünle üzülür oda farkına varır. İnşallah eşinle hiçbir sorununuz kalmaz artık

en çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.

İnan bende onun aksine bi o kadar takıntılıyım. O sonsuz rahat ben sonsuz takıntılı. Çok zorlanıyorum rahatlığı ile.

Benim de sonum sandıgınngibi olacak kendim gideceğim hastaneye bu gidişte. Karnım agrıyor diyorum benimde Gündüz öyleydi tuvalete git iyi gelir diyor ben kıvrım kıvrım kıvranıyorum tabi bu arada Meğer sancım varmış ya. Ertesi gün yine kıvranıyorum benimde var diyo en sonunda kendim gittim doktora sancıdan baskıdan vajinal varisler olmuş nasıl bir acı anlatamam

Günaydın hayırlı haftalar güzel anneler bayram tatilini yedim geldim gezdim denize girdim iyi geldi tatil Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun Herkes iyidir inşallah geçmişten gelmeye çalışıyorum

Oh Sefa’n olsun

Ayy yok canım onlarda fazla stres yapıyorlar yoksa baba olmak onlar için dünyanın en mutlu şeyi bazı insanlar duygularını içinde yaşıyorlar. Ev işlerine evet yardım etsinler yaa. Çok şükür eşim ev işlerini benden daha çok yapıyor o konuda hakkını yiyemem son zamanlarda beni daha çok düşünüyor hale geldi ilk dönemlerde resmen saç baş yolduruyordu bana Kendi başına nasıl gidiceksin ben eşime doğuma bile gir diyorum

Aaaa zıt karekterlersiniz demek ki o yüzden sorun çıkıyordur. Benim eşimde çok rahat ama bende çok rahat olduğum için bunu çokta sorun yapmıyorum

Sen nasılsın canım

Natural anne memesi ile uyumlu
Bende oyleyim. En sinir oldugum seyde kendi ile beni kıyasliyor. aksam agridan agliyarak uyudum banamisin demedi. Gitti yatti.
Benimde ayni. Umursamıyor herseyi normal görüyor. Buda üzüyor.

Aaaa zıt karekterlersiniz demek ki o yüzden sorun çıkıyordur. Benim eşimde çok rahat ama bende çok rahat olduğum için bunu çokta sorun yapmıyorum

Siz orta yolu bulmuşsunuz iyi bari

Sen nasılsın canım

Bu ara iyiyim bebek bası döndü kaşıklarımla sancım biraz azaldı. Ayakta çok kalmazsam iyiyim. Ama tabi ki çalışıyorum Cocuk var yemek çamaşır derken ayakta olmamak imkansız

Natural anne memesi ile uyumlu

Bende oyleyim. En sinir oldugum seyde kendi ile beni kıyasliyor. aksam agridan agliyarak uyudum banamisin demedi. Gitti yatti.

Benimde ayni. Umursamıyor herseyi normal görüyor. Buda üzüyor.

Benide üzüyor merhametsiz de değil anlamıyorum nasıl böyle bir rahat olabiliyorlar

Bende sadece benimki mi böyle diye düşünüyordum hatta dün akşam sordum senin doğum ne zaman diye kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…