2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladm canm Allah kolaylik versin. Senin bide kızın varmış dogru belki yapamazsn sonra.
Ben bebis 2 aylik filan olunca bi mevlut yapmayi planliyorm benim tarafim onun tarafi komple aradan cksn bebek gormeye diye taksit taksit gelmesinler. Onda da ya hazir paketli pastali borekli bisey alrm, ya pide yaptiririm diye düşünüyorum. Kendim valla su aralar hic halim yok bebisim dogunca da mumkun degil yapmam heralde

Cok saoL cnm kızartmadan aticam degilmi buzluga
sarıp direk poşetleyip atıyorsun .
hatta önce ufak bir tepside az bi dondurup paketliyorum ki ne olur ne olmaz yapışmasın diye .
sıgara böreği gibi kalep değilde 2 parmak genişliğinde sararsın .zaten orta parmak boyutunda olacak .
rulo börek yapıyordum önceden oda güzeldi ama bu sodalıyı çook beğendim pişirinde kabarıyor falan enfes oluyor .

Aynen cnm bebek oLduktan sonra oLmuyor ALLAH kolaylık versin sanada cnm valla okudumda kv baya sorumsuzlarmıs insan bi gelinini sormaz mı yok cnm sen hamilesin insan cokuguna cocuguna dikkat etsin ben kendi kizımla bas edemiyorum sagoLsn kv eziyet oLmsn diye gelmez bize ben agırlastim hani yuk oLmim diye iste her insanda ayni oLmuyor

Tmm cnm cok saoL

Ben anlamıyorum vallahi sanki başkasının çocuğunu doğuracaz ki insan komşusuna bile gidip yapar Geçen gün yazlıktaydılar ben rahatsızdım eve geldim kalkıp peşimde küçük eltimin kirlilerini yazlıktaki bütün çarşaf havlu ne varsa göndermiş yıkayıp bize geri gönder dediler akşama kadar hasta halimle uğraştım kendileri bir kere birşey yapmamışlar bana. Zamanı gelince yüzlerine vurucam kendisini övdüğü zamanlarda diyecem

bende bi börek attım akşam evde yemek yoksa tavuk et kızartıp yanına börek yapsam al sana akşam yemeği .okula giden kızımda var bazende ona çıkartıp kahvaltısına koyarım .önceden haberli gelene börek pişirip kek çırparım gerisinide gelen getirsin .

Kızlar bugün doktor kontrolumüz vardı 33+3 2600 olmus bebek 1 hafta önde görünüyor. 2 haftada 800 gram almıs. Doktor normal dedi ama canım sıkıldı. Erken doğum olmaz insallah.
gözün aydın kilosu gayet iyi .
çok şükür 2000 gr gördük ...sağlıkla gelsin hepsi .

Ben hamile halimde ev tasidim da ne gorumcem ne kayinvalidem gelmedi sonra hazir eve cay icmeye geldiler hic sikinti degil bana nasil davranilirsa bende oyle davranirim

Hahaha aynı bizim ev ne gerek var ile başlar ben yapınca eee yapardık beraber ile biter

Allah kolaylık versin canım bende çocuk olmadığı halde işe gelip gitmek işkence olmaya başladı çok sıcak

Kesinlikle çok sıcak basıyor oğlum hala ilgi bekleyen çocuk her gün onu da yıka yedir içir uyut kolay olmuyor valla

Vay anasını ya hem öğretmenlik hem annelik bekliyor bide çalışan kadınsın. Valla eşine verme bu kadar rahatlık 3 çocukla kafayı yersin iyice

Bizde 5 aylık kurduk ama yıkamadım uyku setlerini Eylül 10 dan sonra yıkarım diyorum tozlanmasın boş yere şimdiden

Bazı misafirlere ikramlık olsun istiyorsun mesela ben is arkadaşlarım gelse ikram etmek isterim. Yakın arkadaşlarım sorun değil yada yengem ettim sorun değil belki ama bazıları icin bende Birseyler yapıp atmak istiyorum

Yuh hasta ve hamile halinle sana mı göndermiş bide

Kızlar bugün doktor kontrolumüz vardı 33+3 2600 olmus bebek 1 hafta önde görünüyor. 2 haftada 800 gram almıs. Doktor normal dedi ama canım sıkıldı. Erken doğum olmaz insallah.

Oy maşallah tosuncuk.. biz de bi hafta 10 gün kadar öndeyiz 2070 dedi 32+0 da.
Gelişimi iyi ise erken doğsa ne olur ki 38 haftada 40 haftalık ise doğsun mesela hamilelik son günleri geçmek bilmiyor yatsan yatılmaz otursan oturulmaz evden çıkılmıyor giyinmek istemiyor insan

Zor canım cidden Allah kolaylığını veriyor elbet

Bizde beşiği almadık daha. Daha erken diyo. Surada tam 2 ayim kaldi.
Mobilyaların kokusu oluyor bilginiz olsun . Eşinie bunu söyleyin. Beşiği nasıl alıcaksınız blmşyorum ama mobilya tarzı alıcaksanız biran evvle alın benımkilerin kokusu daha yenı yenı çıktı .

Bebe yağı almadım canım zeyinyağı sütüyle masaj yapacağım özellikle Ayvalıktan aldım bu tatilde sonrada asit oranı bayağı düşük yağla devam edeceğim. Sudokremi önermem içeriği çok masum değil Desitin ve Hametan bu konuda iyi
Canım hemen hemen bu haftaya kadar belli oluyor diye biliyorum belki çok ince farketmemişsindir zaten sonrada aşağıya doğru iniyor
Kızlar hastane çantasını hazırladınız mı simdi erken mi?
Henüz hazırlamadım Eylül gibi düşünüyorum nasipse canım
Kızlar bu terlikler hastane için sizce nasıl. Hafif olduğu için önerenler var
Eki Görüntüle 2298343
Çok hafif kullanışlı model bence canım
İnsanları dinleme canım kordon dolanmasının sakıncası yok farketmeden dolanabilir ondan ayrılıyorlar çabucak aklında soru işareti kalmasın sırt üstü yatmadığın sürece sağ sol farketmiyor sadece solumuza daha çok yatmamızı öneriyorlar kan akışı için
Yelek hırka ekstra giydirilir ama nasıl alışırsa öyle gidiyor kat kat giydirmeye gerek yok gibi bizim ev hep sıcaktır uzun kol çıtçıtlı ve altlık ya da ince hastane çıkışlarının içi üstüne tulum falan giydirebilirim
Harika olmuş canım ellerine sağlık hazır gibi
kızlar hurmaya ne zaman başlayacağız ?
36-37.haftadan sonra sanki daha uygun canım doğumu açılmayı kolaylaştırıyor ya
Kizlar 31+1 de rapor alabiliyor muyuz dogum izni icin??
Bizim asistan 31+3 den sonra falan verebilirim demişti yanlış hatırlamıyorsam canım özeller tarihle oynayabilir
Valla dedim böreği bugun sarmazsam daha saramam.. Bi 10 yufka daha sarcam.. Sonra kek kurabiye poaca atcam insallah.. Pertim de çıktı ama.. Kasıklarım çok agriyo
Kek buzlukta oluyor mu canım çok merak ediyordum bende diğerlerini yapacağım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…