2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aaaa zıt karekterlersiniz demek ki o yüzden sorun çıkıyordur. Benim eşimde çok rahat ama bende çok rahat olduğum için bunu çokta sorun yapmıyorum
ben de rahat bi insanım ama onun rahatlığı bana batıyor artık bak düşün kaç aydır beşik alalım diyorum hala çocuk nerede yatacak belli değil acelesi yok diyor. insanlar gelecek bişeler hazırlayalım diyorum 0 tepki. kıyafetlerini yıkadım ne acelen var diyo bi anda vereceğim kucağına ne hali varsa görsün
Natural anne memesi ile uyumlu

Bende oyleyim. En sinir oldugum seyde kendi ile beni kıyasliyor. aksam agridan agliyarak uyudum banamisin demedi. Gitti yatti.

Benimde ayni. Umursamıyor herseyi normal görüyor. Buda üzüyor.
ya sorma başından beri iyi giden bi hamileliğim var çok şükür bulantı kusma halsizlik olmadı bende yatmadım hep çalıştım hem işe gidiyorum akşamda evde yemektir bulaşıktır çamaşırdır hallediyorum.

evet bende böyle söyleyeyim bi belki kendine gelir.

Benimki kendisine gelmedi inşallah seninki gelir.. bana cevabı 1 ay var daha oldu. Bende lohusaliginı da hesaplarsam seni idare etmem gerek haklısın dedim. Güldü bana sonra zorla kendime masaj yaptırdım normalde hiç böyle yüzsüz değilimdir ama akşam bel ağrısından oluyodum artık napim

aslında yüzsüz olmak lazım naz yapmak lazım bunlara aman yorulmasınlar aman üzülmesinler iyiyim ben yapıyorum diye diye bu hale getirdik sanırım

aslında yüzsüz olmak lazım naz yapmak lazım bunlara aman yorulmasınlar aman üzülmesinler iyiyim ben yapıyorum diye diye bu hale getirdik sanırım

Öyle ama hiç bana göre değildi dün yaptığım acıdan kivrandigim için ağzımla istedim ilk defa kaç kere dedim halbuki agrım var diye istiyorum ki bi kere de kendi düşünsün beni.. ev işlerinde yardımcıdır aslında ama yine istemek lazım. Kendisi de diyor bana söyle yapım ama olmuyor öyle kadın erkek farkı sanırım

kesinlikle kadın erkek farklı

Canm öyle dusunme bak bende 32 haftayi bitircem nerdeyse Rabbim nasip ederse benim de eşim toplasan 2 haftasinda yanımda oldu. Manevi olarak değil gerçekten. Eşim görevdeydi hala da görevde ben yalnz yaşıyorum. Bende tek başıma yaptm herseyi kontrollere de kendim gittim bebegin bütün esyalarni da kendim aldm seçtim. Napalm olsun allah yokluklarını vermesin. Bana aserdin mi diye soranlar oluyo, neler neler aldırdın kim bilir eşine diyenler oluyo. Bende Rabbim yuzume bakti da asermedim, asersem isteyecek eşim de yoktu yanmda diyorum. Bizimde hamileliğimiz böyle geçecekmiş demekki napalm üzme kendini bebiste üzülmesin

Son düzenleme:
canım gerçekten elinde olmayan sebeplerle yapmasa anlarım ama ne bileyim ya dediğin gibi en iyisi kafaya takmamak taksam da aynı takmasam da

Kesinlikle ben ilk 6 ay boşanmadoysam bır daha boşanma. Benımki inattır, tatlı dille çözdüm adamı. Ne yalan söyleyeyim ilk hamılelıgımde hep kanama oldugu ıcın kaybetme korkusuyla prenses gıbı baktı. 2 ve 3 de fazla sıkıntı görmez ama aklına da gelmez ben her seferinde canım şunu apar mısın tabı hemen yapmaz aradan yarım saat gecer ama söyleye söyleye yapar tabı bu benı yoruyor ama napıyım adam böyle... Baktım bu ilk evlenince tembel ilk işim eve her hafta yarım gun kadın aldım. Benı dusunmeyenı ben hıc dusunmem..haftasonu süpürge yaptırdım pazara yolladım. Cocukları o uyutuyor artık cunku ben cocukların yatagına sıgamıyorum artık.. Akşam park görevi onlarda. Erkekten dusunce beklemeyin tek ve ıkı kelimelik komutlarla çalışıyorlar... Yalan yok yapmadığı zaman ay kasıklarım agrıyor dıyorum. Cumartesı yaptım maç izliyordu koşarak geldi arabanın anahtarını almıs hadı dra yok dedım.. 2 sele çamasır katlattırdım. 1.dogumda hemen kalkmıstım bunda numara yapcam. Agrım var dıye alcam oğluslarımıbyanıma bebegımle 1 hafta sefa sürcem. Gelen annem ve kayınvalıdem de ne yaparlarsa yapsınlar. Ben her dogumdan sonra gelen anama kaynanama yemek yaptım sofra kurdum. Valla benı Kendı öz annem duusnmuyorsa el oğlu hıc dusunmen. Bunda maymun gözunu actı ah vah tüh dıcem yatcam... Annem dogumdan 1 gun önce gelıyor sanırsın kaynana. Kaynana 15 gun önce gelıyor torunlarına yemek yapmaya. Sağolsun benı dusunmez ama oğlu ve torunları olunca akan su durur. Bir de 3 erkek olunca kadının sanki gözune gırmıs gibiyim. Her yerde benı anlatıyormus 10 yıldır tek bırsey istemedi hem çakıstı hem cocukları buyuttu tek lafını duymadım kıza bazen haksızlık yaptım dıyormus. Dün bana domates falan yapma dedi ben gelınce yapcam sana hamıle hamıle uğraşma dedi. Yaptırmam gene 1 kasa aldırdım onu da yaptım mı yeter.. Demesi bıle hosuma gıttı. Sanırım kadının basına taş düştü. O yüzden ne kocadan ne baskasından dusunce beklemeyin yapmazlarsa da uzulmeyın. Yapmıyorsa da varsın evı.... Götursun yatın uzanın

Rabbim yar ve
Kızlar 25+3te 800 gr @Delirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım. buraya da yazıyordu bazen.
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarina tez vakitte alırlar canım
Ya şafi adıyla şifaya kavuşsun yavrucagi

O kadar güzel yazmışsınız ki bazen böyle düşünüyorum bende ama uygulamada sıkıntılar yaşıyorum. Yavaş yavaş olacak ama bende isticem sanırım çünkü yo-rul-dum .

ya yemin ediyorum aynen böyle yapmak lazım o kadar haklısın ki

Ben uğraşmaktan vazgeçtim diyelim

Bende sadece benimki mi böyle diye düşünüyordum hatta dün akşam sordum senin doğum ne zaman diye kendisine

Güzel soru bende sorayım hakikaten.

Ay valla çok zorlar kesinlikle. Onlar grip olsa bile biz önlerinde el pençe dolanıyoruz. Kayınvaliden de iyi bari aklı basına gelmiş kaç sene sonra sende dinlenip bol bol süt üret insallah

Kesinlikle bizde de durum aynı. Bizim ilk çocuk olmasına rağmen hala kendisi odaklı planlar yapıyor. Bu kadın doğurur mu vakit de az kaldı demiyor hiç

Eşimin ev işlerine bakış açısı:
Ben: camların silinmesi lazım bana yardım eder misin
Eşim: ne gerek var camların silinmesine
Ben: bari perdeleri indir de yıkayayım
Eşim: niye ki perdeler zaten tertemiz.
Sonuç: her işini kendin yap

Canım hamile yogası pilatesi seni biraz rahatlatabilir ama tamamen çözüm olmaz çünkü bu normal bi süreç. Ben ara ara bel ağrısı falan yaşayınca yapıyorum rahatlatıyo ama artık tam bi çözüm değil çünkü bu kasılmalar da hazırlık malum

Aynı durumları yaşamışız yalnız ve güçlü . Gebeligimin ilk üç ayı kanamalar sancilar ,hastanede yatmalar vs her aşamasında yalnızdım sonra eşim görevden geldi ben toparlanmistim onun hiç birşeyden haberi yoktu. Aralarda sürekli yine görevleri oldu ben yine yalnızdım . İki- üç hafta sonra tekrar gidiyo ve muhtemelen doğum zamanı yanımda olamicak. Ben de Allah kimseye muhtaç etmesin saglikla sıhhatle doğumu yapalım evimize gelelim diye dua ediyorum

Allah kolaylık versin canım bende çocuk olmadığı halde işe gelip gitmek işkence olmaya başladı çok sıcak

Ha daha önemlisi ben öğretmenim diye çocukların etkinliklerini yaptırmam, hergun 20 dk ingilizce öğretmem, bransım matematik cocuklara matematıgı sevdırmem lazımmış. Hergun işten gelince kaç sayfa etkınlık yaptınız diye soruyor. Ben senden iş uatemıyom cocuklara etkınlık yap, boş bırakma. Ya dıyorum bunlar daha kucuk cocuklara yersiz yükleme yapıyor bak ilerde okuldan soguyacaklar dıyorum yok. Sen de yapabilirsin yok ben yoruluyorum sankı Bız yorulnuyoruz. Bizimki çözumu para verip temızlıkcı tutmakla ya da cok mıy mıy edınce cuzdandan al canım tut bırını yaptır demekle çözmüş durumda. Canım sıkılıyor ama yapacak birsey yok. Ben yeterince ilgilenmiyorum dıye cocukları yaz okuluna verdı valla benım de işime geldı yoksa 2 haylaz canavarla canım cıkardı.... Artık etkinliğine de ses etmiyorum cocuklar okuldan gelınce yemeklerini yedikten sonra bırseyler yaptırıyorum yoksa her akşam mufesttıs gıbı teftıs ediyor. Gerci hoşuma gidiyordu da yazın da aynı sistemi istemesi can sıkıyor. Şimdiden yazık oğluşlarıma basarısızlıga taammülü yok.... Şimdiden ıyıkı matematıkcısısın bunların sayısalının cok ıyı olması gerek. Ya rahat ol daha erken yok adam 20 yıl sonrasının hesabını yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…