Evet yaaa akşam yanlarında sancım var diye eve geldim sabah daha yataktayken aradılar gönderdik yıkayın diyeHahaha aynı bizim ev ne gerek var ile başlar ben yapınca eee yapardık beraber ile biter
Kesinlikle çok sıcak basıyor oğlum hala ilgi bekleyen çocuk her gün onu da yıka yedir içir uyut kolay olmuyor valla
Vay anasını ya hem öğretmenlik hem annelik bekliyor bide çalışan kadınsın. Valla eşine verme bu kadar rahatlık 3 çocukla kafayı yersin iyice
Bizde 5 aylık kurduk ama yıkamadım uyku setlerini Eylül 10 dan sonra yıkarım diyorum tozlanmasın boş yere şimdiden
Bazı misafirlere ikramlık olsun istiyorsun mesela ben is arkadaşlarım gelse ikram etmek isterim. Yakın arkadaşlarım sorun değil yada yengem ettim sorun değil belki ama bazıları icin bende Birseyler yapıp atmak istiyorum
Yuh hasta ve hamile halinle sana mı göndermiş bide
Oy maşallah tosuncuk.. biz de bi hafta 10 gün kadar öndeyiz 2070 dedi 32+0 da.
Gelişimi iyi ise erken doğsa ne olur ki 38 haftada 40 haftalık ise doğsun mesela hamilelik son günleri geçmek bilmiyor yatsan yatılmaz otursan oturulmaz evden çıkılmıyor giyinmek istemiyor insan
Ay bende acilen kurduraym ozaman kokacağıni hic düşünmemiştim. mobilya benimkideBiz Ramazan’da kurduk hala bile kokuyor bence çok haklısın
aslında yüzsüz olmak lazım naz yapmak lazım bunlara aman yorulmasınlar aman üzülmesinler iyiyim ben yapıyorum diye diye bu hale getirdik sanırım
Bu daha erken lafı erkeklerin hepsinin dilindeymiş demekki
Bebe yağı almadım canım zeyinyağı sütüyle masaj yapacağım özellikle Ayvalıktan aldım bu tatilde sonrada asit oranı bayağı düşük yağla devam edeceğim. Sudokremi önermem içeriği çok masum değil Desitin ve Hametan bu konuda iyi
Canım hemen hemen bu haftaya kadar belli oluyor diye biliyorum belki çok ince farketmemişsindir zaten sonrada aşağıya doğru iniyor
Henüz hazırlamadım Eylül gibi düşünüyorum nasipse canım
Çok hafif kullanışlı model bence canım
İnsanları dinleme canım kordon dolanmasının sakıncası yok farketmeden dolanabilir ondan ayrılıyorlar çabucak aklında soru işareti kalmasın sırt üstü yatmadığın sürece sağ sol farketmiyor sadece solumuza daha çok yatmamızı öneriyorlar kan akışı için
Yelek hırka ekstra giydirilir ama nasıl alışırsa öyle gidiyor kat kat giydirmeye gerek yok gibi bizim ev hep sıcaktır uzun kol çıtçıtlı ve altlık ya da ince hastane çıkışlarının içi üstüne tulum falan giydirebilirim
Harika olmuş canım ellerine sağlık hazır gibi
36-37.haftadan sonra sanki daha uygun canım doğumu açılmayı kolaylaştırıyor ya
Bizim asistan 31+3 den sonra falan verebilirim demişti yanlış hatırlamıyorsam canım özeller tarihle oynayabilir
Kek buzlukta oluyor mu canım çok merak ediyordum bende diğerlerini yapacağım da
Canım ben fotoyu indiremedim tekrar atarmısınsarıp direk poşetleyip atıyorsun .
hatta önce ufak bir tepside az bi dondurup paketliyorum ki ne olur ne olmaz yapışmasın diye .
sıgara böreği gibi kalep değilde 2 parmak genişliğinde sararsın .zaten orta parmak boyutunda olacak .
rulo börek yapıyordum önceden oda güzeldi ama bu sodalıyı çook beğendim pişirinde kabarıyor falan enfes oluyor .
Ay bende acilen kurduraym ozaman kokacağıni hic düşünmemiştim. mobilya benimkide
Böyle bır durumda eşinin araya girip anne kız yıkayamaz demesi gerekirdi. Eşim tamam zor bela yardım eder ama ben haklıysam annesine asla ezdırmez. Bır kere kızkardesım hatun kıçını devirip oturuyordu, ben yardım ediyordu. Söyle kızına çıksın odasından iş zamanı yardım etsin, beni çağırdı otur hayatım evın kızı otursun gelin çalıssın yok öyle dunya dedı. Kaynanam sorun cıkmasın dıye kızını cagırdı.. Şimdi hele hamıle hamıle bana anasıgılın çamasırını yıkatacak.Evet yaaa akşam yanlarında sancım var diye eve geldim sabah daha yataktayken aradılar gönderdik yıkayın diye☹
Mobilya ise hemen kur cunku kokuyor.Ben aldım eve geldi ama kutuyla bos odada duruyor kurdurmadım daha tozlanmasn kirlenmesin diye. Ama gec mi kaliyoruz erken dogum yapanlari duyunca da tedirgin oluyorum. Eylul basinda kurdursak gec mj kalırız ki?
Doğumdan hemen sonra gelmiyorlar ki. Benim cevrem 2 aylikken gelmeye basladi. Mesela esimin is yerindekiler toplu aksam oturmasina geldiler. Kuru kahve olmaz. Mecbur ikram ediyorsun. Ben kizimda dolaba atmadim. Gunduz uyudugu zaman yaptim. Yakin cevren akraban neyse ama bu tarz misafirlere sart.Ya ben bu dogum sonrasi gelenlere hicbisey yapmiyorum yapmayi da düşünmüyorum valla. Daha once dogum filanda yapmadm aslnda ama ben arkadaslarima dogum sonrasi gittigimde de bi kahve icer kalkarm yani. Pasta pogaca mi ikram etcez bide? Valla kimsede gelsin istemiyorum açıkçası bebegimle ilgileneyim istiyorum. Gelen olursa da pastaneden hazr biseyler alrm illa alincaksa. Bilemedim valla hic ugrasmak gelmedi suan icimden. Zaten buzlukta yerimde yok orasida ayri
Kilosuna neden takildinki gayet normal ayrica kilolu olmasi erken dogumu tetiklemezkiKızlar bugün doktor kontrolumüz vardı 33+3 2600 olmus bebek 1 hafta önde görünüyor. 2 haftada 800 gram almıs. Doktor normal dedi ama canım sıkıldı. Erken doğum olmaz insallah.
Ben par beşik alacam canimMobilyaların kokusu oluyor bilginiz olsun . Eşinie bunu söyleyin. Beşiği nasıl alıcaksınız blmşyorum ama mobilya tarzı alıcaksanız biran evvle alın benımkilerin kokusu daha yenı yenı çıktı .
kesınlıkle 1 ay boyunca pencere açık kaldı .Biz Ramazan’da kurduk hala bile kokuyor bence çok haklısın
Poaca ve kyrabıyede buzluktan cıkınca cok güzel oluyor. Ben sürekli yapıp atarım cunku cocuk olunca hazır oluyor. Okuldan gelınce yemek saatine kadar bır poaca bır dılım kekle cocuklar ac kalmıyor. Ben de yemek yapıyorum o ara. Herturlu bobrek su böregı sodalı börek sarma börek hersey guzel oluyor. Hatta böregı yapıp rulo seklinde kalın sarıp pilitmeden bıle dondurabılırsın. Misafir gelecek zaman da cıkar pişir.. Haruka oluyor. Valla buzluga konan hersey harıka ve kolay oluyor helekı cok cocuköularaCanim kek attim.. Deneme amacli.. Bu sene bende ilk defa kek poaca kurabiye atcam.. Kek eriyince gayet taze oluyo.. Hatta cok az firinda isitmayi düşünüyorum cikarttgmda.. Poaca ve kurabiyeyi bende denemedim.. Ama oluyor sanrm.. Pisirip atcaz sanrm buzluga
O küçük adam büyücek eve gelicek sonra bı yaramazliklar yapicak aklın hayalin durur . Hey gidi günler dersin o zaman ne kadar küçüktü şimdi büyüdü neler yapıyorAmin canım, tek yapabildiğimiz dua etmek şu an zaten, Rabbimden şifasını bekliyoruz minik oğlumun
Amin cnm
Yoğun bakımdaki tüm bebeklere inşallah
O mucizelerden biri olur inşallah oğlum da Allah’ın izni ileBu örnekleri duydukça ümit veriyor
Allah razı olsun canım. Daha Doğum yaptığım ilk gün adak adadım dediğin gibi. Miniğim sağlıkla eve geldiğinde yapmak İçin. Rabbim bunca duayı kabul eder inşallah oğlum iyileşir ve büyürKüvezde minik bedeni ile hayat mücadelesini veriyor o da.
Benimki kendini halı sahada zannediyor. İlk aylar sakindi son iki aydır canımı okuyor. Karakterini çok merak ediyorum. İlk oğlum bu bebeğime göre kanrimda daha sakindi hareketliydi ama nazikti . Dört yaşını bitirmek üzere şimdi asla oturmayi bilmiyor düz duvara tirmaniyor. İkinci karnimda halay çekiyor tek kale maç yapıyor resmen doğunca nasıl olur bilemem artk. ,Benim ki çok narin olduğu için şiddetli tekmeler atmıyor anasını düşünüyor yavrum
Emzik olarak nerdeyse her markayi denedik avent en iyisi bence yani oğlum aventi bitek kabul etti . Biberon bu sefer avent aldim cam almadım çünkü dört yaşında bı oğlum var kırılır falan diye. İli oğlumda cam olarak doktor browns kullandım benKızlar merhaba ne kadar yazmasamda takip ediyorum yazdıklarınızı bi konuda size danışmak istiyorum. Bebeğim icin biberon alacağız avent almk istiyoruz ama esim pp istemiyor kesinlikle cam olsun diyor. Hem 120 hem 240 ml istiyor. birde çalışacağım ve bebege kv bakacağı icim emzik konusundada en iyisini almak istiyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir.
Ben ilk oğlumda kuralcıydım, 6 ay emzık verdırmedım sonra da tutmadı. Kaç degısık emzık aldım yok tutmadı. Tuta tuta vakkallarda bıle olan 5 tllık ıri emzıgı tuttu. Ona ne da akıllardan almıstım yoktur adı. 2 oğlumda hemen hastanede tıktım emzıgı. Emzık hayat kurtarıyormuş bunda da yapcam. Bırajtırması da kolay sür emzıge acı biberi 10 metre yanına yanasmıyorEmzik olarak nerdeyse her markayi denedik avent en iyisi bence yani oğlum aventi bitek kabul etti . Biberon bu sefer avent aldim cam almadım çünkü dört yaşında bı oğlum var kırılır falan diye. İli oğlumda cam olarak doktor browns kullandım ben
Maşallah yaa nazarım değmesin. Benim eşime göre evin her yeri tertemiz. Süpürmeyi yapar sağolsun. Ben de arkasından silerim. Toz almayı yapmasın daha iyiÇok güldüm yaaa Valla normal zamanda çok yapmaz ama hamilelikten dolayı perdeleri storları falan hep yıkadı duvarları sildi halıları falan yıkadı sağolsun. Eşim balkon yıkamayı çok sever sürekli yıkar artık ev süpürme ve silme işlemine de başladı
Bence de emzik hayat kurtaran birşey. Oğluma zorla tutturdum. Uyuyacağı zaman veriyordum sadece. 9.ay da da kendi kendine bıraktı. Yine vermeyi düşünüyorum.Ben ilk oğlumda kuralcıydım, 6 ay emzık verdırmedım sonra da tutmadı. Kaç degısık emzık aldım yok tutmadı. Tuta tuta vakkallarda bıle olan 5 tllık ıri emzıgı tuttu. Ona ne da akıllardan almıstım yoktur adı. 2 oğlumda hemen hastanede tıktım emzıgı. Emzık hayat kurtarıyormuş bunda da yapcam. Bırajtırması da kolay sür emzıge acı biberi 10 metre yanına yanasmıyor
Poaca ve kyrabıyede buzluktan cıkınca cok güzel oluyor. Ben sürekli yapıp atarım cunku cocuk olunca hazır oluyor. Okuldan gelınce yemek saatine kadar bır poaca bır dılım kekle cocuklar ac kalmıyor. Ben de yemek yapıyorum o ara. Herturlu bobrek su böregı sodalı börek sarma börek hersey guzel oluyor. Hatta böregı yapıp rulo seklinde kalın sarıp pilitmeden bıle dondurabılırsın. Misafir gelecek zaman da cıkar pişir.. Haruka oluyor. Valla buzluga konan hersey harıka ve kolay oluyor helekı cok cocuköulara
Canim kek attim.. Deneme amacli.. Bu sene bende ilk defa kek poaca kurabiye atcam.. Kek eriyince gayet taze oluyo.. Hatta cok az firinda isitmayi düşünüyorum cikarttgmda.. Poaca ve kurabiyeyi bende denemedim.. Ama oluyor sanrm.. Pisirip atcaz sanrm buzluga
kesınlıkle 1 ay boyunca pencere açık kaldı .
hala kıyafetkerını yıkamıyorum bılerek iyice temız olsun dıye . Geçen her yerı kapattım baktım hiç kokmuyordu .
Beyaz kalıp sabun koydum şimdi bir köşeye missler gibi oldu ama mobilyaları 24 haftalıkken aldım kaç aya anca gitti
Ben ilk oğlumda kuralcıydım, 6 ay emzık verdırmedım sonra da tutmadı. Kaç degısık emzık aldım yok tutmadı. Tuta tuta vakkallarda bıle olan 5 tllık ıri emzıgı tuttu. Ona ne da akıllardan almıstım yoktur adı. 2 oğlumda hemen hastanede tıktım emzıgı. Emzık hayat kurtarıyormuş bunda da yapcam. Bırajtırması da kolay sür emzıge acı biberi 10 metre yanına yanasmıyor
Bende aynı durumdayım ilk ogluma göre okadar hareketli ve artık okadar rahatsız hissediyorumki karnımı kapamak zorunda kalıyorum Birde üstten baskı yapıyor açıp bacaklarımı ancak oturabiliyorumBenimki kendini halı sahada zannediyor. İlk aylar sakindi son iki aydır canımı okuyor. Karakterini çok merak ediyorum. İlk oğlum bu bebeğime göre kanrimda daha sakindi hareketliydi ama nazikti . Dört yaşını bitirmek üzere şimdi asla oturmayi bilmiyor düz duvara tirmaniyor. İkinci karnimda halay çekiyor tek kale maç yapıyor resmen doğunca nasıl olur bilemem artk. ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?