Bir de devlete gitcem pzt randevu aldim.. Pek bisey degisceni sanmiyorum ama içim rahat eder belki.. 4 hafta daha sıksa dişini başka birşeye bakmiyorum artik.. Umrumda degil hiçbirşey.. Kadin dogumdaki doktorum biz bunu dillendirmek istemiyoruz ama bu durum bebek ölümü riski taşıyor dedi.. Kapidan ciktgmda hüngür hüngür ağlıyodum
Laboratuar hatasi olamaz.. Ggt ast ve alt hepsi yüksek.. Hepside karaciğer.. Doktorun dedigi de bu sanrm.. Karaciger zehirlenmeyi tetikliyor sanrm.. Yorgunluk yok.. Bol istirahat var.. Bol su iç.. Cikolata yumurta yagli yemek ve kizartma kesinlikle yasak dedi.. Ultrason sonucunu gosteremedim aksama kadar hastanedeydim.. Artik diger iki sonucda cikinca gosterince belli olur artik tetkik sonucunda kesin teşhis.. Ama kolestaz sanrm.. Cok kasiniyodum.. Netten baktgmda hersey bunu isaret ediyordu.. Dusunmek istememistim.. Başa geldi artik
Cok gecmis olsun canim allah korktuğunuzu yasatmasin insallahMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Sağol canım.Delirella başın sağolsun, Allah sabır,dayanma gücü versin sana.
Cok gecmis olsun.Bugun ikimiz icin de zor olmus.Stres yapmamaya gayret et.Bu kolestazin en buyuk belirtisi kasintiymis.Bundan sonrasi icin kontrol altinda olucaksin daha sıkı en azindan.Dayansin bebisin insallah daha uzun haftalar.
Cok gecmis olsun canim allah korktuğunuzu yasatmasin insallah
Üzülmemeye çalış kuzum üzüldükçe daha kötü olurInsallah ama doktor diger degerlerin düşük ama onlari dusunmek dahi istemiyorum dedi.. Acil gastroenterolojiye yonlendirdi.. Ultrasonda safrada taş ve çamur çıktı.. Bi arkadasimda dogumdan sonra safra ameliyati olmuştu bu nedenlerden..
Bu zmna kadar normaldi degerler.. 15 gundur artış vardi.. Birden yükselmiş.. Tanidik bir doktoru aradik.. Beklenen iki hepatit degeri var.. Haftasonu çıkacakmış.. Ona bir bakmak lazim dedi.. Safra çok onemli degilde karaciger enzimleri sorun dedi
Evet okudum yazdiklarini.. Gerçekten öyle oldu.. İnsallah sorunsuz halledebilirz bu sürecisağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.. Benimki daha pozisyon almamis ama insallah 4 hafta daha dayanir.. Ben dayanikli bi insanim bütün sikayetlere de dayanirim yeterki sonu güzel olsun.. Oglumda benim gibi mucadeleci olursa insallah 4 hafta bekler insallah Artik gözümde hicbisey yok.. Ne süs püs ne temizlik.. Saglikla alalim insallah bebislerimizi kucagimiza.. Dua etcem bol bol
Canım bebeğin hareketlerine çok dikkat et azalma olduğu an hemen hastaneye gitBir de devlete gitcem pzt randevu aldim.. Pek bisey degisceni sanmiyorum ama içim rahat eder belki.. 4 hafta daha sıksa dişini başka birşeye bakmiyorum artik.. Umrumda degil hiçbirşey.. Kadin dogumdaki doktorum biz bunu dillendirmek istemiyoruz ama bu durum bebek ölümü riski taşıyor dedi.. Kapidan ciktgmda hüngür hüngür ağlıyodum
Geçmiş olsun canım inşallah tam günlerine kadar sağlıkla dayanır yavrularımızYemin ederim bugun eve gelince ayni seyi dusundum.Aman bi tane daha mi hasrane cikisi alayim,eksik biseyi olmasin,süsü vsvs hic umrum degil.Evimi de bok goturuyo cok afedersin.Umrumda zaten degildi.Artik hic degil.Ablayi cagiricam bi toparlasin,temizlesin diye.Sende sakin yorma kendini.Bende diyorum 4 hafta daha dayansinlar diye insallahh.
Canim istersen dr hastaneye yatisini versin orada göz önünde olursun hemLaboratuar hatasi olamaz.. Ggt ast ve alt hepsi yüksek.. Hepside karaciğer.. Doktorun dedigi de bu sanrm.. Karaciger zehirlenmeyi tetikliyor sanrm.. Yorgunluk yok.. Bol istirahat var.. Bol su iç.. Cikolata yumurta yagli yemek ve kizartma kesinlikle yasak dedi.. Ultrason sonucunu gosteremedim aksama kadar hastanedeydim.. Artik diger iki sonucda cikinca gosterince belli olur artik tetkik sonucunda kesin teşhis.. Ama kolestaz sanrm.. Cok kasiniyodum.. Netten baktgmda hersey bunu isaret ediyordu.. Dusunmek istememistim.. Başa geldi artik
Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum tum gun yattm bi saga bi sola. Kasklarmda agrilar, ayaga kalkınca bi baski alt tarafimda. Karnmi tutasm geliyo asagidan dusecek gbi bir his. Bende heralde döndü ki hic yaşamadığım bir baski var alt tarafimda diye dusundum ama tabi anlamiyorum da neremde neresi var. Bide bugun Midem de yanmalar sancılar var ilac kullanmamak icin direniyorum. Hamileligim boyunca da bir kutu magnezyum disinda ne folik asit ne parol hicbisey de kullanmadm. Kimyaciyim kimyasal icerikli herseye karsi hassasim gaviscon dahi kullanmadm ama midem cok agryo yanyo bugun bakalm daha ne kadar direnebilecem.Bana doktor dün ki kontrolde bebeğin başı aşağıda yanlara da eli kolu bacağı vuruyor dedi. Döndü mü dönmedi m hiç anlamadım ağrı sızı olmadı hiç. Onu fark etmeyebiliriz ağrılar yalancı kasılma olabilir
Bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum tum gun yattm bi saga bi sola. Kasklarmda agrilar, ayaga kalkınca bi baski alt tarafimda. Karnmi tutasm geliyo asagidan dusecek gbi bir his. Bende heralde döndü ki hic yaşamadığım bir baski var alt tarafimda diye dusundum ama tabi anlamiyorum da neremde neresi var. Bide bugun Midem de yanmalar sancılar var ilac kullanmamak icin direniyorum. Hamileligim boyunca da bir kutu magnezyum disinda ne folik asit ne parol hicbisey de kullanmadm. Kimyaciyim kimyasal icerikli herseye karsi hassasim gaviscon dahi kullanmadm ama midem cok agryo yanyo bugun bakalm daha ne kadar direnebilecem.
Canım bende de var kitliyor beni resmen ayağına corap giy üşütme o da yapıyor çünkü.1 haftadır nerdeyse akşam üzeri başlıyor bu bende. He bide su iç ayagını da sıcak tut inşallah rahatlatırOlabilir canım sancı benim kafamı karıştırıyor
Inş benim de öyledir
Cok Gecmiş olsun canım benim inşallah düşer degerlerin nşrazInsallah ama doktor diger degerlerin düşük ama onlari dusunmek dahi istemiyorum dedi.. Acil gastroenterolojiye yonlendirdi.. Ultrasonda safrada taş ve çamur çıktı.. Bi arkadasimda dogumdan sonra safra ameliyati olmuştu bu nedenlerden..
Bu zmna kadar normaldi degerler.. 15 gundur artış vardi.. Birden yükselmiş.. Tanidik bir doktoru aradik.. Beklenen iki hepatit degeri var.. Haftasonu çıkacakmış.. Ona bir bakmak lazim dedi.. Safra çok onemli degilde karaciger enzimleri sorun dedi
Canım benim Rabbim sabrını artırsın sna güç versin. Cok üzüldüm okuyunca inan. İnşallah çabuk toparlarsınSağol canım.
Rabbim hayırlısıyla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin
Üzülmemeye çalış kuzum üzüldükçe daha kötü olur☹ Bebek büyük zaten inşallah gerek kalmaz da erken doğum olsa da yaşama şansı çok çok yüksek. Sen bol bol dinlen doktora hangi şikayetle gittin ki? Karaciğer için test istedi
Canım bebeğin hareketlerine çok dikkat et azalma olduğu an hemen hastaneye gitBol bol uzanmaya çalış daha iyi takip edersin hareketlerini
Canim istersen dr hastaneye yatisini versin orada göz önünde olursun hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?