İlk hamileliğim bu benim. Degerlerime sürekli baktırıyorum hepsi iyi oyuzden ekstradan bünyeme katkı maddeli seyler almak istemedim. İceriklerine baknca cok fazla katkı maddesi olduğunu görürsünüz değerler normalken kullanmak bana mantksz geldi. Daha anne karnındaki minicik bebege kimyasal icerikli seyler kullanmak istemedim. Tabi kullananlara da saygm var tercih meselesi. Degerlerim dusuk gelse bende kullanirdim mecbur. Demir hapi filanda kullanmıyorumben de ilk 6 ay hiç bir ilaç içmedim. 6.ayda apandisit ameliyatı geçirdim. anestezi sonrasında antibiyotik ağrı kesici serumlar. ama bebek iyi çok şükür. şimdi mide yanmasına rennie şurup içiyorum 1 yudum iyi geliyor. vitamin neden kullanmıyorsun ? decavit çok faydalı hamileler için
Canm gecmis olsun ins bian once duzelir degerlerin. Kendini üzme stres yapma. Benim yengemde ikiz gebelik yasarken senin gbi oldu degerleri cok yuksekti kolestaz oldu kasintidan heryeri yara bere icinde kalmisti yazk ama cok sukur bebislerimiz kuvezde bile kalmadi sağlıkla dogdular simdi 1 yasindalar. Aklna kotuleri getirmeBilmiyorum.. Haftaya devlete de gideyim ondan sonra karar vericem artık
Çok şükür ki bebeğe bir zarar gelmeden fark etmişsin inşallah düzelir herşeyRutin tahlil yapilcakti.. Kaşıntı çok var.. Duş alsamda gecmiyo sicakta daha çok oluyo dedim.. Ordan da degerleri istedi.. Boşuna suphelenmemisim demekki
Çok çok dikkat et gerekirse bu 4 hafta boyunca hiç yataktan kalkma herşeyi boşver şimdi önemli olan sen ve bebeğin sağlığıDoktorlarda ayni şeyi dedi.. Şu anki durumdan farklı bisey sezersen hemen geliosun dediler
çok geçmiş olsun canımMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Çok şükür ki bebeğe bir zarar gelmeden fark etmişsin inşallah düzelir herşey
AhMoralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Su 30 haftada 3 defa balik yedim.Biri gecen hafta alabalik digerleri levrekti.Ne alayim ?Somon tuketin diyorlar.Metro marketlerde oluyor.Hangi baligi yiyeyim ? Havuc suyunu da haftada 2 gun icicem.Havucun seker orani biraz yuksek.Doktor seker,tatli tamamrn kes dedi
Moralim çok bozuldu bugün kızlar.. Sabah oğlumun esneyişini gördüm.. Öğlen erken doğum riski ve ani bebek ölümü riski ile yüz yüze geldim.. Kan sonuçlarımı almaya gittiğimde beynimden vurulmuşa döndüm.. Size çok kaşınıyorum demiştim hatırlıyor musunuz bilmiyorum.. Karaciğer enzimleri cok aşırı artmış... Hatta o kadar artmiş ki doktor yatis bile verebilirim dedi.. Doktor sezeryane alcaz dedigi vakit sezeryana gircekmisim.. Karaciger kolestazı olmuşum.. Kasintimin nedeni o nedenleymiş.. En fazla normal değer 66 olmasi gerekirken benimki 800lerde çıktıtansiyon, ödem gibi sikayetlerim olmadığı için hastaneye yatmadm.. Eğer su icemezsem yemek yiyemezsem acil hastaneye gitmem gerekiyormus.. En iyi ihtimal erken doğum.. Kötüsünü düşünmek istemiyorum
Berikko korkma, sabırlı olmaya çalış. Benim bir arkadaşım da gebelik kolestazı oldu. Seninle aynı haftalardaydı. Bir süre hastanede takip edildi, onun diyabeti falan da çıkmıştı, insülin ve kan sulandırıcı iğne vs kullanıyordu. Sonra ilaçla karaciğer değerleri biraz düzeldi, taburcu oldu. Bu süreçte ciğer geliştirici iğne de yapılmıştı. 36 haftalıkken suyu gelerek doğuma girdi. Bebek gayet iyi, küvözde falan kalmadı.
AhBerikko ah . Bundan sonra temizlikti işti uğraştı yok. Beslenmeye dikkat , bol su ,stres yok. Allah in izniyle inşallah saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsınız ayrıca tedavi için kesinlikle bir kaç farklı doktora görünün . Safra aldırmak en son nokta olsun
bend o 3 kereyide yemedim
allahtan dr omega takviyesi vermişti de ondan içim biraz rahat 1 yada 2 kere yedim sonrası dr da mayıs sonrasıydı galiba artık mevsimi değil buzhane balıkları yemesende olur dedi .
geçmiş olsun .
hangi şehirdeydin İstanbul'da devlette iyi bir gastroenteroloji dr u önerebilirim .babamdada safrada taş var ve vucut çamur üretiyor ameliyatta riskli olduğu için çok sık ufak operasyonlar geçiriyordu en son kimsenin cesaret edemediği ameliyatı dr bey üstlendi yıllardır dr aynı kişi ve çok kişide yönlendirdik .devlet olmasına rağmen çok babacan çok iyi dr.
safrada ki çamur enzimlerini yükseltiyor çok önemli değil demişşin ama önemli hatta o çamur ateşte yapar .ateşin çıkarsa soğuk aldım üşüttüm diye düşünme çamurun etkisi yüksek ateş .
karaciğerde çamur olması hepatit b değerini yükseltir ama hepatit çıksada muhtemelen kroniktir ve bulaşmaz baştan yazayım bizde zamanında çook araştırdık enzim yüksekliğinden çıkar .bildiğimiz hepatit bulaşıcı hastalık sahibi olmuyorsun vududa girip yerleşmiş oluyor ama bulaşmıyor , haftasonu çıkarsa hastalıklıyım diye sakın korkma .
karacığer dostu gıdalar diye bak et falan karaciğeri çok yorar yememen gerekiyor enginar soğan ve sarımsak karaciğer temizleme özelliği olan gıdalar .
ben 4-5 yıl önce ultüker olmuştum o kaşınma çok fena birde benim vucut kabarırdı bendede karaciğerden korkmuşlardı hiçbirşey çıkmayınca ültiker strese bağlı dediler , 2 yıl alerji ilacı kullandım sonunda aşamalı bıraktımda geçti çok şükür.
bend o 3 kereyide yemedim
allahtan dr omega takviyesi vermişti de ondan içim biraz rahat 1 yada 2 kere yedim sonrası dr da mayıs sonrasıydı galiba artık mevsimi değil buzhane balıkları yemesende olur dedi .
geçmiş olsun .
hangi şehirdeydin İstanbul'da devlette iyi bir gastroenteroloji dr u önerebilirim .babamdada safrada taş var ve vucut çamur üretiyor ameliyatta riskli olduğu için çok sık ufak operasyonlar geçiriyordu en son kimsenin cesaret edemediği ameliyatı dr bey üstlendi yıllardır dr aynı kişi ve çok kişide yönlendirdik .devlet olmasına rağmen çok babacan çok iyi dr.
safrada ki çamur enzimlerini yükseltiyor çok önemli değil demişşin ama önemli hatta o çamur ateşte yapar .ateşin çıkarsa soğuk aldım üşüttüm diye düşünme çamurun etkisi yüksek ateş .
karaciğerde çamur olması hepatit b değerini yükseltir ama hepatit çıksada muhtemelen kroniktir ve bulaşmaz baştan yazayım bizde zamanında çook araştırdık enzim yüksekliğinden çıkar .bildiğimiz hepatit bulaşıcı hastalık sahibi olmuyorsun vududa girip yerleşmiş oluyor ama bulaşmıyor , haftasonu çıkarsa hastalıklıyım diye sakın korkma .
karacığer dostu gıdalar diye bak et falan karaciğeri çok yorar yememen gerekiyor enginar soğan ve sarımsak karaciğer temizleme özelliği olan gıdalar .
ben 4-5 yıl önce ultüker olmuştum o kaşınma çok fena birde benim vucut kabarırdı bendede karaciğerden korkmuşlardı hiçbirşey çıkmayınca ültiker strese bağlı dediler , 2 yıl alerji ilacı kullandım sonunda aşamalı bıraktımda geçti çok şükür.
haydarpaşa numune hastahanesindeIstanbuldayim cnm.. Doktorun ismini alabilir miyim?
İlk hamileliğim bu benim. Degerlerime sürekli baktırıyorum hepsi iyi oyuzden ekstradan bünyeme katkı maddeli seyler almak istemedim. İceriklerine baknca cok fazla katkı maddesi olduğunu görürsünüz değerler normalken kullanmak bana mantksz geldi. Daha anne karnındaki minicik bebege kimyasal icerikli seyler kullanmak istemedim. Tabi kullananlara da saygm var tercih meselesi. Degerlerim dusuk gelse bende kullanirdim mecbur. Demir hapi filanda kullanmıyorum
haydarpaşa numune hastahanesinde
gastroenteroloji bölümüne direk randevu alamazsın uzmanlık gerektiren bölüm , genel cerrahi sekmesinde adı varsa Mehmet Ali Uzun'a yoksa onun ekibinde Ali Sürmelioğluna randevu alabilirsin .
Denenmiş bir dr çokta kişi yönlendirdik hepsi memnun .ilginç bir şekilde takibini yapıp hastasını güzel bilgilendirir bence değerlendir , inşallah seninde işine yarar .Tmm gidecegin mutlaka.. Anadoludaym bende zaten.. Birazdan mhrsden randevulara bakcam.. Dün aldım bi hastaneden ama hatirlamiyorum bile neresi olduğunu
Denenmiş bir dr çokta kişi yönlendirdik hepsi memnun .ilginç bir şekilde takibini yapıp hastasını güzel bilgilendirir bence değerlendir , inşallah seninde işine yarar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?