Umarım canım bu geceyi sayacagim bi kasılmaların var çünkü saat başı oluyor gibi görünüyor adet sancısı gibi geliyor 15 sm falan sürüyor geçiyorBol bol dinlen doktorum sancılar olabilir dedi benim de vajina da baskı yapıyor doktora sordum büyümeye bağlıdır dedi inşallah zamanında gelir yavrun
Düzenliyse istersen bir doktorunu araUmarım canım bu geceyi sayacagim bi kasılmaların var çünkü saat başı oluyor gibi görünüyor adet sancısı gibi geliyor 15 sm falan sürüyor geçiyor
Bebegin kafasi asagidaysa baskı yaparKızlar vajinamda aşırı bir baskı var yürüyemiyorum bile sanki patladı patlayacak sancim artıyor gibi anlamıyorum da bi geliyo bi gidiyo uzandım dinlendim geçti gibi oldu yine başladı sık sık wc ye gidiyorumerken mı gelecek acaba ya
Canım bende de oluyo ara ara sonra ne zaman ki bebek baskı yaptığı noktayı değiştiriyor rahatlıyorumKızlar vajinamda aşırı bir baskı var yürüyemiyorum bile sanki patladı patlayacak sancim artıyor gibi anlamıyorum da bi geliyo bi gidiyo uzandım dinlendim geçti gibi oldu yine başladı sık sık wc ye gidiyorumerken mı gelecek acaba ya
Olabilir canım sancı benim kafamı karıştırıyorBebegin kafasi asagidaysa baskı yapar
Inş benim de öyledirCanım bende de oluyo ara ara sonra ne zaman ki bebek baskı yaptığı noktayı değiştiriyor rahatlıyorum
Bende de iki gündür çok yoğun baskı var. Benim bebeğin poposu tam aşağıda o yüzden galiba. Ağırlaştıkları için de normal sanırım bu durumKızlar vajinamda aşırı bir baskı var yürüyemiyorum bile sanki patladı patlayacak sancim artıyor gibi anlamıyorum da bi geliyo bi gidiyo uzandım dinlendim geçti gibi oldu yine başladı sık sık wc ye gidiyorumerken mı gelecek acaba ya
Hayırlısı olsun canim insallah sağsalim kavusursun yavrularinaSuyu 3-3 bucuk litreye cikarticam.Bir de bol bol dinlenme diyor.Seminer falan gozjmde degil.Raporumu verdim bugun.Mudur de sanki ocak ayinu bir sekilde idare ederiz tarzinda bir sey dedi.
30+3 um.Doktorum kritik surec benim icin bitti dedi kilolari bakimindan.Biri 1350-1500 kusur tam hatirlamiyorum, kafa gitmisti o anda cunku bende.Kuvozde kalirlar bir sure sadece dedi kilo almalari icin.Ciger gelistirici vuruldum bugun 2 tane.Digerini de 2 hafta sonra vurulucam.Bakalim.Her sey insallah birazcik daha yolunda gider.
HollandadayimMerhaba, hangi ülkedesiniz? Pusetler oto koltuğu olarak da kullanılan şeyler değil mi aynı zamanda:/ bilmiyorum ben
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim korktuğunuza uğratmasınMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Yaaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah düzelir yaaMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Moralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım yaa üzülmemeye çalış. Doktorunun tavsiyeleri ile inşallah bebeğini sağ sağlıklı kucağına alırsın. Allah şifa versin inşallahMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Demek ben hep et obur oldugum ıcın bebek tombılık.. Ben de bulantı dan dolayı hep et, döner kavurma et site yedim. Hala da hep yerim hatta eşim ocagına İncir acagı diktin dıyor... Mangal olsun kofte olsun hep yedım.. Sabah kıymalı yumurta, makarna bıle kıymalı demek keramet etteymiş
Moralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Yaaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah düzelir yaaKötüsünü düşünme bebeklerimiz bizden çok daha güçlüler inşallah atlatırsınız bunu
Valla oğlumda benimle de çok dalga geçtikler en az iki keçi yedin kasap zengin oldu şube açtı vs gibi :)) valla gidip gelip 1250 gram olan bebek gel su gün sezeryan dedikleri kuzum 3490 gram doğdu ohh Sefa’m olsun tosun gibi evlat doğurdum dedim bende herkese
Labarotuvar hatası olmasın 66 nerde 800 nerde başka yerde bidaha mı versen kan acaba? Artık bizim minikler çok küçük değil keşke zamanında doğsa ama şimdide doğsalar kısa zamanda annelerinin kucaklarına gelirler. Korkma canım gebelik zehirlenmesi denen şey ise anladığım o çok tehlikeli bebek icin de anne içinde tek çözüm de erken Doğum diye biliyorum
Laboratuar hatasi olamaz.. Ggt ast ve alt hepsi yüksek.. Hepside karaciğer.. Doktorun dedigi de bu sanrm.. Karaciger zehirlenmeyi tetikliyor sanrm.. Yorgunluk yok.. Bol istirahat var.. Bol su iç.. Cikolata yumurta yagli yemek ve kizartma kesinlikle yasak dedi.. Ultrason sonucunu gosteremedim aksama kadar hastanedeydim.. Artik diger iki sonucda cikinca gosterince belli olur artik tetkik sonucunda kesin teşhis.. Ama kolestaz sanrm.. Cok kasiniyodum.. Netten baktgmda hersey bunu isaret ediyordu.. Dusunmek istememistim.. Başa geldi artik
Canim cok gecmis olsun. Doktorun her ne dediyse yap. Hicbir is yapma yat, yemene icmene daha cok dikkat et. Bence ikinci bir doktora da gidebilirsin icin rahat eder. Ama soyle dusun bebegin seninle kaldigi 1 gun bile cok onemli ama artik yavas yavas riskli haftalari atlattik. Erken dogum da olsa yavrunu insallah kucagina sorunsuz alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?