2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah birsey olmaz yaa Benim ağrım olmasa da çoğu zaman 3 gibi uyanıyorum sabah 6.30 kadar uykum gelmiyor
Sabah kalktim gecmis ağrı .yorgunluktan oldu.
Canim senin durumun ayri bizde oyle olsak bize de rahatsiz vermez. Ama ayni evin icinde olup kılını kimildatmadiklari zaman insan çileden cikiyor.
Senin yine yapiyor benim ustune gitsem hic yapmaz.
Aman onlar hasta olmasin. Ramazandan beri beli agriyor esimin. Hic birseye elini sürmüyor. Misal yerde agir birşey var. Sunu aliver diyorum benimde belim agriyor diyo. Sinir oluyorum beni kendi ile kiyasliyor. Benim icimde bir canli var senin belin daha mi onemli dedim gecen gun. Benim bebegim sağlıkla dogsun belim agrisin dedim. Senin belin iyi olacak diye ben bebegimden mi olayim dedim. Kv ayni seyi söyledi beli kotu diye. Bende onada benimde esiminde beli kırılsın onemli olan bebegim dedim. Sustu kaldi

Ayni bende öyle valla dua ediyorum yeterki bebegim sağlıklı olsun da napalm varsn biz yalnz kalalm tek olalm artk alıştım yalnızlığa. Bazen çok üzülüp işten eve gelirken ben kimle evliyim, evimle mi evliyim, duvarlarla mi evliyim diye arabada kendi kendime ağladığım da oldu. Sadece bir kere canm erik istedi kapı kapı erik aradım ona da oturup üzüldüm agladim hic böyle hayal etmemiştim diye. Ama nasip iste elden gelen birsey yok. Buda onun işi mecbur gidecek bizde bunu yaşayacakmışızz. Ayda bir iki ayda bir 1-2 gunlugune haftasonları geliyor yazk prenses gbi hissettiriyor bana ve bu bana yetiyor. Yanımda olsa demekki böyle olacaktı diyorum icim rahatlıyor. O iyi olsun bebegim iyi olsun da az kaldi zaten insallah mutlu sona. Bizim 1 haftaya filan görev bitecek eve dönecek insallah doğumda yanimda olacak diye bekliyorum heyecanla. İns seninkide gelir yaninda olur dogumda

Merhabalar arkadaşlar ilk defa yazıyorum. 31+4 deyim bugün kasiklarimda kasılmalar ve bel ağrısı yaşıyorum. 2. Gebeligim ama ilkinde hiç sancı kasılma olmamıştı. Normal midir? Yaşayan var mı?

ben ilk 3 ay içinde yemiştim bizdekiler söyler ama ciğ dokunma derler pişmiş haliyle yemiştim .

sabah erken çıkış veriyorlar genelde yanımda bi annem yada kardeşim olur pusete koyar götürüz diye düşünüyorum .

Çok umutlu oldum mesajınıza. Benim bir arkadaşım da kullanmış zamanında zofer türünde bi ilaç.. kullananlar var ve sağlıklı bebekler duyunca iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim
ben ilk hamileliğimde 16. haftama kadar kullandım yoksa bebek ağzımdan çıkacaktı zaten .hiçbirey olmaz tedirgin olma , dr öyle bir ihtimal olsa verirmi hiç .

İnşallah iyi haberlerimizi paylaşmayı nasip eder Rabbim
İshal sancısı ile acile gittim suyum geldi ne yazık ki...

6 aylık 550 gr da benim kuzenimin çoçuğu doğdu şuan 9 yaşında gayette sağlıklı , Allah yardımcın olsun o iyidir ama anne olarak seninde güçlü olman lazım biran önce sağlıkla evinize çıkarsınız inşallah .

Ben aldım eve geldi ama kutuyla bos odada duruyor kurdurmadım daha tozlanmasn kirlenmesin diye. Ama gec mi kaliyoruz erken dogum yapanlari duyunca da tedirgin oluyorum. Eylul basinda kurdursak gec mj kalırız ki?

bizim beşik 4. ayından beri kurulu hattan bayram tatilinde nevresimlerinide çektim tamamen bitti en üsttede toz olmasın diye lastikli çarşafımı serdim tüm beşiği komple içine aldı .kirlenirse tozlanırsada doğum planlı giderse son hafta birdaha yıkar geçiririm.hele mobilya beşikse zaten hiç beklemeyin kokusu geç çıkıyor .kutuda duracağına yerleştirin odaya .

Çocuk ağzımdan çıkacaktı komikmiş gerçekten benimde öyleydi 6 ay a kadar mide bulantısı yoğun olunca mecbur kullandım. Inşallah etkilenmiyolardir.

Herkese merhaba kızlar bebisleriniz nasıL ben bugun gordum bebegimi cok iyiyiz cok sukur 32 haftadayım 5 haftamız kaLdı doktor 16 ekim gosteriyor ama 2 hafta once olacagı icin 38.haftada aliriz yani 2 ekim 3 ekim gibi dedi hayırlısıyla insallah ben sizlerden birsey sorucaktim kizlar internette cok tarif var ama denemedigim icin bilemiyorum sizde deneyen bilen varsa bana pogaca ve borek tarifi verirmisiniz buzluga atıcam ilk yaptiginiz gibi taze kaliyormu malum dogum sonrasi gelenler icin hazirlamak istiyorum ama denenmemis birseyide yapip ugras vikarmak istemedim

Ayyy beşiği hiç sorma bende alalım diyorum alırız alırız diyip duruyordu en son ben karışmıyorum artık diyince aldı

Çok güldüm yaaa Valla normal zamanda çok yapmaz ama hamilelikten dolayı perdeleri storları falan hep yıkadı duvarları sildi halıları falan yıkadı sağolsun. Eşim balkon yıkamayı çok sever sürekli yıkar artık ev süpürme ve silme işlemine de başladı

Çocuk ağzımdan çıkacaktı komikmiş gerçekten benimde öyleydi 6 ay a kadar mide bulantısı yoğun olunca mecbur kullandım. Inşallah etkilenmiyolardir.

o bulantıları yaşamayan bilmez benim 7. haftada başladı sabahları miğdem ağzımdan çıkıyordu boş mideden ne gelecek yemyeşil su .ben Allah biliyor ya çoçuk düşşün bu eziyet bitsin dediğimi bilirim .serum ilaç 16-17. haftada korkarak kademeli olarak bıraktım ilacı.2. bebeğide 10 yıl o yüzden erteledim çook çook zordu ilk gebeliğim 2. de hiç bulantım olmadı pis bir ağız tadı oldu ama şukür bulantım hiç olmadı .

poğaça tarifim yok ama süper bir börek tarifi atıyorum .2 yıldır favorim ki bayramdada sarıp attım buzluğa. aa börek mi yapıyorsun diye üstüne kardeşim ve halam geldi yağda kızattımda bayıldılar ki ben genelde hep fırında yapardım ama kızartmasınıda çok tuttum hiç yağ çekmedi .

O bulantılar beni çok etkiledi 2 gebeligimde de. Ilkinde 3 haftalıkken için bi tuhaf olmaya başladı anladim hamile olduğumu. Bu defa da 4 haftalikti . Adet gelmeden anlıyorum bulantidan içimin kaynaşmasından düşün yani ☹ ilkinde 5 ay şiddetli 9 ay sürdü bulantı kusma. Bunda 6 ay şiddetli şimdi iyiyim çok şükür. Hiç bulantısı olmayanlara öyle imreniyorum ki

Canım benim annem sehir dışında Allah başımdan eksik etmesin 2 günlüğüne düğün için gelmişti hemen kalkıp halılarım falan vardı ben evde yokken yıkamıştı ben yapamam diye. Dün bana turşu yapıp göndermiş bebek doğmadan yeki içinde kalmasın diye Kayınvaldem 2 sk ilerimde oturuyor aramızda çok iyi ama bir kere bile geleyim evini toplayayım dememiştir işim var yapamıyorum diyince yapma birşey olmaz diyip duruyor. Bel ağrıları bildiği halde ne o nede eltim bir kere demediler ki gelip bir süpürge vurulalım eve demişler yaptırmam ama lafın gelişi olsa bile insan istiyor ki desinler. Allah bin defa eşimden razı olsun o bana herşeyi yapıyor ama Allah onların eline düşürmesin

Cok saoL cnm kızartmadan aticam degilmi buzluga

Ya ben bu dogum sonrasi gelenlere hicbisey yapmiyorum yapmayi da düşünmüyorum valla. Daha once dogum filanda yapmadm aslnda ama ben arkadaslarima dogum sonrasi gittigimde de bi kahve icer kalkarm yani. Pasta pogaca mi ikram etcez bide? Valla kimsede gelsin istemiyorum açıkçası bebegimle ilgileneyim istiyorum. Gelen olursa da pastaneden hazr biseyler alrm illa alincaksa. Bilemedim valla hic ugrasmak gelmedi suan icimden. Zaten buzlukta yerimde yok orasida ayri

Kesinlikle katılıyorum

Evet canım haKlisin bende bebisimle ilgilenmek istiyorum ki oylede yapicam ama ailemiz cok kaLabalık onlarinda benden oyle beklentileri yoktur ama yinede oLsun cnm evimde hazir kaLsn 6 yasinda kizim var anaokuluna basliyor yapabilirim yapamam hemen benim icin pratik oluyor boyle seyler yemek yapacak haLimiz bile oLmaya biliyor o yuzden cnm

Valla ben 7.5 aydir yalnz yasiyorum benimde evimin önünden brak mahallemden gecmedi kv kp elti gorumce. Nezaman esim izne geliyo iki gunlugune kosa kosa bunlarda geliyo aksam bide hizmet yapiyorum bunlara. Bide eltimin oglu var halilarimi filanda yeni yıkatmıştım sagolsun mahvetti koca bir sise kola dokmus ben icerde yokken oylece lekeli duruyo tekrar gondercem yikamaya. Annem gelip her geldiginde mutfak dolabi filan birakmyo siliyo onada kiyamiyorum valla hic istemiyorum yapmasini. Kadin aliyorum yikattim perdeleri filan camlar kapilar silindi derin temizlik yaptirdim. Eylul basinda tekrar halilari perdeleri yikatirim diye düşünüyorum yine bi kapilar camlar tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…