2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Asil simdi aglama. Bebegini uzmek istemezsin. 4 hafta dedigin goz acip kapayincaya gecer. Bol bol dinlenme ve bol bol dua. Allah zamaninda saglikla kucagina almayi nasip etsin

Cok gecmis olsun.Bugun ikimiz icin de zor olmus.Stres yapmamaya gayret et.Bu kolestazin en buyuk belirtisi kasintiymis.Bundan sonrasi icin kontrol altinda olucaksin daha sıkı en azindan.Dayansin bebisin insallah daha uzun haftalar.

Cok gecmis olsun canim allah korktuğunuzu yasatmasin insallah

Cok gecmis olsun.Bugun ikimiz icin de zor olmus.Stres yapmamaya gayret et.Bu kolestazin en buyuk belirtisi kasintiymis.Bundan sonrasi icin kontrol altinda olucaksin daha sıkı en azindan.Dayansin bebisin insallah daha uzun haftalar.

Evet okudum yazdiklarini.. Gerçekten öyle oldu.. İnsallah sorunsuz halledebilirz bu süreci sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.. Benimki daha pozisyon almamis ama insallah 4 hafta daha dayanir.. Ben dayanikli bi insanim bütün sikayetlere de dayanirim yeterki sonu güzel olsun.. Oglumda benim gibi mucadeleci olursa insallah 4 hafta bekler insallah Artik gözümde hicbisey yok.. Ne süs püs ne temizlik.. Saglikla alalim insallah bebislerimizi kucagimiza.. Dua etcem bol bol

Cok gecmis olsun canim allah korktuğunuzu yasatmasin insallah

İnsallah cok sagolasin.. Herkese tek tek yazamiyorum.. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. Bugün çok yoruldum ve stresli bi gündü.. Sanrm biraz uyuycam.. Hepinize çok teşekkür ediyorum destekleriniz için

Üzülmemeye çalış kuzum üzüldükçe daha kötü olur Bebek büyük zaten inşallah gerek kalmaz da erken doğum olsa da yaşama şansı çok çok yüksek. Sen bol bol dinlen doktora hangi şikayetle gittin ki? Karaciğer için test istedi

Yemin ederim bugun eve gelince ayni seyi dusundum.Aman bi tane daha mi hasrane cikisi alayim,eksik biseyi olmasin,süsü vsvs hic umrum degil.Evimi de bok goturuyo cok afedersin.Umrumda zaten degildi.Artik hic degil.Ablayi cagiricam bi toparlasin,temizlesin diye.Sende sakin yorma kendini.Bende diyorum 4 hafta daha dayansinlar diye insallahh.

Canım bebeğin hareketlerine çok dikkat et azalma olduğu an hemen hastaneye git Bol bol uzanmaya çalış daha iyi takip edersin hareketlerini

Geçmiş olsun canım inşallah tam günlerine kadar sağlıkla dayanır yavrularımız Ben hiç baktırmadım doktorunuz mu istedi şikayet üzerine mi bakıldı ciğerlerinize?

Canim istersen dr hastaneye yatisini versin orada göz önünde olursun hem

Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum tum gun yattm bi saga bi sola. Kasklarmda agrilar, ayaga kalkınca bi baski alt tarafimda. Karnmi tutasm geliyo asagidan dusecek gbi bir his. Bende heralde döndü ki hic yaşamadığım bir baski var alt tarafimda diye dusundum ama tabi anlamiyorum da neremde neresi var. Bide bugun Midem de yanmalar sancılar var ilac kullanmamak icin direniyorum. Hamileligim boyunca da bir kutu magnezyum disinda ne folik asit ne parol hicbisey de kullanmadm. Kimyaciyim kimyasal icerikli herseye karsi hassasim gaviscon dahi kullanmadm ama midem cok agryo yanyo bugun bakalm daha ne kadar direnebilecem.

ben de ilk 6 ay hiç bir ilaç içmedim. 6.ayda apandisit ameliyatı geçirdim. anestezi sonrasında antibiyotik ağrı kesici serumlar. ama bebek iyi çok şükür. şimdi mide yanmasına rennie şurup içiyorum 1 yudum iyi geliyor. vitamin neden kullanmıyorsun ? decavit çok faydalı hamileler için

Olabilir canım sancı benim kafamı karıştırıyor

Inş benim de öyledir
Canım bende de var kitliyor beni resmen ayağına corap giy üşütme o da yapıyor çünkü.1 haftadır nerdeyse akşam üzeri başlıyor bu bende. He bide su iç ayagını da sıcak tut inşallah rahatlatır

Cok Gecmiş olsun canım benim inşallah düşer degerlerin nşraz

Rutin tahlil yapilcakti.. Kaşıntı çok var.. Duş alsamda gecmiyo sicakta daha çok oluyo dedim.. Ordan da degerleri istedi.. Boşuna suphelenmemisim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…