ben de rahat bi insanım ama onun rahatlığı bana batıyor artık bak düşün kaç aydır beşik alalım diyorum hala çocuk nerede yatacak belli değil acelesi yok diyor. insanlar gelecek bişeler hazırlayalım diyorum 0 tepki. kıyafetlerini yıkadım ne acelen var diyo bi anda vereceğim kucağına ne hali varsa görsünAaaa zıt karekterlersiniz demek ki o yüzden sorun çıkıyordur. Benim eşimde çok rahat ama bende çok rahat olduğum için bunu çokta sorun yapmıyorum
ya sorma başından beri iyi giden bi hamileliğim var çok şükür bulantı kusma halsizlik olmadı bende yatmadım hep çalıştım hem işe gidiyorum akşamda evde yemektir bulaşıktır çamaşırdır hallediyorum.Natural anne memesi ile uyumlu
Bende oyleyim. En sinir oldugum seyde kendi ile beni kıyasliyor.aksam agridan agliyarak uyudum banamisin demedi. Gitti yatti.
Benimde ayni. Umursamıyor herseyi normal görüyor. Buda üzüyor.
evet bende böyle söyleyeyim bi belki kendine gelir.Bende sadece benimki mi böyle diye düşünüyordum hatta dün akşam sordum senin doğum ne zaman diye kendisine
evet bende böyle söyleyeyim bi belki kendine gelir.
aslında yüzsüz olmak lazım naz yapmak lazım bunlara aman yorulmasınlar aman üzülmesinler iyiyim ben yapıyorum diye diye bu hale getirdik sanırımBenimki kendisine gelmediinşallah seninki gelir.. bana cevabı 1 ay var daha oldu. Bende lohusaliginı da hesaplarsam seni idare etmem gerek haklısın dedim. Güldü bana sonra zorla kendime masaj yaptırdım normalde hiç böyle yüzsüz değilimdir ama akşam bel ağrısından oluyodum artık napim ☹
aslında yüzsüz olmak lazım naz yapmak lazım bunlara aman yorulmasınlar aman üzülmesinler iyiyim ben yapıyorum diye diye bu hale getirdik sanırım
kesinlikle kadın erkek farklıÖyle ama hiç bana göre değildi dün yaptığım acıdan kivrandigim için ağzımla istedim ilk defakaç kere dedim halbuki agrım var diye istiyorum ki bi kere de kendi düşünsün beni.. ev işlerinde yardımcıdır aslında ama yine istemek lazım. Kendisi de diyor bana söyle yapım ama olmuyor öyle kadın erkek farkı sanırım
Canm öyle dusunme bak bende 32 haftayi bitircem nerdeyse Rabbim nasip ederse benim de eşim toplasan 2 haftasinda yanımda oldu. Manevi olarak değil gerçekten. Eşim görevdeydi hala da görevde ben yalnz yaşıyorum. Bende tek başıma yaptm herseyi kontrollere de kendim gittim bebegin bütün esyalarni da kendim aldm seçtim. Napalm olsun allah yokluklarını vermesin. Bana aserdin mi diye soranlar oluyo, neler neler aldırdın kim bilir eşine diyenler oluyo. Bende Rabbim yuzume bakti da asermedim, asersem isteyecek eşim de yoktu yanmda diyorum. Bizimde hamileliğimiz böyle geçecekmiş demekki napalm üzme kendini bebiste üzülmesinen çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.
canım gerçekten elinde olmayan sebeplerle yapmasa anlarım ama ne bileyim ya dediğin gibi en iyisi kafaya takmamak taksam da aynı takmasam daKızlar ya az önce giyinirken farkettim göğsümün altında kaburgalarımın birlesme yerinde bir morluk var 1 lira büyüklüğünde. Bir yere vurduğumu hatirlamiyorum da. Gogus altim kaburgalarim 5.aydan beri cok agriyordu zaten alışmıştım buna ama morluk hic olmamıştı.
Canm öyle dusunme bak bende 32 haftayi bitircem nerdeyse Rabbim nasip ederse benim de eşim toplasan 2 haftasinda yanımda oldu. Manevi olarak değil gerçekten. Eşim görevdeydi hala da görevde ben yalnz yaşıyorum. Bende tek başıma yaptm herseyi kontrollere de kendim gittim bebegin bütün esyalarni da kendim aldm seçtim. Napalm olsun allah yokluklarını vermesin. Bana aserdin mi diye soranlar oluyo, neler neler aldırdın kim bilir eşine diyenler oluyo. Bende Rabbim yuzume bakti da asermedim, asersem isteyecek eşim de yoktu yanmda diyorum. Bizimde hamileliğimiz böyle geçecekmiş demekki napalm üzme kendini bebiste üzülmesin
Canim bendede. OluşmadıGunaydin kizlar.Gobeginin ortasindaki cizgi olusmayan var mi benim gibi 30 olduk hala yok.Herkeste olmuyor mu ki ?
Kesinlikle ben ilk 6 ay boşanmadoysam bır daha boşanma. Benımki inattır, tatlı dille çözdüm adamı. Ne yalan söyleyeyim ilk hamılelıgımde hep kanama oldugu ıcın kaybetme korkusuyla prenses gıbı baktı. 2 ve 3 de fazla sıkıntı görmez ama aklına da gelmez ben her seferinde canım şunu apar mısın tabı hemen yapmaz aradan yarım saat gecer ama söyleye söyleye yapar tabı bu benı yoruyor ama napıyım adam böyle... Baktım bu ilk evlenince tembel ilk işim eve her hafta yarım gun kadın aldım. Benı dusunmeyenı ben hıc dusunmem..haftasonu süpürge yaptırdım pazara yolladım. Cocukları o uyutuyor artık cunku ben cocukların yatagına sıgamıyorum artık.. Akşam park görevi onlarda. Erkekten dusunce beklemeyin tek ve ıkı kelimelik komutlarla çalışıyorlar... Yalan yok yapmadığı zaman ay kasıklarım agrıyor dıyorum. Cumartesı yaptım maç izliyordu koşarak geldi arabanın anahtarını almıs hadı dra yok dedım.. 2 sele çamasır katlattırdım. 1.dogumda hemen kalkmıstım bunda numara yapcam. Agrım var dıye alcam oğluslarımıbyanıma bebegımle 1 hafta sefa sürcem. Gelen annem ve kayınvalıdem de ne yaparlarsa yapsınlar. Ben her dogumdan sonra gelen anama kaynanama yemek yaptım sofra kurdum. Valla benı Kendı öz annem duusnmuyorsa el oğlu hıc dusunmen. Bunda maymun gözunu actı ah vah tüh dıcem yatcam... Annem dogumdan 1 gun önce gelıyor sanırsın kaynana. Kaynana 15 gun önce gelıyor torunlarına yemek yapmaya. Sağolsun benı dusunmez ama oğlu ve torunları olunca akan su durur. Bir de 3 erkek olunca kadının sanki gözune gırmıs gibiyim. Her yerde benı anlatıyormus 10 yıldır tek bırsey istemedi hem çakıstı hem cocukları buyuttu tek lafını duymadım kıza bazen haksızlık yaptım dıyormus. Dün bana domates falan yapma dedi ben gelınce yapcam sana hamıle hamıle uğraşma dedi. Yaptırmam gene 1 kasa aldırdım onu da yaptım mı yeter.. Demesi bıle hosuma gıttı. Sanırım kadının basına taş düştü. O yüzden ne kocadan ne baskasından dusunce beklemeyin yapmazlarsa da uzulmeyın. Yapmıyorsa da varsın evı.... Götursun yatın uzanınaslında yüzsüz olmak lazım naz yapmak lazım bunlara aman yorulmasınlar aman üzülmesinler iyiyim ben yapıyorum diye diye bu hale getirdik sanırım
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarina tez vakitte alırlar canımKızlar 25+3te 800 gr @Delirella arkadaşımız doğum yapmış :/ Kasım annelerine destek olalım.buraya da yazıyordu bazen.
Kesinlikle ben ilk 6 ay boşanmadoysam bır daha boşanma. Benımki inattır, tatlı dille çözdüm adamı. Ne yalan söyleyeyim ilk hamılelıgımde hep kanama oldugu ıcın kaybetme korkusuyla prenses gıbı baktı. 2 ve 3 de fazla sıkıntı görmez ama aklına da gelmez ben her seferinde canım şunu apar mısın tabı hemen yapmaz aradan yarım saat gecer ama söyleye söyleye yapar tabı bu benı yoruyor ama napıyım adam böyle... Baktım bu ilk evlenince tembel ilk işim eve her hafta yarım gun kadın aldım. Benı dusunmeyenı ben hıc dusunmem..haftasonu süpürge yaptırdım pazara yolladım. Cocukları o uyutuyor artık cunku ben cocukların yatagına sıgamıyorum artık.. Akşam park görevi onlarda. Erkekten dusunce beklemeyin tek ve ıkı kelimelik komutlarla çalışıyorlar... Yalan yok yapmadığı zaman ay kasıklarım agrıyor dıyorum. Cumartesı yaptım maç izliyordu koşarak geldi arabanın anahtarını almıs hadı dra yok dedım.. 2 sele çamasır katlattırdım. 1.dogumda hemen kalkmıstım bunda numara yapcam. Agrım var dıye alcam oğluslarımıbyanıma bebegımle 1 hafta sefa sürcem. Gelen annem ve kayınvalıdem de ne yaparlarsa yapsınlar. Ben her dogumdan sonra gelen anama kaynanama yemek yaptım sofra kurdum. Valla benı Kendı öz annem duusnmuyorsa el oğlu hıc dusunmen. Bunda maymun gözunu actı ah vah tüh dıcem yatcam... Annem dogumdan 1 gun önce gelıyor sanırsın kaynana. Kaynana 15 gun önce gelıyor torunlarına yemek yapmaya. Sağolsun benı dusunmez ama oğlu ve torunları olunca akan su durur. Bir de 3 erkek olunca kadının sanki gözune gırmıs gibiyim. Her yerde benı anlatıyormus 10 yıldır tek bırsey istemedi hem çakıstı hem cocukları buyuttu tek lafını duymadım kıza bazen haksızlık yaptım dıyormus. Dün bana domates falan yapma dedi ben gelınce yapcam sana hamıle hamıle uğraşma dedi. Yaptırmam gene 1 kasa aldırdım onu da yaptım mı yeter.. Demesi bıle hosuma gıttı. Sanırım kadının basına taş düştü. O yüzden ne kocadan ne baskasından dusunce beklemeyin yapmazlarsa da uzulmeyın. Yapmıyorsa da varsın evı.... Götursun yatın uzanın
ya yemin ediyorum aynen böyle yapmak lazım o kadar haklısın kiKesinlikle ben ilk 6 ay boşanmadoysam bır daha boşanma. Benımki inattır, tatlı dille çözdüm adamı. Ne yalan söyleyeyim ilk hamılelıgımde hep kanama oldugu ıcın kaybetme korkusuyla prenses gıbı baktı. 2 ve 3 de fazla sıkıntı görmez ama aklına da gelmez ben her seferinde canım şunu apar mısın tabı hemen yapmaz aradan yarım saat gecer ama söyleye söyleye yapar tabı bu benı yoruyor ama napıyım adam böyle... Baktım bu ilk evlenince tembel ilk işim eve her hafta yarım gun kadın aldım. Benı dusunmeyenı ben hıc dusunmem..haftasonu süpürge yaptırdım pazara yolladım. Cocukları o uyutuyor artık cunku ben cocukların yatagına sıgamıyorum artık.. Akşam park görevi onlarda. Erkekten dusunce beklemeyin tek ve ıkı kelimelik komutlarla çalışıyorlar... Yalan yok yapmadığı zaman ay kasıklarım agrıyor dıyorum. Cumartesı yaptım maç izliyordu koşarak geldi arabanın anahtarını almıs hadı dra yok dedım.. 2 sele çamasır katlattırdım. 1.dogumda hemen kalkmıstım bunda numara yapcam. Agrım var dıye alcam oğluslarımıbyanıma bebegımle 1 hafta sefa sürcem. Gelen annem ve kayınvalıdem de ne yaparlarsa yapsınlar. Ben her dogumdan sonra gelen anama kaynanama yemek yaptım sofra kurdum. Valla benı Kendı öz annem duusnmuyorsa el oğlu hıc dusunmen. Bunda maymun gözunu actı ah vah tüh dıcem yatcam... Annem dogumdan 1 gun önce gelıyor sanırsın kaynana. Kaynana 15 gun önce gelıyor torunlarına yemek yapmaya. Sağolsun benı dusunmez ama oğlu ve torunları olunca akan su durur. Bir de 3 erkek olunca kadının sanki gözune gırmıs gibiyim. Her yerde benı anlatıyormus 10 yıldır tek bırsey istemedi hem çakıstı hem cocukları buyuttu tek lafını duymadım kıza bazen haksızlık yaptım dıyormus. Dün bana domates falan yapma dedi ben gelınce yapcam sana hamıle hamıle uğraşma dedi. Yaptırmam gene 1 kasa aldırdım onu da yaptım mı yeter.. Demesi bıle hosuma gıttı. Sanırım kadının basına taş düştü. O yüzden ne kocadan ne baskasından dusunce beklemeyin yapmazlarsa da uzulmeyın. Yapmıyorsa da varsın evı.... Götursun yatın uzanın
Ben uğraşmaktan vazgeçtim diyelimSiz orta yolu bulmuşsunuz iyi bari
Bu ara iyiyim bebek bası döndü kaşıklarımla sancım biraz azaldı. Ayakta çok kalmazsam iyiyim. Ama tabi ki çalışıyorum Cocuk var yemek çamaşır derken ayakta olmamak imkansız
Benide üzüyor merhametsiz de değil anlamıyorum nasıl böyle bir rahat olabiliyorlar
Bende sadece benimki mi böyle diye düşünüyordum hatta dün akşam sordum senin doğum ne zaman diye kendisine
Kesinlikle ben ilk 6 ay boşanmadoysam bır daha boşanma. Benımki inattır, tatlı dille çözdüm adamı. Ne yalan söyleyeyim ilk hamılelıgımde hep kanama oldugu ıcın kaybetme korkusuyla prenses gıbı baktı. 2 ve 3 de fazla sıkıntı görmez ama aklına da gelmez ben her seferinde canım şunu apar mısın tabı hemen yapmaz aradan yarım saat gecer ama söyleye söyleye yapar tabı bu benı yoruyor ama napıyım adam böyle... Baktım bu ilk evlenince tembel ilk işim eve her hafta yarım gun kadın aldım. Benı dusunmeyenı ben hıc dusunmem..haftasonu süpürge yaptırdım pazara yolladım. Cocukları o uyutuyor artık cunku ben cocukların yatagına sıgamıyorum artık.. Akşam park görevi onlarda. Erkekten dusunce beklemeyin tek ve ıkı kelimelik komutlarla çalışıyorlar... Yalan yok yapmadığı zaman ay kasıklarım agrıyor dıyorum. Cumartesı yaptım maç izliyordu koşarak geldi arabanın anahtarını almıs hadı dra yok dedım.. 2 sele çamasır katlattırdım. 1.dogumda hemen kalkmıstım bunda numara yapcam. Agrım var dıye alcam oğluslarımıbyanıma bebegımle 1 hafta sefa sürcem. Gelen annem ve kayınvalıdem de ne yaparlarsa yapsınlar. Ben her dogumdan sonra gelen anama kaynanama yemek yaptım sofra kurdum. Valla benı Kendı öz annem duusnmuyorsa el oğlu hıc dusunmen. Bunda maymun gözunu actı ah vah tüh dıcem yatcam... Annem dogumdan 1 gun önce gelıyor sanırsın kaynana. Kaynana 15 gun önce gelıyor torunlarına yemek yapmaya. Sağolsun benı dusunmez ama oğlu ve torunları olunca akan su durur. Bir de 3 erkek olunca kadının sanki gözune gırmıs gibiyim. Her yerde benı anlatıyormus 10 yıldır tek bırsey istemedi hem çakıstı hem cocukları buyuttu tek lafını duymadım kıza bazen haksızlık yaptım dıyormus. Dün bana domates falan yapma dedi ben gelınce yapcam sana hamıle hamıle uğraşma dedi. Yaptırmam gene 1 kasa aldırdım onu da yaptım mı yeter.. Demesi bıle hosuma gıttı. Sanırım kadının basına taş düştü. O yüzden ne kocadan ne baskasından dusunce beklemeyin yapmazlarsa da uzulmeyın. Yapmıyorsa da varsın evı.... Götursun yatın uzanın
Kesinlikle bizde de durum aynı. Bizim ilk çocuk olmasına rağmen hala kendisi odaklı planlar yapıyor. Bu kadın doğurur mu vakit de az kaldı demiyor hiçen çok yanımızda olması gereken kocalar sanki hamile olan onlarmış gibi trip atıyorlar. herşeyi tek başıma yapıyorum alışverişi temizliği yemeği vs vs. bebeği bile sadece ben düşünüyorum doğuma da tek gideceğim bu gidişle. arabayı kullanabileceğimi kestirisem ona haber vermeden gidebilirim de.
Eşimin ev işlerine bakış açısı:Ayy yok canım onlarda fazla stres yapıyorlar yoksa baba olmak onlar için dünyanın en mutlu şeyi bazı insanlar duygularını içinde yaşıyorlar. Ev işlerine evet yardım etsinler yaa. Çok şükür eşim ev işlerini benden daha çok yapıyor o konuda hakkını yiyemem son zamanlarda beni daha çok düşünüyor hale geldi ilk dönemlerde resmen saç baş yolduruyordu banaKendi başına nasıl gidiceksin ben eşime doğuma bile gir diyorum
Canım hamile yogası pilatesi seni biraz rahatlatabilir ama tamamen çözüm olmaz çünkü bu normal bi süreç. Ben ara ara bel ağrısı falan yaşayınca yapıyorum rahatlatıyo ama artık tam bi çözüm değil çünkü bu kasılmalar da hazırlık malumMerhaba
Ben çok ciddi uykusuzluk çekiyorum. Uykum olsa bile uykuya dalamıyorum. Dün gece arkadaşımın düğününe gittik.Sonrasında sabaha kadar işkence gibiydi. Bebek de çok tekmeledi. Uykusuzluk için ne yapabilirim ? Hamile yogası yapan var mı ?
Aynı durumları yaşamışız yalnız ve güçlü . Gebeligimin ilk üç ayı kanamalar sancilar ,hastanede yatmalar vs her aşamasında yalnızdım sonra eşim görevden geldi ben toparlanmistim onun hiç birşeyden haberi yoktu. Aralarda sürekli yine görevleri oldu ben yine yalnızdım . İki- üç hafta sonra tekrar gidiyo ve muhtemelen doğum zamanı yanımda olamicak. Ben de Allah kimseye muhtaç etmesin saglikla sıhhatle doğumu yapalım evimize gelelim diye dua ediyorumCanm öyle dusunme bak bende 32 haftayi bitircem nerdeyse Rabbim nasip ederse benim de eşim toplasan 2 haftasinda yanımda oldu. Manevi olarak değil gerçekten. Eşim görevdeydi hala da görevde ben yalnz yaşıyorum. Bende tek başıma yaptm herseyi kontrollere de kendim gittim bebegin bütün esyalarni da kendim aldm seçtim. Napalm olsun allah yokluklarını vermesin. Bana aserdin mi diye soranlar oluyo, neler neler aldırdın kim bilir eşine diyenler oluyo. Bende Rabbim yuzume bakti da asermedim, asersem isteyecek eşim de yoktu yanmda diyorum. Bizimde hamileliğimiz böyle geçecekmiş demekki napalm üzme kendini bebiste üzülmesin
Allah kolaylık versin canım bende çocuk olmadığı halde işe gelip gitmek işkence olmaya başladı çok sıcakSiz orta yolu bulmuşsunuz iyi bari
Bu ara iyiyim bebek bası döndü kaşıklarımla sancım biraz azaldı. Ayakta çok kalmazsam iyiyim. Ama tabi ki çalışıyorum Cocuk var yemek çamaşır derken ayakta olmamak imkansız
Benide üzüyor merhametsiz de değil anlamıyorum nasıl böyle bir rahat olabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?